[Root] Framaroot (Tek Tıklama ile Root Yapma)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kadima
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Telefonum note 2 ve ben buna root atacaktım dowland moduna geldim root işlemine başladım ve yarılardayken pc ile baglantısı kesildi ve ekranda "Firmware upgrade encountered an issue please select recovery mode in kies try again" yazısı çıktı bunu nasıl düzzelte bilirim yardımcı olabilirmisin kardeşim...

Kies ile kurtarma modunda yazılım yüklemesi yapın veya odin ile stock rom yükleyin

bunu yapınca bilgiler siliniyor mu? formatlamadan root atmayı nasıl yapabilirim

Formatlama olmaz bunda

S

SDN Okuru

SDN Okuru
frame mi galaxy 2 ye yaptım tel ara ara yeniden başlatıp dili almancaya dönuyor

ceveLion

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bnde s3 mini var jellybean 4.1.2 listede göremedim. Acaba root yapabilirmiyim.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841

Hououin Kyouma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi günler nexus 4 4.3 sürümü için bu tarz formatlamadan tek tıklama ile root yapabileceğim bir uygulama veya yöntem var mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Lg optimus G de sorun yaşanıyor Bilgilendirmek amaclı söyleyim istedim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar S2 var bende rootlu telefon. sorunları var servise göndericem o yüzden roottan nasıl çıkarabilirim ? bir de sayacın sıfırlanmasını nasıl yapabilirim ? yardımcı olursanız sevinirim.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
arkadaşlar S2 var bende rootlu telefon. sorunları var servise göndericem o yüzden roottan nasıl çıkarabilirim ? bir de sayacın sıfırlanmasını nasıl yapabilirim ? yardımcı olursanız sevinirim.

triangle away uygulaması ile sayacı sıfırla ardından unroot yap (supersu/superuser uygulamasını çalıştır menü kısmından rootu kaldır de)

BlitzHan

Doçent
Reaksiyon puanı
18
1 hafta rootlamak için uğraştım telefonu :) Şimdi tek tık ohh . İlerde direk rootlu çıkar telefonlar :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:cursing:ya ben frama root indirmek istiyorum ama her seferinde mobogenie diye bi dosya ındırıyor byne yaaa

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
i9000 2.3.4 te kurdum superuser kurmuyor kendim superuser kurdum üstüne, telefon root oluyor ama uygulama açılırken falan uyarı vermiyor direk root yetkilerini kullanıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yaz aylarinda gelen 60-70mb lik bir guncelleme vardi. Ondan once rootluyodu s3 ü..Sonra patladi. 1.4.1 den sonraki hepsini itinayla denedim hep "oserror 9" hatasi veriyor malesef. Keske guncellemeseydik.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Yaz aylarinda gelen 60-70mb lik bir guncelleme vardi. Ondan once rootluyodu s3 ü..Sonra patladi. 1.4.1 den sonraki hepsini itinayla denedim hep "oserror 9" hatasi veriyor malesef. Keske guncellemeseydik.

sıkıntı yok yine rootlanır ama odinle rootlanır

emin158

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu garanti disi birakiyormu bide lgpwn diye uygulama varmis bunlar garanti disi birakiyormu guvenilirmi

webelectronics

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Garanti disi birakirlar ne yazik ki. :( en basta root yapiyorsun illegal bir durum yani :) normal olarak da garanti disi olur :( root a ihtiyacin yoksa hic yapma derler genelde....

webelectronics

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Valla denemekten baska caren yok :( mesela destekledikleri arasinda benim telefonda yaziyor ama yapmiyor. O yuzden deneyip goreceksin baska yol yok :( ;)