İsmini hatırlamadığınız, unuttuğunuz FİLM'leri buluyoruz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xyunusx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba hocam bn 1-2 yıl once izlediğim bi filmi hatırlayamıyorum adını filmin hepsi aklımda nerdeyse ama yinede izlemek istiyorum. Biraz cocukca fil bnde cocugum.(biri kız diğeri erkek) birbiriyle arkadaş olup halatla bir nehrin uzerinden baska bi dunyaya gitmesi ama sonra sadece biri gecerken halatın kopup kızın olmesi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar merhaba ben bundan 10 yıl önce kadar vcd den bir komedi filmi izlemiştim filmin konusu şöyle adamın biri doğduğu günden beri tüm olup biteni kameraya çeker evinde akıl almaz video arşivi bulunur hep olup biteni kameraya çekiyordu bir gün kamerayla kendi evine çekim yaparak girerken en yakın arkadaşının kız arkadaşıyla sevişdiğini kameraya kendi eliyle çeker ve o günden beri kamerayı elinden bırakır fakat bütün şansızlıklar yakasını bir türlü bırakmaz hep yardım ettiğinde yanlış anlaşılır vede birinde bir kıza yardım edeyim derken kıza tecavüz edecekmiş gibi anlaşılır ve hapiseneye düşer orada da düşdüğü kodesin içinde başka bir şuclu yatmaktadır aralarında şu görüşme olur yatan adam niçin düşdüğünü söyler o da yanlışlık la beni küçük kıza tecavüzden diye söyler peki sen niçin tutuklandın diye yatan adama sorduğunda ise o da .. ben amerikanın 1 numaralı viyagra ssatıcısıyım ama kanıt bulamazlar çünkü hepsini içtim der e orada komedi başlar
bu filmin ismini hatırlayamadı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben de sormak istiyorum. Yaklaşık 2 sene önce izledim ama film kaç senelik bilmiyorum. Bir evli çiftin arabası bozuluyor. Kadın hamile ve dolaşırken bir ormana gidiyor. Bir baraka buluyor. Sonra birkaç kişi daha geliyor ormana. Yanlış hatırlamıyorsam 2 kadın 1 erkek oluyorlar. Sürekli olarak farklı yönlere gidiyorlar ama her seferinde aynı barakaya dönüyorlar. Sonra bunlar bir şarap mı ne buluyorlar. Şarabın tarihi, o kişinin yaşadığı tarihten ileri bir tarihte. Tam tarihleri hatırlamıyorum ama kadın mesela 2014'te yaşadığını biliyor. Ama diğeri mesela 1984'teyiz diyor. Diğeri 2040'tayız falan. Böyle geçmişle geleceğin birbirine geçtiği bir filmdi. Adı kaybolmakla alakalı bir şeydi. Bir türlü bulamadım. Lütfen yardım edin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bir film vardı türk leri anlatan sanırım bir alman filmi idi bir adam temizlik işi ararken büyükbir ticaret şirketinin başına geçiyordu sonra filmin sonunda çocuk çinlilere çok miktarda çamaşır makinası satıp hspise girmkten kurtuluyordu

nurter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
6-7 yil falan olur izledim.bir robot insan yapiyorlar..bir koye falan gonderiyorlar.kendisinin jarji bitiyor.kendine bir jeneratorla sharj ediyor.koyde insanlara yardim ediyor.sonra o robotu yok etmek icin bir robot gonderiyorlar.robotlar bir birini kayada fakan sikiyor.boyle filmdi..hep aradim bulamadim.ismin bilen varmi ?lutfenn

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arayıp duruyorum ama bi türlü bulamadım filmi.
Konusu: Kör bi kız var kuzeni intihar etti diye evine geri dönüyor. Kuzeninin eski sevgilisini buluyor falan.. Kuzeninin yatağının altında kaset buluyor küçükken çekmiş oldukları bi ses kaseti kasetten anlıyorlar ki kuzeni babası tarafından defalarca tecavüze uğramış bu yüzden intihar etmiş. Filmin sonunda kuzeninin annesi babasına her gün yaptığı iğneyi fazla enjekte edip kocasını öldürüyor. Bana bir yardımcı olur musunuz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
evet gene ismini hatırlayamadığım bir film daha ? iki kafadar arkadaş bir banka soygunu sırasında çok basit bir hatadan dolayı kendilerini banka da yakalatırlar ,,, ikisi de hapishaneye yollanır ...neyse biri diğerine dargın diğeri buzları soğutmaya çalışır ama ne mümkün öbürküsü fena küskün,, hapishanede baya gırgır şamada ..erkek hapishanesi ama bi tane terapistleri var kadın ,toplaşıp toplaşıp dertleşiyorlar ,,bu başarısız soygunculardan bir tanesi diğer mahkumlarla bir plan yapar ,tiyatro oyunu sergileyecek ler ve bunu hapishane sakinlerine sunarken firar etmeye çalışacaklar bu kadın terapisti kafalarlar ' biz müzikal oyun yapıcaz iyi birer sanat sever olucağız' gibilerinden (amaç firar tabe) izlerken çok eğlenmiştim ,,şimdi adını bilsem ve bi daha izlesem aynı keyfi veriri mı acep? var mı bu film ii bilen duyan ...habi hafızlara bir kuvvet bir çaba arkadaşlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Buz ve Ateş filmini izlemek için tüm siteleri gezdim ama linkler hep ölmüş. Yardım edermisiniz ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba, digiturk moviemax premier kanalında bu yıl izlediğim bir filmin adını hatırlayamıyorum. Ortaçağda geçen bir film. Bir aşk hikayesi. Başrol oyuncusu bir gün başka bir kentten filmin geçtiği yere gelir. Evde iki kız kardeş ve bu kızların bir büyüğü vardır. Ev, gelen bu genç yakışıklı adama bir yakınından kalmıştır. Evdeki kızların küçüğü, bu yakışıklı adama aşık olur ancak adam kızın her ne kadar güzel olduğunu düşünse de kendinden küçük bulduğu için onun aşkına karşılık vermez. Aradan yıllar geçer, bu adam o zamanlar reddettiği genç kızı, daha da güzelleşmiş bir kadın olarak bulur ancak kadını bulduğunda, kadın kuzeni olan bilmem nerenin düküyle evlenmiştir ve bu kez kadın adamın aşkına karşılık vermez.

Becerebildiğim kadarıyla anlattım. Yardımcı olursanız memnun olurum.

Resmen aylar sürdü tesadüfen yine kendim buldum. İlginizi çekerse filmin adı "ONEGIN"
Hikayesine oldukça yaklaşmışım. Filmin özeti böyle geçiyor;
"Puşkin'in nazım romanının kahramanı meşhur Yevgeni Onegin, bu kez Ralph Fiennes'in oynayıp ablasının yönettiği bir filmde karşımıza çıkıyor. BAFTA'larda en iyi İngiliz Filmi seçilen şık yapım, bilindik ama etkileyici öyküyü yeniden anlatıyor:
1820'lerin St. Petersbourg'unda bunalan genç aristokrat Onegin, amcasından miras kalan taşra köşküne gelir. Buradaki komşuları Lensky ve nişanlısı Olga ile kısa sürede arkadaş olur. Olga, genç adama kız kardeşi Tatyana'yı tanıştırır. Kırılgan Tatyana, yakışıklı Onegin'ın sözünü sakınmayan tavırlarından etkilenir ve ona ilan-ı aşk eder. Onegin genç kızı refüze edip, aracı olan Lensky'in aile onuruyla oynadığında, iki adam kendilerini bir düelloda bulurlar. Onegin, yaptığı tercihlerin bedelini çok ağır ödeyecektir."

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar Allah aşkına bulalım şu filmi kafayı yicem. Arkadaşlar geçenler de yine konuyu açtım. Tekrar açıcam çünkü artık kafayı yeme konumuna ulaştım. İzlediğim bir filmin adını bir türlü hatırlayamamıyorum. Dilimin ucunda ama nasıl birşey ise bir türlü gelmiyor. Film şöyleydi ;

Erkekli kızlı genç arkadaşlar yabancı hep birlikte tatile gidiyorlardı. Bu arkadaşların arasında bazıları birbiriyle sevgili. Herneyse ya az hatırlıyorum ama artık biri bulsun şu filmi. Çok izlenmiş bir film değil sanırım. Tatil yapıyorlar eğleniyorlar yiyorlar içiyorlar. Sonra denizde sahildeyken bir yerliyle tanışıyorlar. Bu esmer biraz kıvırcık saçlı. Adı neydi onuda hatırlamıyorum alex gibi bişeydi adı. Bu esmer arkadaş tatile gelen arkadaşlarla tanışıyor. Onlara gezilecek fazla bilinmeyen yerlere götürüyor. En iyi hatırladığım sahne ise şelale gibi bir yere götürüyordu gençleri. Ordan atlıyorlardı felan. Suyun altından keşfedilmemiş yerlere gidiyorlardı. Son yerli esmer çocuk şelaleden aşşağıya doğru atlayınca kafasını çarpıp yaralanmıştı. Gençler sonra kötü amaçlı bir grup tarafından (sanırım organ mafyası) esir düşürmüştü.

Lütfen bulalım şunu çıldırıcam.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
fransız filmi sanırsam bi aile vardı patates seven bi aile fakirlerdi sonra lotodan para çıkıyo monacoya taşınıyolardı adam antrenetör dü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhabalar, sanırım 2 sene öncesinin bir filmi. Amerika'da geciyor, eski zamanlar, siyahilere garipsenerek bakılıyor. Başrol oyuncusu ve siyahi arkadaş ördek avlıyorlar gölde. Başrol oyuncusu gazeteye yazılar veriyor, makaleler yayınlıyor. En sonunda da tek başına bir kulübede yaşamaya başlıyor. Filmin basında bahsettiğim siyahi arkadaşı yaşlanmıs, gecmişini paylaşıyor biriyle, yahut bir gazeteciyle net anımsamıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar bir kaç sene önce televizyonda izlediğim bir film vardı. Sanırım Leonardo Di Caprio oynuyordu filmde emin deilim filmlerine baktım ama arasında aradığım filmi bulamadım film şöyleydi. Bir adam yüksek bir binanın tepesine çıkıyordu ve polisleri oyalıyordu bu adam polisleri oyalarken bir erkek bir kadın vardı onlarda polisler meşgulken bişey çalmaları gerekiyordu hatta küçük bir tünel gibi bir yer vardı erkek oradan sığmadığı için kadın geçiyordu ve çaldıkları şeyle birini ele veriyolardı herşeyi gün yüzüne çıkarıp kurtuluyolardı öyle hatırlıyorum filmi bilen var mı çok aradım bulamadım.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
bir film de benim aklıma geldi ama ismi aklıma gelmedi :) yıllar önce televizyonda yayınlanmıştı uzakdoğuluların bir filmi filmdeki vatandaş hırsız ama baya zeki bir hırsız peşinde bir komiser var yakalamak isteyen seri film bir serisinde noelbaba kılığında sırt jeti ile uçuyordu diğerinde robot yapıp diğer robot la kavga ettiriyordu çılgın hırsız veya onun muadili bir ismi var

x_files_x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mrb arkadaşlar, ben babamla 1990larda tv de izlediğim bir filmi ne kadar kelime denediysem bir türlü bulamadım ve bu bende takıntı oldu, bir türlü bulamıyorum,
film savaş filmiydi, ama askerli olan degil de vahşi savaşçılardı, bu tarafların birinde filmin başrol oyuncusu hiç konuşmayan dili yok sanırım, iri yarı ve elinde bumerangı olan bir savaşçıydı ve, filmde onun yanında birde küçük çocuk vardı, rolu icabı acımasız biriydi ama cocuguda koruyordu bir yandan, birde cocugun elinde oyuncak vardı, zeyna hariç hiç bi filmde zaten bumarang kullanan pek savaş filmi görmedim bu hariç, son mohikan yazıdıgımda bir film çıkıyor, benim dedigim adamda öyle bişiydi, acaba gören izleyen varsa yardımcı olur mu ? hatırladıgım anahtar sahneler, o küçük cocuk ve oyuncağı ve hiç konusmayan o vahşi oyuncu, elinde bumaragnla öldürüyordu bazen adamları,

x_files_x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar bir film izlemiştim 90ların sonuydu yada 2000lerin başıydı tv de, filmin içeriği ise şöyle;
2-3 çocuk var ve bunlar çok zeki, bir roket yapmaya çalışıyorlar ancak bir türlü malzemeleri olmadıgı icin yapamıyorlar, ve sonra tren yolunun raylarını çalarak onunla roket yapıyorlar,
konusu itibariyle pek benzeri yoktur, sanırım , bu filmi hatırlayan izleyen varmı acaba?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bir film vardı :) hap içiyorlar, hap içtikçe geleceği daha çok görüyorlar. Filmin adını hatırlayamıyorum.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
filimde arkeologlar kazı çalışması yaparken çalışılan alanda gözlük buluyorlar ama gözlük modernçağa ait iken karbon testinde 300-400 yıllık olduğunu keşfediyorlar araştırma derinleşince zaman yolculuğu çıkıyor ve kendilerini eski şovalye zamanında buluyorlar bu filmi hatırlayan yada bilen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bir filim izlemistim ve cok hosuma gitmisti ama adini bir turlu hatirliyamiyorum

cocuklar bir dolaptan baska bir dunyaya geciyorlardi orda kotu kalpli bir buz kiralicesi vardi,ve iyi kalpli bir aslan.

orya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir filim izlemistim ve cok hosuma gitmisti ama adini bir turlu hatirliyamiyorum

cocuklar bir dolaptan baska bir dunyaya geciyorlardi orda kotu kalpli bir buz kiralicesi vardi,ve iyi kalpli bir aslan.

Narnia Günlükleri : Aslan , Cadı ve Dolap olabilir :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bir film izlemiştim filmde sanırım bir uçak yada gemi batıyodu ordan 5-6 kişi bir bota binip bir adaya gidiyorlardı adayı başta ıssız bir yer zandederler ama onceden birinin yaşadıgını anlarlar sonra baş oyunvular birbirlerine asık filan olurlar sonrada işte kızın annesıyle digerlerinin aileleri onları bulur ama baş oyncular adadan kavgayla ayrılır sonra ucakta barısırlar böyle bir konus vardı ve sanırım amerikan filmiydi bilen varsa lutfen yazsın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bir film izledim adını hatırlayamıyorum
bir kadın vardı kocasına bakıcı alıyodu . yaşlı adam devamlı help filan yazıyordu. filmin sonunda yaşlı kadın bakıcının bedenine girdi. yaşlı adamda avukatın içindeydi ..
lütfen bilen yazsın

İskelet Anahtar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben film arıyorum ben 2005 ya da 2007 yılları arasında bir film izlemiştim ismini hatırlamıyorum başlangıç şöyle birşeydi dağda bir grup insanlar vardı eski tarz avcı gibi sarı saçlı bir oğlan vardı terkedilmiş bir şehire iniyordu orda başka 2 3 tane insanla karşılaşıyordu akşam üstü oluyordu o insanlarla kamp yapıyordu kampa uzaylı saldırıyordu insan gibi ama insandan daha uzun ve daha kalıplı biriydi çok yardım lazım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Slmm bende uzun zaman önce cnbc-e de bi film izlemiştim ama sonunu yakaladım filmde bir grup arkadaş böyle yer altında bir yerde kilitli kalıyolar hatta içlerinden biri açlıktan tuvaletteki pisliği falan yiyodu daha sonra bunları polis falan buluyo ama içlerinden birinin kurduğu bir tuzakmış bu çünkü filmin sonunda o gruptan bi kız pis pis gülüoduu nolurrr yardım edin izlemek istiyorum tekrardann