• Üyelikler Hakkında:

SDN Forum üyelikleri yönetici onayına tabidir. Şüpheli işleme sahip üyelikler onaylanmayacaktır.

slm ben bi film izlemiştim ismini hatırlayamıyorum yardım ederseniz sevinirim filmin konusu şöyleydi adam belediye başkan adayı kadın hapishane müdürü adam kadını öldürmek için bi mahkum tutuyo mahkum kadını kaçırıyo yalnız öldürmek için değil tabi bunu filmin ortalarında anlamıştım orman evine falan götürüyo sonra bi kovalamaca başlıyo peşlerine düşüyolar öldürmek için sonunda da kadın eve geliyo elinde ses kaydıyla başkan adayı konuşma yapacakken birisi hoperloya ses kaydını açıyodu ve orda bitiyodu biraz saçma oldu ama anca hatırlıyorum yardım ederseniz sevinirim

slm arkadaşlar sizden bir ricam var ben bir film arıyorum bundan 4 vea 5 sene önce izlemiştim adını bilmiyorum ama konusu tam bilmesemde azda olsa anlatıyım inşallah bileniniz cıkar bu film hatırlamıyosam 2 seriydi galiba konusu böyle: bir kahraman var giyinisi tarzı kostumu yeşil yaban arısındaki cinli adama benziyor tam sonra bir şirket var bu şirket bazı hayvanların dnasını almıs ve kendi seçtiği bir kaç özel korumaya uygulamıs bunlar istediği zaman dönüşe biliyorlar enjekte edilen hayvan dnasının gücüne sonra bu kahramanbunlarla dövüşüyo şirketin baş kötü adamı bu kahramanı dövüşürken bunada bir hayvan dnsı iğneyle enjekte ediyo ama kahraman kaçıyo belki aklınıza gelir hayvan güçleri dönüşenler bunlardı kertenkele kurt ahtapot son bide bu filmin 2 serisindede başka bir kötü adam ortaya cıkıyo kel kafalı yuvarlak gözlükleri var gözlükleri koruma camı gibi bişe takıyo sonra bunada bir hayvan dnası veriyolar elektrikli balık gücü ellediği şeyi elektrik çarpıyo gerisi fazla hatırlamıyorum bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim teşekkürler.

Merhabalar benim hatırlayamadıgım bi film var.Filmde bi kadın genç ve ailesiyle yaşayan erkeklerin ayrı eve çıkıp kendilerine hayat kurabilmelerini sağlamak amaçlı farklı bir iş yapmasıyla başlıyor.Bu kadın hastalarıyla önce tanşıyor bi şekilde sonra onlarla sevgili oluyor ve hesapta tedaviye başlıyor derken bigün karşısına çıkan hastasına aşık oluyor ama bunu para için yaptığı anlaşılıyor diye devam eden bi film vardı.Hatırlayan varsa çok sevinirim.Hatta en sonunda bu çiftin birbirine aşık oldugunu gören ve ayrılmasını istemeyen arkadaşları bi şekilde bi eve kapatıyorlar onları çocuk bağlı halde falan :))

arkadaşlar bir film arıyorum. bir aile baba oğlu ve kızı bi eve geliyorlar . ev makine gibi bir şey. evin belli bölümlerinden belli özelliklerde canavarlar çıkıyor insan tipli . 2 numaralı canavar
da çocukların annesiydi.Böyle garip bi film 7-8 sene oldu sanırım izleyeli .

13 hayalet olabilir mi film

arkadşlar aradığım film herkezin kolunda bi zamanlıyıcı var ve 18. yaşına basan herkesin zamanlıyısı calışmaya başlıo ve herkezin 2 yıl zamanı var herkez calışarak zamanını dolduruo ve bi zengin bide calışan grup var zenginlerin yerinden birisi gelip ordan bi adama 100 bin yıl verio ve kendisi ölüo sonra o adam zenginlerin oraya gidip orda cok daha zaman kazanıo ama polisler peşşinde zaman hırsızlığı yaptı die onu bırakmıo ve kovalamaca fln oluo bukdr hatırladığım bulabilirseniz sevinirimmmm

arkadşlar aradığım film herkezin kolunda bi zamanlıyıcı var ve 18. yaşına basan herkesin zamanlıyısı calışmaya başlıo ve herkezin 2 yıl zamanı var herkez calışarak zamanını dolduruo ve bi zengin bide calışan grup var zenginlerin yerinden birisi gelip ordan bi adama 100 bin yıl verio ve kendisi ölüo sonra o adam zenginlerin oraya gidip orda cok daha zaman kazanıo ama polisler peşşinde zaman hırsızlığı yaptı die onu bırakmıo ve kovalamaca fln oluo bukdr hatırladığım bulabilirseniz sevinirimmmm

Zamana Karşı

Uk-in-time-poster.jpg

Merhaba arkadaşlar 2-4 Yıl içinde bir film izlemiştim ismini hatırlamıyorum ama konusu şöyle bildiğim kadarını anlatıcam çoğunu biliyorum izlemiş olan varsa hemen hatırlar zaten ama ismini hatırlayamıyorum filmin Başliyim Anlatmaya : Adamın teki çok zengin bu adam evlerde sanat eseri tablolarını çalıyor yani resimleri adamların evde olup olmadıgını öğrenip orjinal tablolarını çalıyor ve bir parti oluyor bu hırsız olan baş rol başrol da ki adam ve karısı bir partiye gidiyorlar zenginlerin oldugu bir parti sanat tablolarını gösteriyorlar duvarlarda felan bir adam bu baş rol ile tanısmak istiyor bizim baş röl diyor ki ne iş ile meşgulsünüz diyor ki izleyiciyim yani şöyle izlieyiciyim demek istiyor takip cihazları yapıyorlar mesela ahmetin üstüne bir çakmak veya sigara koyuyorsun sigaranın içinde takip cihazı var gibi adam da onları yapıyormuş takip cihazlarını felan adamlar tanışıyor sonra bizim baş rol o adamda taplo oldugunu öğreniyor ve onun evine gidiyor tablosunun gerçeğini alıyor sahtesini yerine koyuyor sonra dışarda çocukları görüyor baş rol de ki adamın karısı hep çocuk istiyormuş ama bizim baş röl istemiyormuş sonunda çöcukları görmüş ve tamam yapalım demek için aramış telefondan kadının telefon şarkısı o evden geliyor bir bakar yatakda o kadının telefonu neye uğradığını şaşırır felan böyle böyle devam ediyor bu adamın üstüne takip cihazı koymuş o adam bu adam kaçıyor hep herşeyi darma dağan oluyor adamın en sonunda tam yakalanırken adam bir tuvalete gidiyor ve tuvalet kapağını açıyor lahımın içine atlıyor b*kların içine yani adam açıyor kapıyı yok lahımın oraya bakıyor baş rol içine girmiş kafası felan içinde gözükmüor adam gidiyor en sonunda adam herşeyini atıyor elbisesini çıkarıyor saçlarını sıfıra vuruyor yani kel oluyor bir baksın saçında izleyici çipi ordan anlıyor hep onu nasıl buldugu sonra ölü süsü veriyor felan karısına gidiyor anlatıyor herşeyi diyor ki o adam seni tablo için takip etmiyor çok büyük bir hisse seneti varmış sana kalıcakmış onu almak için seni öldürücek felan filan karısı o adamla yatıyor film böyle çok güzel bir film arkadaşlar lütfen şunun ismini bulun bana gözünüzü seviyim çok eski bir film degil

bir film vardı artık döğüşmeyen bir adam yanın da başka birisine ders veriyordu ve sokakta dayak yiyen birini buldu onada döğüşmeyi öretmeye beşladı sonra iki genç okul da tanıştıkları döğüş turnuvası düzenleyen bir gencin vasıtasıyla o adamdan ders alldılar adam güreşci olana bir kağıda yumruğuyla delik açmasını istemişti daha sonra sokakto dayak yiyen genç kendisini döven leri dövüp o adamın yanına geldi ve o adamda onu yanından kovdu turnuvalarda ise o dayak yiyen genç güreşci çocukla karşılaştı ve güreşçi onu dövdü.

benım fılmım o kadar eskı olmaması lazım ama kesınlıkle 2010 oncesıdır bı adamla karsı çıflıge tasınyolar savas donemı gıbı bıse mecbur kalıolar çıflık normalde bu adamın aman cıfltlıgın bı hızmeçısı var bunlar gelmeden orda yasıyo adamlan karsı da gelınce de anlasamıolar ama gıtcek bı yerlerı yok çıftlık çalısanı bu ıkısınıde çıflıkten atıo zorla bunlar aç kalıo kopek etı falan yıyolar fılmı bulabılırsenız çok sevınırm saolun

merhaba benim izlediğim filmde zengin bir adam vardı ve ona çocuklundan beri bakan dadısı vardı babası küçükken ölmüş annesi ise işten gelmiyordu annesi adamı zengin bir kızla evlendircekti sonra bi rehber kız aşık oluyodu bu kız kitapda yazıyordu .

10-12 sene önce bi film izlemiştim..anne ve 4-5 çocugu vardı soygun yapıyolardı sonra mafya yada bi ajan bunların peşine düşüyordu her biri ayrı ayrı yerlere kaçıyordu hatta çocuklardan biri yüz nakli yaptırıp kimliğini gizliyodu ama yinede hepsini bulup öldürüyolardı..adını bilen var mı acaba ???

arkadaşlar yanlışlıkla canı alınmış bir zenci beyaz bir zengin olarak dünyaya geri dönüyordu filmde. ancak ismini unuttum. bilen var mı?

merhabalar çok önceden bi film izlemiştim, adam kiracı veya apartmandaki bir eve gizli bölme yaptırmış izliyor sonra kadın süphelenip evine camera sistemi yerleştirdiğinde hic ummadıgı tanıdığı bir adamın evine her gün girdiğini görüyor adam seri katilmiydi öle bi film di filmin ismini hatırlayamıyorum tşkler

Merhaba dostlarım bi film izledim film korku filmi ve 2010-11 yapımı sanıyorum olamayadabilir :D filmde bi adam vardı bu adam belirli bi saatte ölüyodu farklı bir hayatta doğuyodu mesela doktor oluyodu saate bakıyodu saat durunca adam ölüyodu bide bi kadın vardı bu kadında hep geliyodu adamın yanına sonra adam işi anlamıştı siyah gölge gibi yaratıklar heryerde bunun peşindeydi adama hep bişeyi hatırlaması gerektiğini söylüyolardı en son sahnelerde adam hastanede yatıyodu yaratıklarda yanındaydı nasıl bittiğini hatırlamıyorum yardımcıı olursanız çok mutlu olucam lütfen

Arkadaşlar( ÇOK ACİL YAZIN ) bir dünya vardı bu dünya ortadan ikiye ayrılmıştı 2 tarafındada başka bir yerçekimi vardı bir adam ve kız vardı filim eski degil bu 2 genç in yaşadıgı yerler birisi altta birisi yukardaydı zar zor buluşurken kzı hafızasını kaybetmişti sonra büyüdüklerinde adam bi yolunu bulup yukarı dünyaya geçip kıza kendini hatırlatmaya çalışyıyordu adı neydi bu filim in ?

bu gün bi film izledim ismini ĞÜNEYDE BİRKAÇ GÜN sanıyodum ama cıkmıyo bitürlü konusu hiç ayrılmayan iki kardeş biri kız biri erkek herkez onları çif zannediyo onlarda birbirlerine eş aramaya baslıyolar kız olan köpek gezdirme parkında tanıstıgı bi kızı erkek kardesıyle tanıstırıyo kardesi sabahına evlenme kararı alıyo bu na kız cok üzülüyo bi türlü onları ayıramıyo sonra bi ara kendisini kıza aşık zannediyo durmadan piskiyatrisle konusuyor.. sonunu izleyemedim merak ediyorum yardım ederseniz sevinirim

Birkaç adam bir adamı öldürüyorlar. Bunları bir kadın görüyor. Kadın polise anlatmasın diye onu da yakalayıp öldürmeye çalışıyorlar. Kadın da adamlardan kaçarken adamlardan tek tek kurtuluyor.
Adını bilen varsa yazsın lütfen Teşekkürler

merhabalar ben haftalardır araştırıyorum ama bi sonuç alamadım,,tam hatırlayamıyorum ama 10veya11 yıl önce show tvde izlediğim film sarışın bi bayan hamile kalır onu kötü karakterde erkek ve kadın kaçırırlar kadını doğum zamanına kadar alı koyarlar son doğum başlar kadın kaçar kış günü heryer karlı kamyonetlerin olduğu biyerde eşine ulaşmaya çalışır vs bu filmi bulursanız memnun olurum teşekkürler

Doğmamış bir çocuğu dünyaya götürüp dünyanın nasıl bir yer olduğunu gösteriyorlardı filmin sonunda beyaz bir yerde bir kadın çocuğa elini uzatıyor ve çocuk kendisine dünyayı anlatan adama bakıp eli tutup doğuyordu yıllardır arıyorum bu filmi hiç bir yerde bulamıyorum 8 9 sene önce trt de izlediğimi çok net hatırlıyorum bulabilirseniz çok sevinirim.

Bi aile vardı bi adam bunların kızını kaçırıp öldürmüş muydu neydi sonra bu adam tutuklanıyor az bi süre hapis cezası alıyor araçla mahkemeden hapishaneye nakliye edilirken kaza oluyor ve kızın babası içerden bu adamı kaçırıyor sonra işte türlü işkenceler ediyor adam sürekli yaptığını hatirlamadigini söylüyor haberlerde de adamın kayıp olduğundan bahsediyor. Bi akşam kızın babası bara gidiyor orda o katılın orman da yakalandığını görüyor ama bu işkence ettiği adam degil eve gidiyor o adam bi mektup yazmiş intihar etmiş meğersem araba da iki adam varmış biri o kızın katili biri de vergi de sahtecilikten 2 3 gün hapis yatacak bir adammis bu filmi bilen var mı arkadaşlar 
The Tortured (2010)
http://www.imdb.com/title/tt1017464/

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Belki yardımcı olabilirsiniz bana :) Bir adam vardı ve evliydi ama adamın giyim tarzı filan çok kötüydü. Eşiyle arası bozuldu. Sonra (sanırım) barda bir adamla tanışıyordu ve o adam bunun giyim tarzını çok daha iyi yapıyordu. Çok hatırlayamıyorum. Uzun süre öne izlemiştim. Biraz kısa oldu ama bana yardım ederseniz sevinirim. :))
Crazy, Stupid, Love (2011)
http://www.imdb.com/title/tt1570728/

film ilk önce hastanede başlıyor adam var baya yaşlı insanlar dejenerasyon geçirmiş o adamda yaşlılıktan ölen o dönemdeki tek insan olacakmış adam geçmişini hatırlamıyor bir gün bir gazeteci geliyor ona anlatmaya çalışıyor olaylarr baya karışık en başta herkes cennetteyken _doğmadan önce_melekler herkein hafızasını silmiş ama onu unutmuşler hatta ailesini de oseçmişti annesiyle babası ayrılıyordu ama okimde kalyor bilmiyordu bende anlmadım zaten sonra annesini yeni eşini kızna aşık oluyordu birde babasının yanndayken küçülükten tanıdığı kıza aşık oluyor ama kız başkaını seiyor bir de çinli eşi olduğunu hayal ediyordu ama onu sevmiyordu sonra birgün annesiyle yeni eşi ayrılıyordu kızla vedalaşıor ama birgün şansla tekrar karşılaşıyorlardı falan baya karışıktı tekrar izlemek istiyorum ama adını hatırlamıyorum yardımcı olur musunuz
Mr. Nobody (2009)
http://www.imdb.com/title/tt0485947/?ref_=fn_al_tt_2

Arkadaşlar çok uzun zaman önce izlediğim 2 tane filmi arıyorum. Hayal meyal konularını hatırlıyorum. hatırladıgım kadarıyla anlatacağım sizlere. İlk izlediğim film: başrolde ki adam insanların ne zaman öleceğini biliyor ve buna engel olmaya çalışıyor. Yani ölecek olan insanların etrafından gizli bir ışık saçılıyor bu ışığı sadece başroldeki adam görüyor ve ölmelerine engel olmaya çalışıyor. ikinci film ise bir grup genç adaya gidiyolar adada garip sarmaşıklar oluyor ve gençlerin vücütlarına girip vücutlarında deri altlarında dolaşıyor. Çok net hatırlamadıgım içn filmleri sadece bu sahneleri hatırlıyorum. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim :)
White Noise 2: The Light (2007)
http://www.imdb.com/title/tt0496436/?ref_=fn_al_tt_1
The Ruins (2008)
http://www.imdb.com/title/tt0963794/

1. film bi kaza sonucu bir adamla kadının ruhları yer değiştiriyor. adam uyandığında bir kadın bedeninde olduğunu anlayınca şok oluyordu komik bir filmdi yanlış hatırlamıyorsam adam küvetteyken fön makinesi küvete düşüyordu.

2. 5 veya 6 çocuk tam hatırlamıyorum kill bill deki kung fu ustası gibi bi dede tarafından eğitilip ninja olup bi hazinenin peşine gönderiliyordu çocukların hepsinde bir madalyon vardı.

1. film bi kaza sonucu bir adamla kadının ruhları yer değiştiriyor. adam uyandığında bir kadın bedeninde olduğunu anlayınca şok oluyordu komik bir filmdi yanlış hatırlamıyorsam adam küvetteyken fön makinesi küvete düşüyordu.

2. 5 veya 6 çocuk tam hatırlamıyorum kill bill deki kung fu ustası gibi bi dede tarafından eğitilip ninja olup bi hazinenin peşine gönderiliyordu çocukların hepsinde bir madalyon vardı.

1. Film ateşli piliç olabilir mi

Teşekkür ederim 2 3 yıldır arıyordum bu filmi sayenizde buldum ☺

Çok eskiden bir film izlemiştim. Çirkin bir kadın vardı ve bu kadın bir kuledeydi. Ama yaşamıyordu. Belki de yaşıyordu oraasını hatırlamıyorum. Ancak 100 genç kız kurban edildiğinde o güzelliğine kavuşacaktı. Aynaya baktığında çirkindi ama kendi güzeldi... ya da tam tersi. Köyde avcı gibi adamlar vardı falan bunlar işin sırrını çözmeye çalışıyorlardı tam olarak hatırlamıyorum. Filmin sonunda o kadın tamamen ölüyordu.
Yani kısacası kulede yaşayan çirkin bir kadının güzelliği iççin 100 genç kızın kurban edilmesi. Googleye bu şekilde yazdım ama bulamadım. :)

kardeş eskiden izledigim bi filmdi şimdi hatırlıyamıyorum boyle bi adam var kumar flan oynuyor ama neler olup bitecegini gorebiliyor gelecekten 4-5 saniye kadarını gorebiliyor ona gore hareket ediyordu filmin adını bulursan sevinirim

yakın bı zaman once tanıtımını ızledım bır ada gıbı bır yer etrafı duvarlarla cevrılı kımse cıkamıyor adamın bırı bu yere dusuyor cıkmak ıcın ugrasıyor fakat duvarlar labırent gıbı aklımda kalan boyle bısey kup fılmı tarzında

Geri