İsmini hatırlamadığınız, unuttuğunuz FİLM'leri buluyoruz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xyunusx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
adam otel de tanıstıgı genc guzel bır kadınla ılıskı yasamaya baslarlar. kadın adamın zengın oldugunu sanmıstır fakat daha sonra adamın otelde calısan bır hızmetlı oldugunu ogrenır. hıc parasının olmadıgınıda ogrenır. kadın adamı terkeder. adam kadına asık olmustur. ve kadını takıp eder.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende bir film izledim ama adını bilmiyorum konu şöyleydi:
cindy diye bir kadın var kocasından ayrılmış ve 2 çocuğu vardı onlara bakıcı tutuyor ve bakıcıyı sevmeye başlıyor sonra bakıcıdan hamile kalıyor sonra bunlar ayrılıyor 5 yıl sonra tekrar karşılaşıyorlar bu filmin adı ney?

shadow2

Profesör
Reaksiyon puanı
23
bende bir film izledim ama adını bilmiyorum konu şöyleydi:
cindy diye bir kadın var kocasından ayrılmış ve 2 çocuğu vardı onlara bakıcı tutuyor ve bakıcıyı sevmeye başlıyor sonra bakıcıdan hamile kalıyor sonra bunlar ayrılıyor 5 yıl sonra tekrar karşılaşıyorlar bu filmin adı ney?

The Rebound
http://www.imdb.com/title/tt1205535/?ref_=nm_flmg_act_9

- - - Mesaj Güncellendi - - -

adam otel de tanıstıgı genc guzel bır kadınla ılıskı yasamaya baslarlar. kadın adamın zengın oldugunu sanmıstır fakat daha sonra adamın otelde calısan bır hızmetlı oldugunu ogrenır. hıc parasının olmadıgınıda ogrenır. kadın adamı terkeder. adam kadına asık olmustur. ve kadını takıp eder.

Galiba Zengin avcısı
http://www.imdb.com/title/tt0482088/?ref_=nm_flmg_act_10

S

SDN Okuru

SDN Okuru
filmi çok önce izlemiştim hatırlamakta çok güçlük çekiyorum psikolojik bi film hatırladığım iki kadın şarkı fln söyleyerek para kazanıyor ve klinik gibi birşey açıyor şehirden uzakda bir köyde tam hatırladığım tek sahne bir çocuğu babası ceza olsun diye toprağın altına gömüyor ve çocuk sadece pipetle nefes alabiliyor sonra çocuk kliniğe gidiyor yıllar sonra o klinikte çalışan biri oluyor yardımcı olup bulursanız çok sevinirim

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
belki izleyen çıkar tv de yayınlanmıştı bilimkurgu fantazi tarzı bir film uzaya gidecek astronotla birlikte astronotun aynısı bir robot konuyor gemiye ama nasıl oluyorsa gemiyle birlikte eski tarihe şovalyelerin olduğu zamana gidiyor astronot orada krala yardımcı olmaya çalışıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba, digiturk moviemax premier kanalında bu yıl izlediğim bir filmin adını hatırlayamıyorum. Ortaçağda geçen bir film. Bir aşk hikayesi. Başrol oyuncusu bir gün başka bir kentten filmin geçtiği yere gelir. Evde iki kız kardeş ve bu kızların bir büyüğü vardır. Ev, gelen bu genç yakışıklı adama bir yakınından kalmıştır. Evdeki kızların küçüğü, bu yakışıklı adama aşık olur ancak adam kızın her ne kadar güzel olduğunu düşünse de kendinden küçük bulduğu için onun aşkına karşılık vermez. Aradan yıllar geçer, bu adam o zamanlar reddettiği genç kızı, daha da güzelleşmiş bir kadın olarak bulur ancak kadını bulduğunda, kadın kuzeni olan bilmem nerenin düküyle evlenmiştir ve bu kez kadın adamın aşkına karşılık vermez.

Becerebildiğim kadarıyla anlattım. Yardımcı olursanız memnun olurum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler bi film vardı gerilimdi galiba yarısını izledim çok merak ediyorum noolur bulun..bi kız var bunun gittii bir partide kız kardeşini küvette ölü buluyo banyoda..kendini sorumlu tutuyo sonra bi kasabaya gidiolar ... 5 arkadaş 2 erkek 3 kız..sonra kızın odasına falan bi varlık giriyo..bi pencereden birden uzanan bi el vardı..sonraaa....bakkalcı bi çocuk vardı ölülerle ilgili dergiler falan okuyodu kızda çok etkilenmişti ondan.....bilen varsa nolur solesin arkadaşlar haftalardır çok merak ediyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya ben geçen romtik bi film izledim adını hatırlamıom böle filmde adam işi için nişanlısını bırakıo ve amcası ona durmadan kızlarla yatması için dürtüo ama o öle biri olmadını sölüo filmin adını unuttum tşkrler...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
maden kazasının işlendiği yabancı bir film vardı adını bilen var mı acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende Bir Film Arıyorum... filmde tahta bacakla gümüş rengine boyanan bir adam var bi yerlere gidiyor orda öyle duruyor bir kadın bunu görüyor sonra bununla konuşmaya başliyorlar ayni iş yerinde çalısıyorlar en sonunda kadın tahta bacağa içini döküyor sonradan adam olduğnu anlaşiliyor bulabilirimisin acaba şimdiden tşkler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben 5-6 yıl önce bi film izlemiştim, çok beğenmiştim uzun süredir de adını hatırlamaya çalışıyorum ama bulamıyorum. filmin konusu şöyleydi: bi kız bi çocukla tanışıyodu sevgili oluyolardı, hatta birlikte lunaparaka gittikleri bi sahne vardı ama çocuk kızı kandırıyodu, kızın evine şifreyle giriliyodu. çocuk arkadaşlarıyla birlikte kızın evine girip bütün ailesini katlediyodu hatta kızın köpeği vardı onun da kafasını kesiyodu. önceden bu filmden çok etklilenmiştim baya süredir de adını bulamıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim:blush:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dünya istilası oluyor ve birsürü insan ölüyor birdaha olmaması için çocuklar eğitiliyor ve çocuklar karşı gezegeni yeniyorlar
filmin adı çocuğun adı sonra games di

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhabalar izleyipte hatırlayamadıgım filmin konusu öncelikle genç bir erkek ve ondan yaşça biraz büyük olan kadını konu alıyordu orta yaşlarda gençlerin para kazanmak amacıyla internet ortamında görüntülü sohbet yaptığı bir film di ve bunların arasından bir erkekği çekip çıkarmaya çalışan mı yoksa onu kullanmaya calıksan bir kadın gazeteciydi sanırım varmı bilen ?

bkorkmaz89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Üniversitede iken arkadaşlarla (kızlı,erkekli) bir korku filmi izleyelim diye toplaştık. O sıralar paranormal activity iyi prim yapmıştı. Biz de bu filmi izleyim diye açtık ama daha sonra filmin paranormal activity olmadığını gördük. Sonra filmi defalarca aramamıza rağmen bulamadık. Film, paranormal activity ile aynı tarz. Kendileri kameraya alıyor olayları. Ama çok daha başarılı bir filmdi. Bir anne, bir oğlu ve bir kızı var filmde. Babaları ölmüş, külleri bodrum katta. Evde dolanan ruhani şeyler ve kamera alma olayı. Aile sarışın. Alman ya da iskandinav olabilirler. Filme dair detay vermem gerekirse; filmin bir bölümünde kameraya almaya çalıştıkları şey babalarının küllerini döküyor küller ayaklarına bulaşıyor ve duvarda yürüdüğünde ayak izleri çıkıyor. Başka bir detay olarak oğlan, kapı eşiklerine uçlarında ziller bulunan ipler yerleştiriyor ve yine ruhani yaratığımız bunlara çarptığında ses çıkıyor. Filmin sonunda ise ruhani yaratığımız genç kıza tecavüz ediyor. Oda girdiklerinde kızı havada yere paralel bir şekilde görüyoruz.

Filmi izleyen var ise bulmamda yardımcı olursa çok sevinirim.

Saygılar,

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
hocam ben bir film arıyorum. Tahmini 1997-1998 yıllarında seyretmiştim fantastik bir film.orta çağ gibi bir yerde geçiyor.birbirini seven bir çfit var. ama derebeyi de kızı seviyor.ve bu çifte büyü yaptırıyor.kız hayır deyince.hep bir arada oluyorlar ama hiç birbirlerini göremiyorlar.akşam olunca adam kurda dönüşüyor sabah olunca kız yırtıcı bir kusa (sahin yada doğandı) donusuyor hep birlikteler ama hiç birbirlerini göremiyorlar.sonra nerden peydah oluyorsa 16-17 yaşlarinda bir oğlan bu hikayeyi anlıyor. bu cifte arkadaş oluyor.buyu cift birbirini bir sekilde görürse bozulacakmış. oğlanda hesaplıyor kitaplıyor gunes tutulmasında hem gunduz hem gece olduğu için cift birbirini goruyor ve buyu bozuluyor.bu filmi hatırlaya bilen varsa ismini yazarsa filmin cok sevinirim ....

Hiç hatırlayan yok mu böyle bir filimi :(((((((((((((((((((((((((((8888

Ladyhawke
http://www.imdb.com/title/tt0089457/combined

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba, digiturk moviemax premier kanalında bu yıl izlediğim bir filmin adını hatırlayamıyorum. Ortaçağda geçen bir film. Bir aşk hikayesi. Başrol oyuncusu bir gün başka bir kentten filmin geçtiği yere gelir. Evde iki kız kardeş ve bu kızların bir büyüğü vardır. Ev, gelen bu genç yakışıklı adama bir yakınından kalmıştır. Evdeki kızların küçüğü, bu yakışıklı adama aşık olur ancak adam kızın her ne kadar güzel olduğunu düşünse de kendinden küçük bulduğu için onun aşkına karşılık vermez. Aradan yıllar geçer, bu adam o zamanlar reddettiği genç kızı, daha da güzelleşmiş bir kadın olarak bulur ancak kadını bulduğunda, kadın kuzeni olan bilmem nerenin düküyle evlenmiştir ve bu kez kadın adamın aşkına karşılık vermez.

Becerebildiğim kadarıyla anlattım. Yardımcı olursanız memnun olurum.

Arkadaşlar çok rica ediyorum, biri de bu filmin adı şuydu desin :( Bir aydır aramadığım yer kalmadı. Digiturk Premier kanalında izlemiştim. 2013 Kasım-Aralık ya da 2014 Ocak-Şubat Mart aylarından birinde izlemiştim. Üzerinden zaman geçtikçe hangi tarihte izlediğimi şaşırıyorum iyice. Digiturk müşteri hizmetlerini da arayı sordum ama kontrol edeceğiz deyip dönmediler. Listeleri de yayınlamadılar bu aylarda çıkan filmlere ait :( Çok rica ediyorum, bana yardımcı olun.

Başrol erkek oyuncusu Eric Bana gibi geldi, Eric Bana'nın ne kadar filmine baktıysam yok. Karıştırıyorum iyice

Sasuke927

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4-5 tane adam bir adamı öldürüyorlar . bunları bir kadın görüyor . polise söylemesin diye kadını yakalayıp öldürmeye çalışıyorlar. Filmi adını söylerseniz çok sevinirim Şimdiden çok teşekkür ederim.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
uzun zaman önce tv de gösterldi bir grup arkeolog kazı yaparken enkaz içinde gözlük buluyorlar gözlük modern çağaait ama incelemede baya uzun zamandır orda olduğunu anlıyorlar araştırıken zaman makinesi ile ilgili bir deney olduğu ortaya çıkıyor bu arkeologlar eski şövalye ler zamanına gdiyor filmi anımsayan varmı

Sasuke927

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir grup genç ormanın içinde olan bir eve gidiyorlar . evin bodrumunda bir kitap var. bir tane adam kitabı açıyor ve bazı sayfaları okuyor. bir kızın içine şeytan gibi bi şey giriyor

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
bir grup genç ormanın içinde olan bir eve gidiyorlar . evin bodrumunda bir kitap var. bir tane adam kitabı açıyor ve bazı sayfaları okuyor. bir kızın içine şeytan gibi bi şey giriyor

Evil Dead olabilir mi?

[video=youtube;GERri8q-eOY]http://www.youtube.com/watch?v=GERri8q-eOY[/video]

Rufet

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Amazon ormanlarinda insanlari kurban ediyolardi , sonra bi tanesi kaciyor ve onun pesine dusuyolardi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar 10 sene önce izlediğim bi film vardı bir grup genç tatil ve snowboard yapmak için dağlık bi bölgeye gdiyolar burda baba ve kızıyla tanışıyolar katil onlardı öyle hatırlıyorum bya gerilimli bi filmdi bi sahnede kadın dolabın içindeyken telsizi açık kalıp ses çıktığı için öldürülmüştü lütfen yardım edin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya arkadaslar ben pek netle arası iyi olan birisi degilim ve soru sorabilicegim yeri bulamadıgım için buraya yazıyorum bn de bi filmi bulamadım onu bulmaya calışıyorum yardımcı olursanızz çok sevinirimm bi film vardı eski yunan mitolojisi filmi ama adını hatırlayamıyorum bi sahneyi hatırlıyorum sadece o yüzden bulamıyorum filmi cine 5 te izlemistim ama elektirikler gidince gerisini izleyemedim :( filmde hera için kurban adıyorlardı kadınlar bi erkege maske geçirmişler ve etrafındaki kadınlar onu hancer gibi bişeyle bıçaklıyorlardı lütfen yardım edin bu filmi bulmama . .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
moderatorler bi de sunu merak ettim bana cevap verenleri bn nerden bilcemmail adresimi falan vermedim ki :/