LG G3 Kullanıcıları Kulübü

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Sanırım sizin telefonunuz G2 :D çünkü G3 4.2.2 sürüm ile gelmedi kitkat ile geldi biliyorum? eğer G2de bu hatayı veriyorsa kesin g3'de vericeği anlamına gelmiyor ama vermeyeceği anlamınada gelmiyor o yüzden önlemini alması lazım arkadaş :D
Aynen öyle sayın mod tedbiri elden birakmamak lazım :)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
sd kartı seçme şansınmız var ayrıca bu ilkkez sıfırladığım anlamına gelmesin aptal telefonu alalı kaç kez yaptım ama busefer yedekler uçdu
Yedeklerinizi pcye de yedeklemeniz en iyisi ;aynı şekilde yaptığınızda silinmediyse şimdide silinmemesi lazım ama olmuş bikere geçmiş olsun :)

Edit:Bu arada telefonu beğenmiyorsan alabilirm :mrgreen: :thumbup1:

AKUMA

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaslar su cift pencere uygulamasina varsayilanlar haric nasil uygulama ekliyoruz bilen var mi

tau

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yedeklerinizi pcye de yedeklemeniz en iyisi ;aynı şekilde yaptığınızda silinmediyse şimdide silinmemesi lazım ama olmuş bikere geçmiş olsun :)

Edit:Bu arada telefonu beğenmiyorsan alabilirm :mrgreen: :thumbup1:
Doğru söylüyorsun pc ile yedeklemem gerekirdi ama işde bir anlık sinirle yaptık bir hata. tam para iadesi yapmayı planlıyorum ama bakalım satsak para pul olucak :)

muratyk55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ağustosdan beri telefon incelemeleri yapıyorum eylül sonunda telefon alacağım g3 e kafayı taktım ama sorunlardan dolayı kafam karışıyor sizlere birkaç şey soracağım ;

1- Kapanma sorunu ne durumda?
2- Telefonda kasma oluyor mu ? menü ve uygulama geçişlerinde, arka uygulama 1-2 oyun varken 3.açılabiliyor mu örneğin?
3- Bence en önemli sorun eğer varsa tabi bazı yerlerde şebeke sorunu var diyorlar telefon kapalı alanlarda az çekiyor bazen komple çekmiyor gibi
4- 406k serisi beyaz telefonlarda kronik çatlama sorunu var diyorlar bunun dışındaki seri ve renklerde başına böyle bir şey gelen var mı ?
5- LG gördüğüm kadarı ile g2 ile hala daha ilgileniyor bu ilgi g3 içinde aynı şekil devam eder mi sizce? g4 vs çıktığında dahil
6- Batarya çok kötü şarj hemen bitiyor deniliyor bu kişiden kişiye değişir diye düşünüyorum ama benim merakım oyun hariç 3g açık iken ne kadar ekran süresi veriyor
7- Telefon Türkiyedeki son serisi hangisi ben 408k alacam?

Çok soru sordum galiba kusura bakmayın cevaplayan herkese şimdiden teşekkür ediyorum. Ayrıca 32 modelini düşünüyorum dediğim gib LG diye yatıp kalkıyordum ama kullandık bence alma diyen olursa da farklı aynı fiyat etikenti ne önerir yazarsa sevinirim. Tekrar teşekkürler.

Merhaba ben telefonu güney kore antensiz modeli d855 olarak aldım.

1- Telefon hiçbir zaman ben istemediğim sürece hata verip kapanmadı.
2- boombeach - deed trigger 2 - asphalt 8 oyunlarını kapatmadan sıkıldıkç aralarda geçiş yaparak oynuyorum hiç kasmadı ve ısınmadı. Çok nadir ılık ısınma yapıyor.
3- Samsun merkezde oturduğum için net birşey söyleyemeyeceğim ama asansörde 2 diş çektiğini söyleyebilirim. Genelde full.
4- Telefonum metal rengi.
5- Lg büyük bir marka ve telefon olarak flexy ve g modeli ile rekabetini sürdürüyor o yüzden ilginin devam edeceğine emin olabilirsin.
6- Sürekli 3g açık iken sabah 8 de işe evden çıkıyorum akşam 7 gibi evde oluyorum akşam 10 a kadar felan %45 ile pirizetakıyorum. wifi açık iken %50 lerde. birde boombeach oynamayı ihmal etmiyorum. Yani piyasada pili en uzun giden telefon diye bilirim. Bence söylentilere aldırış etme.
7- türkiyedei serii bilemyirum ama tavsiyem şebe konusunda ve teknoloji konusunda kore daha ileride orada telefonlar daha özellikli çıktığı için farklar oluyor bence oradan gelen ithalat garantili alman tavsiye ederim. hiç sorun yaşamadım. radyo dahi dinleye biliyorm.Fakat orada 2 versiyon var antenli ve antensiz. Buna dikkat etmen lazım anten de nekadar tv izleme olasılığın olsada çin malı havası ve çakma telefon havası yaratır korede anten olmayan telefon alınmıyor heralde :)

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Bende de türkiye başarı garantili telefon var v10j guncellemesinden sonra bir kere bile kapanmadi şarjı g2 ye göre hemen hemen aynı ısınma çok fazla yok şuan gayet iyi

mterzy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şahsen daha önceki telefonumda root yapmıştım o sayede bir sürü custom rom kullandım ancak G3'ün arayüzü oldukça şık bu yüzden bu anlamda root etmeyi düşünmüyorum ancak root sayesinde pil veya performans artışı gözleniyorsa ya da varsayılan olarak yüklü gelen uygulamaları kaldırmanın telefona bir katkısı varsa root etmeyi düşünüyorum. Bu arada root etmenin garanti şartlarına bir aykırılığı söz konusu mudur?
Lg den aldigim mail garanti disinda kaldigi yonunde

mterzy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Piyada da android L kullanan cihaz var mi?
Ya da. G3 e bu destegi verir mi lg?

vega1977

Asistan
Reaksiyon puanı
13
e8epy7et.jpg
bu sorunu yaşayan varmi napacaz

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Telefonun hafızasında yer varmı? hafıza kartına yüklemez telefona yükler uygulamaları.

kaan033

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar telefonun kamerasında 13 mp seçince tam ekranı kaplamıyor o öylemi kalıyor hep düzeltebiliyormuyuz?

MasterStar21

Asistan
Reaksiyon puanı
2
O genel bir şey 13mp seçildiği zaman tam ekran olmuyor sanırım o düzeltilmiyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar merhaba

Özellikle gelen son güncellemelerden sonra kağnı gibi hareket eden ve artık kullanması işkenceye dönüşen iphone 3gs den sonra bana stanilite ve ergonomi anlamında problem çıkartmayacak bir telefon arıyordum...iphone 5s almayı düşünüyordum fakat lg g3 ün mükemmel görünen özellikleri beni cezbetti....

1 ) Fakat dediğim gibi 5.5 inçlik büyük ekranda,o çerçeveye rağmen ergonomi sorunu yaşar mıyım? Ve de telefon stabilite anlamında nasıl?

2 ) Bir de telefonun çıtkırıldım bir yapıya sahip olmaması yani cebe konulduğunda kafamın rahat olmasını isteyen biriyim...bu ekran kolay hasar alır mı? Quick circle ile kullanımda düşme çarpma vb. durumlarda kolay kırılır mı ?

3) lg tr garantili olarak almak istiyorum...Vatan da güncel fiyatı 2100 tl...Daha uygun fiyata bulabileceğim güvenli bir e ticaret sitesi veya elektronik market var mıdır ? Alınacaksa hangi seriden alınmalıdır ve bu serili telefon nerede bulunur ?

4 ) İpad ve iphone kullanan biri olarak sürekli kulağımıza çalınan "Android bir süre sonra yavaşlıyor,sorun çıkartıyor " türü söylemlere kulak asmalı mıyım ?

5) lg de güncelleme anlamında sıkıntı var mı ,telefonları kronik problemlere sahip mi
? Lg g2 de satın almak için düşünülebilir mi

6) kulaklıkla müzik dinleme kalitesi nasıl,yanımda gelen kulaklığı iyi mi ?

7 ) Ve son olarak,telefonu performans canavarından ziyade günlük normal bir kullanım için kullanacak olan bana , Androidli g3 ü mü yoksa ios lu ip 5s i mi tavsiye edersiniz...

5-10 gün içinde telefon alacak ve son kararını kullanıcı yorumlarına göre verecek olan benim için g3 kullanan arkadaşların tavsiyeleri son derece önemli olacak ....Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler...

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
1 telefon normal olarak 0 takılma android den kaynaklanan hatalar olmadıgı surece oda cok az G2 kullaniyorum 4 aydr 2 kez takildi 2 ekran en az iphone kadar saglam 3 bilmiyorum 4 lg g3 kolay kolay kasmaz tabi ios daha hizli ve stabil ama onu aratmaz 5 g2 kullaniyom suan 4.4.2 var belki 5 te gelir g3 e kesin gelir lg guncellemede eskiden eski islemci kullandigi icin boyleydi 6 quad beat 2 en iyi kulakliklardan biri diyebilirim 7 iphone 5s ihtiyaclarinizi karsilar ama lg deki ozellikler sarj buyuk ekran vs vs daha iyidir iphone biraz daha stabil ve sorunsuzdur ama bana kalsa g3 alirim hatta iphone 5s le g2 arasnda kalsam g2 alirdim diyebilirim

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar kullandığımız kılıf için olan quickcircle uygulamasına son güncellemeden sonra uygulama seç bölümüne Quick 8 Ball diye bir uygulama eklendi ama ben ne işe yaradığını çözemedim,biraz kurcaladım telefon fena halde ısındı ve şarjı sömürdü,ilgilenen bilen bilgi verirse sevinirim..

redbullcx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
igo yükleyen varmı arkadaşlar. şu işi bi araştıralım bi türlü yükleyemedim hata alıp duruyorum. yükleyen arkadaşlar dedaylı bişekilde anlatırsa sevinirim. 50 yerden farklı farklı denedim gene olmuyo gene olmuyo lg g3 32 gb modeli.

mterzy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
igo yükleyen varmı arkadaşlar. şu işi bi araştıralım bi türlü yükleyemedim hata alıp duruyorum. yükleyen arkadaşlar dedaylı bişekilde anlatırsa sevinirim. 50 yerden farklı farklı denedim gene olmuyo gene olmuyo lg g3 32 gb modeli.
Yuklemede mi sorun alıyorsun. Yoksa uygulamanın acilmasinda mi

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119

Başka bi yerden indirip dene büyük ihtimal dosyalarda problem vardır.

ozan3737

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bn lg g3 aldım playde real racing 3 ü cihazınınz bu sürümü desteklemiyor diyor yardım edin daha birçok uygulamada cıkmıyor sıfır aldık oyun bulupta yükleyemiyoz yardımmmm