LG G3 Kullanıcıları Kulübü

dirlik95

Asistan
Reaksiyon puanı
9
kapanma sorunu ne oldu bilgilendirirseniz boşuna beklememiş olacağım, saygılar

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
kapanma sorunu ne oldu bilgilendirirseniz boşuna beklememiş olacağım, saygılar

Bazı G3'ler arasıra veya sık sık kendi kendine kapanıyor.Genelde telefon aktif haldeyken yani elinde kurcalarken , oynarken vs. kapanmıyor. Fakat telefonu kenara koyduğunda ve bir süre sonra baktığında telefon kapanmış oluyor.

Benim telefonum çok nadir kapanıyor. İlk aldığı hafta içerisinded 2 veya 3 kez kapandı fakat sonra aralar gittikçe uzadı.En son 2 hafta önce kapandı telefon.Bir daha sıkıntı olmadı.
Bazı arkadaşların güncelleme sonrası sorun kalmamış , bazıların ise hâlâ devam ediyormuş.
Bu biraz da şans işi. Ayrıca kapanma sorunu genel 32 GB'lik versiyonda oluyor.

kaan033

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yeni güncelleme gelmedimi dimi arkadaşlar :mellow:

tau

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefona yedek alıp fabrika ayarlarına döndüm ama daha sonra aldığım yedek yok oldu nasıl geri döndüre bilriz acaba

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Arada bir " Sınırlı erişim değiştirildi." çıkıyor yukarıda. İntenet ile mi ilgili ? Çünkü internet çok kötü durumda da.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende telefonu alalı yaklaşık olarak 1 ay oldu telefon çok güzel yalnız dün fotoğraf çekerken yani gezmeye gittiğimde baya bir resim çektim ara ara telefonun ısındığını hissediyordum daha sonra ağaçların arasından güneşi görecek şekilde bir resim çekeyim dedim o ara telefon kapandı elimdeken bataryayı çıkardım olmadı açma tuşu oda işe yaramadı sanki telefonunun kalbi durmuş gibiydi sonra 3 dk sonra falan sonra açma tuşuna bastığımda açıldı normal kullanım devam ettim birşey olmadı. acaba telefon otomatik ısınmadan dolayımı kendini kapattı bilgisi olan var mı bu konuda

begmyaprak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Arkadaslar bende yeni telefon alicam 26 eylulu bekliyorum iphone 6 nin cikmasi icin lg g3 ve ip6 arasinda kararsiz kaldim,fotograf cekinmeyi seven bir insanim g3 un arka kamera perfonmansi cok iyi biliyorum on kamerasi nasil sizce kullananlar memnun mu?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Ön kamerada her zaman ios başarılı olmuştur suan da öyle facetime olduğu için ön kamera diğer modellere göre daha iyi.

kraldergi23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bende telefonu alalı yaklaşık olarak 1 ay oldu telefon çok güzel yalnız dün fotoğraf çekerken yani gezmeye gittiğimde baya bir resim çektim ara ara telefonun ısındığını hissediyordum daha sonra ağaçların arasından güneşi görecek şekilde bir resim çekeyim dedim o ara telefon kapandı elimdeken bataryayı çıkardım olmadı açma tuşu oda işe yaramadı sanki telefonunun kalbi durmuş gibiydi sonra 3 dk sonra falan sonra açma tuşuna bastığımda açıldı normal kullanım devam ettim birşey olmadı. acaba telefon otomatik ısınmadan dolayımı kendini kapattı bilgisi olan var mı bu konuda
G3 modeli aşırı ısınmada 1-2 uyarı verir sonra telefon otomatik kapanır eğer uyarı vermeden kapandıysa bir sıkıntı var demektir tekrarlarsa servise yollamanı öneririm.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bir kaç sayfadır g3 ün problemlerini okuyorum gerçekte böyle bir sorunu var mı? Ne çok sorunluymuş :((

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Ya arkadaşlar bende bu telefona kafayı taktım bazı siteler taksit seçeneklerini bile kaldırmış sizce almalımıyım alacaksam nereden alayım şimdiden teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar ağustosdan beri telefon incelemeleri yapıyorum eylül sonunda telefon alacağım g3 e kafayı taktım ama sorunlardan dolayı kafam karışıyor sizlere birkaç şey soracağım ;

1- Kapanma sorunu ne durumda?
2- Telefonda kasma oluyor mu ? menü ve uygulama geçişlerinde, arka uygulama 1-2 oyun varken 3.açılabiliyor mu örneğin?
3- Bence en önemli sorun eğer varsa tabi bazı yerlerde şebeke sorunu var diyorlar telefon kapalı alanlarda az çekiyor bazen komple çekmiyor gibi
4- 406k serisi beyaz telefonlarda kronik çatlama sorunu var diyorlar bunun dışındaki seri ve renklerde başına böyle bir şey gelen var mı ?
5- LG gördüğüm kadarı ile g2 ile hala daha ilgileniyor bu ilgi g3 içinde aynı şekil devam eder mi sizce? g4 vs çıktığında dahil
6- Batarya çok kötü şarj hemen bitiyor deniliyor bu kişiden kişiye değişir diye düşünüyorum ama benim merakım oyun hariç 3g açık iken ne kadar ekran süresi veriyor
7- Telefon Türkiyedeki son serisi hangisi ben 408k alacam?

Çok soru sordum galiba kusura bakmayın cevaplayan herkese şimdiden teşekkür ediyorum. Ayrıca 32 modelini düşünüyorum dediğim gib LG diye yatıp kalkıyordum ama kullandık bence alma diyen olursa da farklı aynı fiyat etikenti ne önerir yazarsa sevinirim. Tekrar teşekkürler.

hknhyt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mrb arkadaşlar g3 de ders programımı kısa yol yapmak istiyorum nasıl yaparım. duvar kağıdı denedim çok kötü oldu. ekranın yarısı kadar fotoğraf olsa veya kısa yol olsa işime yarar fikri olan varmı

ozcabik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabaar ben. I phone 6 nin tanitilmasini bekliyordum tabi bir yandan da telefon arastirmasi yapiyordum yaklasik 2 aydir ve i phone bu defa beni tatmin etmedi ve ertesi gun gidip g3 u aldim . suan hersey guzel ama tek sorunum isinmasi ve minik canavarin deli gibi sarj yemesi umarim bir sorun yasamam ama bu sarj cok sikinti ne yapabilirim onerisi olan var mi

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Lg backup yedeği dahili hafızaya alıyor telefonu sıfırlarsanız elbette yedekte uçar :)

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Yedeği nasıl almalıyız ?
Aldığın yedek dosyanı pcye at sonra telefonu sifirla ondan sonra telefona geri atıp lg backuptan geri yükleme yapabilirsin.Ben öyle yapacağıma dosyalarimi pcye atıyorum sonra ordan telefona geri bu yöntem daha sağlıklı çünkü yedekledigi dosyayı telefon gormemezlik yapabiliyor.Xperia sp vardı bende onda 2 seçenek vardı ya tamamen sifirla herşey silinsin yada o tiki kaldiriyosun kendi müzik video vs haric herşeyi siliyor lg nin akıllı mühendisleri bunu akıl edememiş maalesef.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Yedeği nasıl almalıyız ?

İndirdiğiniz veya kurulu uygulamalar google p.s 'a kayıtlı oluyor, müzik video resim vb bilgisayara aktarın sonra telefonu sıfırlayın ve aldığınız yedeği geriye yükleyin, tabi bu zahmetli iş fakat en güvenlisi.

Sanırım birinden daha duymuştum yedek alıp yedek dosyasını bilgisayara attıp telefonu sıfırladıktan sonra, yedeği geriye atınca yüklemedemi ne sıkıntı çıkmış.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
İndirdiğiniz veya kurulu uygulamalar google p.s 'a kayıtlı oluyor, müzik video resim vb bilgisayara aktarın sonra telefonu sıfırlayın ve aldığınız yedeği geriye yükleyin, tabi bu zahmetli iş fakat en güvenlisi.

Sanırım birinden daha duymuştum yedek alıp yedek dosyasını bilgisayara attıp telefonu sıfırladıktan sonra, yedeği geriye atınca yüklemedemi ne sıkıntı çıkmış.
Evet o mağdur bendim ilkte dosyalar gitti ona yapacak bişey yoktu 2 de lg backup tan aldım bu sefer dosyayı görmedi bende epey sinirlendim ama o zaman 4.2.2 vardı sonra 4.4.2 ye guncelleyince görmüştü ve geri yükleme yapmıştım baya sevinmiştim sonra iste dediğin gibi en saglami pcye atmak fantaziye gerek yok :)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Evet o mağdur bendim ilkte dosyalar gitti ona yapacak bişey yoktu 2 de lg backup tan aldım bu sefer dosyayı görmedi bende epey sinirlendim ama o zaman 4.2.2 vardı sonra 4.4.2 ye guncelleyince görmüştü ve geri yükleme yapmıştım baya sevinmiştim sonra iste dediğin gibi en saglami pcye atmak fantaziye gerek yok :)

Sanırım sizin telefonunuz G2 :D çünkü G3 4.2.2 sürüm ile gelmedi kitkat ile geldi biliyorum? eğer G2de bu hatayı veriyorsa kesin g3'de vericeği anlamına gelmiyor ama vermeyeceği anlamınada gelmiyor o yüzden önlemini alması lazım arkadaş :D

tau

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg backup yedeği dahili hafızaya alıyor telefonu sıfırlarsanız elbette yedekte uçar :)
sd kartı seçme şansınmız var ayrıca bu ilkkez sıfırladığım anlamına gelmesin aptal telefonu alalı kaç kez yaptım ama busefer yedekler uçdu