kapanma sorunu ne oldu bilgilendirirseniz boşuna beklememiş olacağım, saygılar
Yeni güncelleme gelmedimi dimi arkadaşlar :mellow:
Lg backup ile aldıysan yedeği geçmiş olsun şimdiden aynısı başıma gelmişti.Telefona yedek alıp fabrika ayarlarına döndüm ama daha sonra aldığım yedek yok oldu nasıl geri döndüre bilriz acaba
Ön kamerada her zaman ios başarılı olmuştur suan da öyle facetime olduğu için ön kamera diğer modellere göre daha iyi.
G3 modeli aşırı ısınmada 1-2 uyarı verir sonra telefon otomatik kapanır eğer uyarı vermeden kapandıysa bir sıkıntı var demektir tekrarlarsa servise yollamanı öneririm.arkadaşlar bende telefonu alalı yaklaşık olarak 1 ay oldu telefon çok güzel yalnız dün fotoğraf çekerken yani gezmeye gittiğimde baya bir resim çektim ara ara telefonun ısındığını hissediyordum daha sonra ağaçların arasından güneşi görecek şekilde bir resim çekeyim dedim o ara telefon kapandı elimdeken bataryayı çıkardım olmadı açma tuşu oda işe yaramadı sanki telefonunun kalbi durmuş gibiydi sonra 3 dk sonra falan sonra açma tuşuna bastığımda açıldı normal kullanım devam ettim birşey olmadı. acaba telefon otomatik ısınmadan dolayımı kendini kapattı bilgisi olan var mı bu konuda
aynen lg backup ile .lanet telefonmuş arkadaşLg backup ile aldıysan yedeği geçmiş olsun şimdiden aynısı başıma gelmişti.
Lg backup yedeği dahili hafızaya alıyor telefonu sıfırlarsanız elbette yedekte uçar![]()
Aldığın yedek dosyanı pcye at sonra telefonu sifirla ondan sonra telefona geri atıp lg backuptan geri yükleme yapabilirsin.Ben öyle yapacağıma dosyalarimi pcye atıyorum sonra ordan telefona geri bu yöntem daha sağlıklı çünkü yedekledigi dosyayı telefon gormemezlik yapabiliyor.Xperia sp vardı bende onda 2 seçenek vardı ya tamamen sifirla herşey silinsin yada o tiki kaldiriyosun kendi müzik video vs haric herşeyi siliyor lg nin akıllı mühendisleri bunu akıl edememiş maalesef.Yedeği nasıl almalıyız ?
Yedeği nasıl almalıyız ?
Evet o mağdur bendim ilkte dosyalar gitti ona yapacak bişey yoktu 2 de lg backup tan aldım bu sefer dosyayı görmedi bende epey sinirlendim ama o zaman 4.2.2 vardı sonra 4.4.2 ye guncelleyince görmüştü ve geri yükleme yapmıştım baya sevinmiştim sonra iste dediğin gibi en saglami pcye atmak fantaziye gerek yokİndirdiğiniz veya kurulu uygulamalar google p.s 'a kayıtlı oluyor, müzik video resim vb bilgisayara aktarın sonra telefonu sıfırlayın ve aldığınız yedeği geriye yükleyin, tabi bu zahmetli iş fakat en güvenlisi.
Sanırım birinden daha duymuştum yedek alıp yedek dosyasını bilgisayara attıp telefonu sıfırladıktan sonra, yedeği geriye atınca yüklemedemi ne sıkıntı çıkmış.
????mrb arkadaşlar g3 de ders programımı kısa yol yapmak istiyorum nasıl yaparım. duvar kağıdı denedim çok kötü oldu. ekranın yarısı kadar fotoğraf olsa veya kısa yol olsa işime yarar fikri olan varmı
Evet o mağdur bendim ilkte dosyalar gitti ona yapacak bişey yoktu 2 de lg backup tan aldım bu sefer dosyayı görmedi bende epey sinirlendim ama o zaman 4.2.2 vardı sonra 4.4.2 ye guncelleyince görmüştü ve geri yükleme yapmıştım baya sevinmiştim sonra iste dediğin gibi en saglami pcye atmak fantaziye gerek yok![]()
sd kartı seçme şansınmız var ayrıca bu ilkkez sıfırladığım anlamına gelmesin aptal telefonu alalı kaç kez yaptım ama busefer yedekler uçduLg backup yedeği dahili hafızaya alıyor telefonu sıfırlarsanız elbette yedekte uçar![]()