LG G3 Kullanıcıları Kulübü

Reaksiyon puanı
16,128
çok garip cf61 görüşme sırasında kamera tuşunu ses kayıt tuşu olarak yapmış bunlar çok daha yeni teknoloji ama uğraştırıcı...

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Forumda bir konu vardı şu anda aklıma gelmiyor ama kalibre etmek için program kullanmış cihazı saatlerce şarjmı ne oluyormuş artık, yanlış kullandığınıda söylemişti.

Kısaca bu kalibre programlarına bulaşmayın çok tehlikeli anlaşılan.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
[MENTION=383050]Virility[/MENTION] şarjdan çıkarıp 1 saat takılıyım demi ?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
1 Saat takılmana gerek yok 10 15 dakika yeterli :) sonra tekrar yarım saat - 1 saat şarja tak kullanmaya devam et :)

Siz ne yapıyorsunuz? kalibre falanmı?

Kalibre yapıyorsanız benim bildiğim %20'de şarja takarsın %100'de alırsın bunu devamlı tekrarlarsın.

Reaksiyon puanı
16,128
ikisi de olur ama %20 den şarj edip %100 yapman daha iyi izlenim veriyor.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Şimdi şarjım %16 filan. Bir dahaki sefere %20'den şarj edeceğim. :)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Yeni pil teknolojisine geçtik, telefon uyarı vermeden telefonu şarj etmek yararlı değilmiş, biraz kullanıp biraz doldurmak bataryaya zarar verir mantıken.
@M@STER Telefon servisinde çalışıyordu sanırım yani telefon tamir işinle uğraşıyor, telefon uyarı vermeden şarj etmek sağlıklı değil diyor, uyarı verince takıp %100 olunca çekicekmişiz.

Sonra bataryanızı kendisine yollarsınız oda fotoğrafını çekip bize yollar :mrgreen:
@Meridian Siz %20 olunca takın veya %15 olunca, %100'de alıp kullanın bunu böyle tekrarlayın 1 hafta sağlam olur telefonunuz.

Benim elime G2 ve İphone 5s geldiği günden bu güne kadar bir kez %100 olmadan şarjdan çıkartmadım, her zamanda %10'dan aşağıya asla indirmedim çok titiz kullanıcıyımdır o yüzden şarj sorunum yok sanırım ip 5s'de.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] Ben hep dikkat ettim şarj konusunda.Genelde %2 olup telefon kapanıyor.Çoğu zaman %2'de şarja takıyordum veya kapanınca. %10'dan aşağı indirmek zararlı mı?

Ayrıca uyarı dediğin pil seviyesi düşük filan demesi mi? %30 %15 ve %5'te uyarı veriyor.
Ya %15'te ya da %20'de şarja takıcam bundan sonra. %20 daha mı iyi olur ?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Asla telefonun kapanmasını önermiyorum zararlı, çoğu kişi şarjı bitirdikten sonra telefonu kapanmış veya tableti ve saatlerce açılmamış, yada 1 saat falan şarjda tuttuktan sonramı ne açılmıştı sağda solda okumuştum.

G2'de %20'de uyarı verirdi ve her %5 düşünce tekrar uyarı verirdi, %5 ve altına düşürmek sağlıklı değil hele hele kapanması hiç değil.

%20'de takın %100'de alın.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Asla telefonun kapanmasını önermiyorum zararlı, çoğu kişi şarjı bitirdikten sonra telefonu kapanmış veya tableti ve saatlerce açılmamış, yada 1 saat falan şarjda tuttuktan sonramı ne açılmıştı sağda solda okumuştum.

G2'de %20'de uyarı verirdi ve her %5 düşünce tekrar uyarı verirdi, %5 ve altına düşürmek sağlıklı değil hele hele kapanması hiç değil.

%20'de takın %100'de alın.

Çok teşekkürler ilgilendiğin için. :)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Çok teşekkürler ilgilendiğin için. :)

Rıca ederim, yardım gerekince benden bahsedersiniz @ yapıp sonra bildirimlerde görür gelirim, kullanıcı kulüplerine elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum ama hele popüler telefonların kulüpleri her gün sayfalarca ilerliyor takip etmez çok zor...

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Rıca ederim, yardım gerekince benden bahsedersiniz @ yapıp sonra bildirimlerde görür gelirim, kullanıcı kulüplerine elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum ama hele popüler telefonların kulüpleri her gün sayfalarca ilerliyor takip etmez çok zor...

Zaten bir sorunum olduğunda direkt seni etiketliyorum. :D Sorunların çözümleri genelde sende.
Sen görmesende diğer arkadaşlar yardımcı oluyor zaten.

Sonuç olarak eksil olma başımızdan. :D

baconberry

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar 2 aydır g3 kullanıyorum kapanıp açılma sorunu yüzünden aldığımın 2. haftasında servise gönderdim 18 gün sonra geri geldi gene aynı sorunu yaşadım daha sonra yeniden gittim yeniden aynı yazılımı yüklediler ve yüledikleri yazılımla klavye kafayı yedi. normalde bilirsiniz alt tuşların yerleri değişiyor vs ama ben artık değiştiremiyorum ve mesaj yazarken sil tuşuna basıyorum aynı yazıyı kopyalayıp yan tarafa yapıştırıyor ya da bir üst satıra atlıyor falan. ben iadesini talep ettim şimdi bana iade yapsınlar iphone a geçicem. bir daha da tövbe ne android alırım ne lg... gerçi aklım samsung note 4 veya z3e gitmiyor değil ama androidten dolayı onlara uzağım artık. lg g3 kamerası desen otomatik ayar yapıyor, kamerada ayara önem verenlere önermiyorum; gündüz çekimleri özellikle güneşli ortamda berbat... tavsiye etmiyorum. attığım formatlara yazık hiç uğraşmadan ikinci haftadan iade istemeliydim. gerçi benim ağzım yandı belki o yüzden bu kadar dertliyim ama telefondan aşırı soğudum işlevlerini doğru düzgün yerine getirdiğini düşünmüyorum beklentilerimi karşılamadı açıkçası.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

arkadaşlar 2 aydır g3 kullanıyorum kapanıp açılma sorunu yüzünden aldığımın 2. haftasında servise gönderdim 18 gün sonra geri geldi gene aynı sorunu yaşadım daha sonra yeniden gittim yeniden aynı yazılımı yüklediler ve yüledikleri yazılımla klavye kafayı yedi. normalde bilirsiniz alt tuşların yerleri değişiyor vs ama ben artık değiştiremiyorum ve mesaj yazarken sil tuşuna basıyorum aynı yazıyı kopyalayıp yan tarafa yapıştırıyor ya da bir üst satıra atlıyor falan. ben iadesini talep ettim şimdi bana iade yapsınlar iphone a geçicem. bir daha da tövbe ne android alırım ne lg... gerçi aklım samsung note 4 veya z3e gitmiyor değil ama androidten dolayı onlara uzağım artık. lg g3 kamerası desen otomatik ayar yapıyor, kamerada ayara önem verenlere önermiyorum; gündüz çekimleri özellikle güneşli ortamda berbat... tavsiye etmiyorum. attığım formatlara yazık hiç uğraşmadan ikinci haftadan iade istemeliydim. gerçi benim ağzım yandı belki o yüzden bu kadar dertliyim ama telefondan aşırı soğudum işlevlerini doğru düzgün yerine getirdiğini düşünmüyorum beklentilerimi karşılamadı açıkçası.

tau

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Valla ne yalan söyleyim benide acayip soğuttu bu telefon aldığımdan beri sorun sorun sorun şebeke probleminden dolayı sıfır cihazla değişim oldu geldi aynı hiç bişey farketmedi şimdi operatör değiştirdim bende diye kabahat banamısın demedi üstüne bide iade için lg ile görüşdüğümde tüketici haklarına gidin diyince hepten koptu benim kayış şimdi telefon elimizde sap gibi kaldık çözüm yok iade yok nebicim bi işdir anlamadım

okaliptus1260

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Artik bende bu kulubun uyesiyim sorulaeiniz olursa ozelden yazin beyler mumkkun oldugu kadar cevaplarm.

baconberry

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Valla ne yalan söyleyim benide acayip soğuttu bu telefon aldığımdan beri sorun sorun sorun şebeke probleminden dolayı sıfır cihazla değişim oldu geldi aynı hiç bişey farketmedi şimdi operatör değiştirdim bende diye kabahat banamısın demedi üstüne bide iade için lg ile görüşdüğümde tüketici haklarına gidin diyince hepten koptu benim kayış şimdi telefon elimizde sap gibi kaldık çözüm yok iade yok nebicim bi işdir anlamadım

arkadaşım ben tüüketici hakları derneğine gittim. 40tl ücret karşılığında telefonu aldığım yer olan mediamarkta ihtarname çekildi iadeli taahhüt olarak pttden gönderdim cvp bekliyorum hakkımı sonuna kadar arayacağım ve o parayı alacağım. kaldı ki 3 kere servise git gel yapınca ve biraz da atar yapınca serviste sağolsun bir arkadaşla sıkı fıkı olduk kendisi iadeyi yüzd yüz kabul etmek zorunda olduklarını ve iadeyi de serviten yani ankara necatibey fırat elektronik lg teknik servis ve satıştan alacağımı söyledi. 7 gün süre verdik. 7 gün içinde mediamarkt dönüş yapmazsa tüketici hakları mahkemesine gideceğim. 6 ay uğraşırım hemde iphonenun fiyatı da düşer zaten lg iadeye kadar bende olacak kullanırım da ve eninde sonunda faizi ile alırım. eğer ki 1 ay içinde arıza yaptı ve servise götürdüysen hiç durma sana en yakın ilçedeki tüketici hakları derneğine git sana çok güzel yardımcı oluyorlar. servisten aldığın onarım kağıdını falan da atmasaydın sakın. benim elimde servise gittiğimde aldığım sıra fişi var 13.08.2014e ait ama telefonun servise girişini 18.08.2014 olarak göstermişler eğer inkar ederlerse o minicik sıra fişi bile kanıt oluyor ve tüketici hakları mahkemesi seni asla yüz üstü bırakmıyor defalarca yaşadım bu tarz olayları hiç yüz üstü kalmadım çok şükür ama sakın erinme hakkını ara o para kolay kazanılmıyorki kolay pes edelim...

tau

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen belgelerim duruyo hepsi ozaman yenimahalleye bir gidelim dediklerini yapalım bende fırat elektronikden değişim yaptım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence almayın bu cihazı.aldım pişman oldum çünkü şebeke üzerinden görüntülü görüşme yok. 200 tl lik telefonda olan şey bunda yok

AKUMA

Asistan
Reaksiyon puanı
3
G3'te root öneriyor musunuz arkadaşlar sizce gerekli mi?

vega1977

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Ben yaptim tek tıkla istediğin zaman da süpersu un icindeki unroot seçeneği ile kalkıyor lg de sayaç ve bootloader olmadığı icinde sıkıntı olmuyo

vega1977

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Ama buna uygun bi twrp recovery bulamadım bilen varsa ekleyebilir mi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şahsen daha önceki telefonumda root yapmıştım o sayede bir sürü custom rom kullandım ancak G3'ün arayüzü oldukça şık bu yüzden bu anlamda root etmeyi düşünmüyorum ancak root sayesinde pil veya performans artışı gözleniyorsa ya da varsayılan olarak yüklü gelen uygulamaları kaldırmanın telefona bir katkısı varsa root etmeyi düşünüyorum. Bu arada root etmenin garanti şartlarına bir aykırılığı söz konusu mudur?