ConfickerBelasi
Guru
- Reaksiyon puanı
- 16,128
çok garip cf61 görüşme sırasında kamera tuşunu ses kayıt tuşu olarak yapmış bunlar çok daha yeni teknoloji ama uğraştırıcı...
Meridian teli kapali halde sarj et kalibre olur marketteki kalibre apk larını kullanma daha cok zarar verir
Çok teşekkürler arkadaşlarTelefonu kapa dolana kadar şarj et dolunca telefonu aç az takıl 1 saat daha şarj et bir sürü yöntem var ancak ben bunu kullanıyorum
1 Saat takılmana gerek yok 10 15 dakika yeterlisonra tekrar yarım saat - 1 saat şarja tak kullanmaya devam et
![]()
Asla telefonun kapanmasını önermiyorum zararlı, çoğu kişi şarjı bitirdikten sonra telefonu kapanmış veya tableti ve saatlerce açılmamış, yada 1 saat falan şarjda tuttuktan sonramı ne açılmıştı sağda solda okumuştum.
G2'de %20'de uyarı verirdi ve her %5 düşünce tekrar uyarı verirdi, %5 ve altına düşürmek sağlıklı değil hele hele kapanması hiç değil.
%20'de takın %100'de alın.
Çok teşekkürler ilgilendiğin için.![]()
Rıca ederim, yardım gerekince benden bahsedersiniz @ yapıp sonra bildirimlerde görür gelirim, kullanıcı kulüplerine elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum ama hele popüler telefonların kulüpleri her gün sayfalarca ilerliyor takip etmez çok zor...
Ben kalibreyi bu şekil yapıyorum.Siz ne yapıyorsunuz? kalibre falanmı?
Kalibre yapıyorsanız benim bildiğim %20'de şarja takarsın %100'de alırsın bunu devamlı tekrarlarsın.
arkadaşlar 2 aydır g3 kullanıyorum kapanıp açılma sorunu yüzünden aldığımın 2. haftasında servise gönderdim 18 gün sonra geri geldi gene aynı sorunu yaşadım daha sonra yeniden gittim yeniden aynı yazılımı yüklediler ve yüledikleri yazılımla klavye kafayı yedi. normalde bilirsiniz alt tuşların yerleri değişiyor vs ama ben artık değiştiremiyorum ve mesaj yazarken sil tuşuna basıyorum aynı yazıyı kopyalayıp yan tarafa yapıştırıyor ya da bir üst satıra atlıyor falan. ben iadesini talep ettim şimdi bana iade yapsınlar iphone a geçicem. bir daha da tövbe ne android alırım ne lg... gerçi aklım samsung note 4 veya z3e gitmiyor değil ama androidten dolayı onlara uzağım artık. lg g3 kamerası desen otomatik ayar yapıyor, kamerada ayara önem verenlere önermiyorum; gündüz çekimleri özellikle güneşli ortamda berbat... tavsiye etmiyorum. attığım formatlara yazık hiç uğraşmadan ikinci haftadan iade istemeliydim. gerçi benim ağzım yandı belki o yüzden bu kadar dertliyim ama telefondan aşırı soğudum işlevlerini doğru düzgün yerine getirdiğini düşünmüyorum beklentilerimi karşılamadı açıkçası.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Valla ne yalan söyleyim benide acayip soğuttu bu telefon aldığımdan beri sorun sorun sorun şebeke probleminden dolayı sıfır cihazla değişim oldu geldi aynı hiç bişey farketmedi şimdi operatör değiştirdim bende diye kabahat banamısın demedi üstüne bide iade için lg ile görüşdüğümde tüketici haklarına gidin diyince hepten koptu benim kayış şimdi telefon elimizde sap gibi kaldık çözüm yok iade yok nebicim bi işdir anlamadım
arkadaşım ben tüüketici hakları derneğine gittim. 40tl ücret karşılığında telefonu aldığım yer olan mediamarkta ihtarname çekildi iadeli taahhüt olarak pttden gönderdim cvp bekliyorum hakkımı sonuna kadar arayacağım ve o parayı alacağım. kaldı ki 3 kere servise git gel yapınca ve biraz da atar yapınca serviste sağolsun bir arkadaşla sıkı fıkı olduk kendisi iadeyi yüzd yüz kabul etmek zorunda olduklarını ve iadeyi de serviten yani ankara necatibey fırat elektronik lg teknik servis ve satıştan alacağımı söyledi. 7 gün süre verdik. 7 gün içinde mediamarkt dönüş yapmazsa tüketici hakları mahkemesine gideceğim. 6 ay uğraşırım hemde iphonenun fiyatı da düşer zaten lg iadeye kadar bende olacak kullanırım da ve eninde sonunda faizi ile alırım. eğer ki 1 ay içinde arıza yaptı ve servise götürdüysen hiç durma sana en yakın ilçedeki tüketici hakları derneğine git sana çok güzel yardımcı oluyorlar. servisten aldığın onarım kağıdını falan da atmasaydın sakın. benim elimde servise gittiğimde aldığım sıra fişi var 13.08.2014e ait ama telefonun servise girişini 18.08.2014 olarak göstermişler eğer inkar ederlerse o minicik sıra fişi bile kanıt oluyor ve tüketici hakları mahkemesi seni asla yüz üstü bırakmıyor defalarca yaşadım bu tarz olayları hiç yüz üstü kalmadım çok şükür ama sakın erinme hakkını ara o para kolay kazanılmıyorki kolay pes edelim...arkadaşlar 2 aydır g3 kullanıyorum kapanıp açılma sorunu yüzünden aldığımın 2. haftasında servise gönderdim 18 gün sonra geri geldi gene aynı sorunu yaşadım daha sonra yeniden gittim yeniden aynı yazılımı yüklediler ve yüledikleri yazılımla klavye kafayı yedi. normalde bilirsiniz alt tuşların yerleri değişiyor vs ama ben artık değiştiremiyorum ve mesaj yazarken sil tuşuna basıyorum aynı yazıyı kopyalayıp yan tarafa yapıştırıyor ya da bir üst satıra atlıyor falan. ben iadesini talep ettim şimdi bana iade yapsınlar iphone a geçicem. bir daha da tövbe ne android alırım ne lg... gerçi aklım samsung note 4 veya z3e gitmiyor değil ama androidten dolayı onlara uzağım artık. lg g3 kamerası desen otomatik ayar yapıyor, kamerada ayara önem verenlere önermiyorum; gündüz çekimleri özellikle güneşli ortamda berbat... tavsiye etmiyorum. attığım formatlara yazık hiç uğraşmadan ikinci haftadan iade istemeliydim. gerçi benim ağzım yandı belki o yüzden bu kadar dertliyim ama telefondan aşırı soğudum işlevlerini doğru düzgün yerine getirdiğini düşünmüyorum beklentilerimi karşılamadı açıkçası.
Valla ne yalan söyleyim benide acayip soğuttu bu telefon aldığımdan beri sorun sorun sorun şebeke probleminden dolayı sıfır cihazla değişim oldu geldi aynı hiç bişey farketmedi şimdi operatör değiştirdim bende diye kabahat banamısın demedi üstüne bide iade için lg ile görüşdüğümde tüketici haklarına gidin diyince hepten koptu benim kayış şimdi telefon elimizde sap gibi kaldık çözüm yok iade yok nebicim bi işdir anlamadım