LG G2 Veri Ağı

bpekoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 7 aydır G2 kullanıyorum. Fazlasıyla memnunum, ancak son birkaç gündür internet paketi açınca sim kartı görmüyor ve telefonu yeniden başlatıyor. Açıldığında veri ağını iptal etmezseniz bir kaç dakika içinde tekrar sim kartı görmüyor ve ekranda sim kartla ilgili %100e kadar bişeyler dolduruyor yine tekrar başlatıyor. Aynı sorunla karşılaşan var mı?

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kardesim icine su felan kactıysa ondandır cünkü teli bende 8 aydır kullanıyorum fena sekilde güzel calısıyo ve su girdi telin icine aynı hatayı aynısı banada verdi dediğin icini kurut sim kartını 1 2 saat takma kapalı sekilde tak sim kartını düzeliyo

bpekoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok su falan gitmedi kılıfsızken yere de düşürmedim hiç, durduk yere olmaya başladı. Bu bahsettiklerim olurken ısınma da oluyor garantiye göndermek çare olacak sanırım.

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
farklı bir sim kartla dene belki kartta sıkıntı vardır?

bpekoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşımda da G2 var onun sim kartı benim telde benimkini onun telde denedik sıkıntı olmadı. benim paket veri onun telde açılıyor onun ki benim telde.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşımda da G2 var onun sim kartı benim telde benimkini onun telde denedik sıkıntı olmadı. benim paket veri onun telde açılıyor onun ki benim telde.
sim kart değiştirmen gerekli kesin çözüm olmayabilir ama başka sim kartta sorun yoksa sorun senin kartta