iPhone 5s Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
@sosyalli2 Kesin konuşmayacam ama sanki benimde %100'de iken taktığımda bu hatayı vermişti ama telefonu görmüştü itunesden işlerimi halletim sonra kullanmaya devam ettim ama tam emin değilim bu hatayı alıp aldığıma.
Evet aynısı itunnes sorun çıkartmıyor telefonu görüyor eşzamanlama yapıyor orada sorun yok sadece hata veriyor bence bu kablolarda yakında geri çağırılır demedi demeyin :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Evet aynısı itunnes sorun çıkartmıyor telefonu görüyor eşzamanlama yapıyor orada sorun yok sadece hata veriyor bence bu kablolarda yakında geri çağırılır demedi demeyin :)

Benim stock kabloda sorun çıkmadı hiç, şarjlı kılıf kullandığım için onun usb kablosunu kullanıyorum, kılıfa takıyorum telefonuda görüyor.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Stock kablo hiç sorun çıkartmadı usb kabloda olmuştu sanırım bir kaç defa, geçmiş olsun senin adına senin cihazın sanırım her şeyi sorunlu :mrgreen:
Harbi ya dayanılmaz hale gelmeye başladı :D Şeytan diyor al telefonu at evin balkonundan aşağı sigorta karşılasın diyeceğim de o da % bilmem kaçını karşılıyor çok sıkıntılı çıktı bu cihaz :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Harbi ya dayanılmaz hale gelmeye başladı :D Şeytan diyor al telefonu at evin balkonundan aşağı sigorta karşılasın diyeceğim de o da % bilmem kaçını karşılıyor çok sıkıntılı çıktı bu cihaz :)

Benim anlamadığım olay neden garantiye götürmüyorsun cihazı halen bekletiyorsun? touch ıd sorunlu diyorsun götür yapsınlar, kablodanda bahset değiştirsinler.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Benim anlamadığım olay neden garantiye götürmüyorsun cihazı halen bekletiyorsun? touch ıd sorunlu diyorsun götür yapsınlar, kablodanda bahset değiştirsinler.
Ya şimdi Apple ye götüreceğim randevu düşmüyor onu beklıyorum randevuyu düşürmeye çalışacağım yoksa genpaya başarıya götürsem 1 aya yakın telefon geri gelmez ilgilenir ilgilenmezler orasıda meçhul, şimdi birşey yapmadan geri gönderirlerse samsung gibi boşuna 1 ay telefonsuz kalmak istemiyorum açıkçası :) son 20 dk randevuya :)

Not: Touch ıd tertemiz olunca okuyor ama 2.3. okutmadan sonra okumyuor hani derler 1. de okuyor diyip geri gönderirler diye boşuna külüstür telefon kulanmak istemiyorum 1 ay :D

Twin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar yüklememi tavsiye edeceğiniz program ve uygulamalar nelerdir? Varsa bir kaç tanede oyun önerirseniz sevinirim.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar yüklememi tavsiye edeceğiniz program ve uygulamalar nelerdir? Varsa bir kaç tanede oyun önerirseniz sevinirim.

Günün uygulamasını mutlaka kullan her gün app storede ücretli bir uygulama ücretsiz oluyor onu size gösteriyor indirebiliyorsunuz, ben kaç tl lik uygulamalar indirdim hepsi bedavaya geldi çoğuda iş yapıyor 150tlyi geçtim.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11

Oyun olarak Real Boxing bu oyun ücretliydi ben " Haftanın Uygulaması " seçildiği zaman ücretsizdi o ara indirdim. Sende gördüğünü indir gerekirse silersin ücretsiz oluyor kaçırma. Müzik uygulaması olan SoundCloud uda öneriyorum.

Twin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Günün uygulamasını mutlaka kullan her gün app storede ücretli bir uygulama ücretsiz oluyor onu size gösteriyor indirebiliyorsunuz, ben kaç tl lik uygulamalar indirdim hepsi bedavaya geldi çoğuda iş yapıyor 150tlyi geçtim.

Oyun olarak Real Boxing bu oyun ücretliydi ben " Haftanın Uygulaması " seçildiği zaman ücretsizdi o ara indirdim. Sende gördüğünü indir gerekirse silersin ücretsiz oluyor kaçırma. Müzik uygulaması olan SoundCloud uda öneriyorum.

Teşekkür ederim arkadaşlar. Şimdi size başka bir şey sormak istiyorum izninizle.

Hattım türkcell. 3g'yi açtığım zaman çekim gücü 3-4 diş düşüyor kimi zaman 2 diş kimi zaman 3 diş çekiyor, bunun sebebi ne olabilir?

Net konusunda vodofone mu daha iyi sizce? Yoksa Türkcell mi?

Birde arkadaşlar motosiklet kullandığım için 100 km'de ne yakıt tükettim vb şekilde hesap yapıyorum. Bunun için bildiğiniz, düzgün-sağlıklı çalışan, doğru bilgileri veren bir program var mı?

Teşekkür ederim.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Real Boxing i bende tavsiye ederim gerçekten çok güzel.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
İnjustice tavsiye ederim bide Shazam

ocean_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bende bir telefon alacağım fakat iphone 6 yı sizce beklemeli miyim? Yoksa 5s i beklemeden direk alsam mı? Çünkü iphone 6 çıksada kasım aralık gibi gelicektir değer mi dersiniz ?Htc z2 ve samsung s5 i eledim açıkçası çoğunda kronik problemler var ne diyorsunuz

xenitu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar bende bir telefon alacağım fakat iphone 6 yı sizce beklemeli miyim? Yoksa 5s i beklemeden direk alsam mı? Çünkü iphone 6 çıksada kasım aralık gibi gelicektir değer mi dersiniz ?Htc z2 ve samsung s5 i eledim açıkçası çoğunda kronik problemler var ne diyorsunuz

iPhone 5s bildiğin üzere 4 inch ekrana sahip. iPhone 6 ise 4.7 (kesin) ve 5.5 (tahmin) inch olmak üzere 2 değişik modelle piyasaya çıkacak.

Dolayısı ile kararı ekran boyutuna göre vermen daha sağlıklı olacaktır. 4 inch bana yeter daha büyüğünü istemem diyorsan iPhone 5s te işini fazlasıyla görecektir. Ancak ben daha büyük ekran istiyorum diyorsan bir süre daha beklemen gerekecektir.

Ayrıca iphone 6 veya 6 lar piyasaya çıktığında 5s ler biraz daha ucuzlayacaktır. O nedenle çok acil telefon alma ihtiyacın yok ise bu günlerde en mantıklısı beklemek bence....

ocean_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

xenitu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
İki cihazda birbirinin aynısıdır. Dünyanın neresinden alırsan al app store u aynı şekilde kullanırsın. Ucuz olanını al bence.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
yorumunuz için teşekkür ederim 5s alacağım büyük ihtimalle fakat buradaki http://www.hepsiburada.com/liste/ap...?productId=telcepiph5s6gbgo&categoryId=371946 hepsiburada garantisi ile buradaki http://www.vatanbilgisayar.com/iphone-5s-16-gb-akilli-telefon-gold.html vatan garantisi arasında fark var mıdır biri distrübütör diyor biri apple garantisi diyor ikisindede apple store'dan faydalanabiliyor muyum?

İkiside aynı en ucuz hangisiyse onu alın.

ocean_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yorumlar için teşekkür ederim vatandakini alacağım sanırım

HedonisT80

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar hangi telefonu alsam diye düşünüp duruyorum uzun süre araştırdım bir çok arkadaşım 5s al diyor. hala kararsızım ama araştırmalarım sonucunda 5s gold ya da space gray almayı düşünüyorum.Bu ilk akıllı telefonum olacak teknolojiden baya uzak kaldım :) iphone da bu uygulamalar ücretli mi? her uygulama mı ücretli yoksa ? tam olarak anlayamadım.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
arkadaşlar hangi telefonu alsam diye düşünüp duruyorum uzun süre araştırdım bir çok arkadaşım 5s al diyor. hala kararsızım ama araştırmalarım sonucunda 5s gold ya da space gray almayı düşünüyorum.Bu ilk akıllı telefonum olacak teknolojiden baya uzak kaldım :) iphone da bu uygulamalar ücretli mi? her uygulama mı ücretli yoksa ? tam olarak anlayamadım.

Tabi ki ücretsiz, her uygulama bedava değil tabi ama en iyi oyunların çoğu ücretsiz, uygulama konusunda sıkıntı çekiceğinizi sanmıyorum her şey var ve ücretsiz.

5s alırsanız sizi pişman etmez, uzun ömürü olan cihazdır.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114

5S güzel telefon ama şarj konusunda bence sıkıntılı bir telefon. Daha önce kullanmadan da böyle yorumlar okumuştum ama kardeşimin yeni aldığı 5S i elime aldığımda iPhone'dan soğudum resmen. Ama şarj sorun olmaz diyorsan diğer yönleri gerçekten güzel bir telefon.

kararsizadam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu yeni aldım da cahilliğime verin bu soruyu ; alt kısımda 2 hoparlör var ama ses çıkışı tek yerden çıkıyor diğeri pasif duruyor. Doğal mı ?

baro1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Telefonu yeni aldım da cahilliğime verin bu soruyu ; alt kısımda 2 hoparlör var ama ses çıkışı tek yerden çıkıyor diğeri pasif duruyor. Doğal mı ?

telefonun sol tarafındaki çıkışlar mikrofon , sağ tarafındaki çıkışlar hoparlör için.

kararsizadam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Whatsappta sohbette andoiddeki gibi smile simgeleri yok sanırım :/

S

SDN Okuru

SDN Okuru
artık bende aranıza katıldım daha kullanma fırsatım olmadı çünkü nano sim kart alacağım nano sim kart değilde mevcut sim kartımı kestirip kullansam her hangi bir sakıncası olur mu acaba ?

HedonisT80

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende artık bir 5s kullanıcısı oldum. ama henüz kullanabilmiş değilim sim kart yüzünden :) nano sim kart almam gerekiyormuş almasam her hangi bir sakıncası olur mu ki acaba ? mevcut sim kartımı kestirip kullansam ne gibi bir sakıncası olur ?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
bende artık bir 5s kullanıcısı oldum. ama henüz kullanabilmiş değilim sim kart yüzünden :) nano sim kart almam gerekiyormuş almasam her hangi bir sakıncası olur mu ki acaba ? mevcut sim kartımı kestirip kullansam ne gibi bir sakıncası olur ?
Ben Micro sim kartımi kendim nano hale getirdim yaklaşık 1 saat sürdü ama sorunsuz çalıştı :D sen uğraşma git kırdır rahat rahat kullan sorun olmaz çok eski sim kartların bazıları calismiyor sadece.