iPhone 5s Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91

faruk9428

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben de bu ay içinde sizin aranıza katılacağım inşallah.sorum şu:iphone 6 iphone 5s alan kişiler için bi hayal kırıklığı yaratır mı? keşke bekleyip de 6 alsaydım falan..ios 8 iphone 5s için stabil olur mu ve şu ana kadar duyduğunuz en ucuz ve güncel fiyat nedir(güvenilir yerlerden) şimdiden teşekkürler.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
arkadaşlar ben de bu ay içinde sizin aranıza katılacağım inşallah.sorum şu:iphone 6 iphone 5s alan kişiler için bi hayal kırıklığı yaratır mı? keşke bekleyip de 6 alsaydım falan..ios 8 iphone 5s için stabil olur mu ve şu ana kadar duyduğunuz en ucuz ve güncel fiyat nedir(güvenilir yerlerden) şimdiden teşekkürler.

İphone 6 alırsanız tasarım için pişman olabilirsiniz :) 5s'in tasarımı çok daha iyi.

İos 8 değil ios 12 ye kadar yolu var sonuçta iphone 4 'ü bilmem kaça katlayan bir telefon 4'den çok daha fazla dayanıcağı ve her güncellemeyi en az sıkıntı ile çalıştırıcağı kesin gibi.

Apple garantili alın nerden olursa olsun, ucuzu pahalısı yok hepsi aynı fiyatlarda olur 50-100 tl oynama yapar.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
İphone 6 alırsanız tasarım için pişman olabilirsiniz :) 5s'in tasarımı çok daha iyi.

İos 8 değil ios 12 ye kadar yolu var sonuçta iphone 4 'ü bilmem kaça katlayan bir telefon 4'den çok daha fazla dayanıcağı ve her güncellemeyi en az sıkıntı ile çalıştırıcağı kesin gibi.

Apple garantili alın nerden olursa olsun, ucuzu pahalısı yok hepsi aynı fiyatlarda olur 50-100 tl oynama yapar.

5S in tasarımını çok seviyorum aynen dediğin gibi ama öyle hemen karar vermemek lazım hele bir gelsin görelim [emoji1] şuan Silver beğendim onu düşünüyorum.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11

Yok be kardeşim bende 5S var 6 çıkar çıkmaz onu alıcam zaten 2 hattım var 2 sinide kullanıcam. Güvenilir yer diyorsan herkese göre değişebilir ama kendi yaptığımı söyleyeyim TEKNOSA, MediaMarkt ve VatanComputer den başka yerden telefon almıyorum.

corcia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iPhone 6 tabiiki yeni teknolojiler ile donatılmış olarak gelecek ama 5s zaten üst seviye bir telefon, daha da üstü diye bir şey yok bence ve yeni çıkacağı için 2500TL'nin altında olacağını hiç ama hiç tahmin etmiyorum, 5s ekran boyutu seni tatmin etmiyor ise o zaman "Evet bekle 6 çıksın" derim ama diğer donanımsal özellikler için bu kadar fark vermeye gerek yok bence.

5s Gold 32 GB'lık versiyonunu kullanıyorum, bahsedilen yeni özelliklerin tamamı iOS 8 ile birlikte bu telefona da gelecek nasılsa.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
iPhone 6 tabiiki yeni teknolojiler ile donatılmış olarak gelecek ama 5s zaten üst seviye bir telefon, daha da üstü diye bir şey yok bence ve yeni çıkacağı için 2500TL'nin altında olacağını hiç ama hiç tahmin etmiyorum, 5s ekran boyutu seni tatmin etmiyor ise o zaman "Evet bekle 6 çıksın" derim ama diğer donanımsal özellikler için bu kadar fark vermeye gerek yok bence.

5s Gold 32 GB'lık versiyonunu kullanıyorum, bahsedilen yeni özelliklerin tamamı iOS 8 ile birlikte bu telefona da gelecek nasılsa.

Arkadaş haklı yani 5S iniz varsa boşuna düşünmeyin ben iPhone 6 alıcam ama 5S ide çöpe atıcak değilim 5S uzun yıllar yeticektir.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar Appleyi aradım bugun benim wifi sorunum için ( konumda vardı zaten ) konuştuk iyice bana mail attılar tanıla dedim şarjımdan tutun en son aradığıma kadar tüm bilgilerim gitmiş appleye işte kontrol ettiler donanımsal ve yazılımsal sorunum yokmuş, youtubeden video izlediğimden internetim kopuyor, ağ ayarlarını sıfırlıyorum düzeliyor ama belli bir süre sonra tekrar sorun devam ediyor bunu açıkladım dediler ki başka bir wifiye bağlanıp deneyin, yan komşunun wifiye bağlandım onlarda sıkıntı olmuyordu 15 dakika izledim sorun yok bizim internette 1 dakikada kopuyor.

Geri dönüş yapıcam dedim 10 dakkadan daha fazla bekleyeceksiniz diyor baya bekletti bende sonra aramaya karar verdim yakında bilgilendirme yapıcam, bu durumu yaşayan arkadaşlar varsa ve çözmüşlerse benimle iletişime geçsin lütfen.

faruk9428

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şuan haftasonu indirimiyle beraber vatanda 1949 tlye düşmüş haberiniz ola:) 2 hafta sonra hafta sonuna denk gelmek şartıyla alıcam kararımı verdim :)

00onur00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefon alınacaksa vatandan almak en mantıklısı zaten diğer teknoloji mağazalarına göre fiyatlar düşük krediyle almak isteyenler içinde odeabank kredi faizleride düşük alacaklara tavsiye ederim vatanı :)

hellischild

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Her vatan şubesinde var mı yoksa belli bir nokta da mı var kredi olayı arkadaşlar

ardabrke

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle merhaba

Resimdede görüldüğü gibi bir kabartı var onun altındaki yapıştırmaya takıldı kafam inceleme videolarında böyle bir yapıştırma görmedim çıkarmayı denedim çıkmadı çok zorlamak istemedim arka koruyucu onun yüzünden hava yapıyor gözüme takılıyor sürekli sizlerin telefonunda böyle bir yapıştırma varmıydı

NYnWrk.jpg
Aynısı bende de vardı. Iphone 5s 16gb gold. Ben çıkardım ve hiçbir sorun olmadı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar iphone 5s kullanıyorum 3-4 gün önce durup dururken telefonun şarj göstergesi takılı kalmaya başladı hiç değişmiyor. yeniden başladığında bi bakıyorum %14 vs. bazende kendi kendine kapanıp açılıyor telefon. bunun sebebi nedir kronik bir durum olduğu belli ama ne yapabilirim. benden önceki arkadaş jailbraek yükletmiş garanti dışı kaldığı söylendi. ne yapabilirim yardım=?

Twin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar İST bilişimden alınan iphone 5s hangi garanti kapsamına giriyor acaba? Bu konuda bir bilginiz var mı?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar İST bilişimden alınan iphone 5s hangi garanti kapsamına giriyor acaba? Bu konuda bir bilginiz var mı?
İst bilişimde hem dispiritör hem de ithalat garantili cihazlar var,

buradan Apple mi paralele ithalat mı öğrenebilirsin,
garantini sorgulatabilirsin LİNK

Twin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar 15 dk içinde evden çıkıp bir İp5c almaya gideceğim 2.el olarak. Telefonu satan arkadaş hediye olarak 5s istemiş ama hediye olarak 5c gelmiş ve telefonu 2 gün kullanıp sadece 2 kere şarj ettiğini söyledi. Bunun yanında telefon hediye geldiği için faturası yok maalesef ama arkadaş GENPA garantili diyor cihaz için. Şimdi ben bu telefona bakmaya gideceğim ama imei'den nasıl sorgulayabilirim garanti kapsamında olup olmadığını?

ardabrke

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 15 dk içinde evden çıkıp bir İp5c almaya gideceğim 2.el olarak. Telefonu satan arkadaş hediye olarak 5s istemiş ama hediye olarak 5c gelmiş ve telefonu 2 gün kullanıp sadece 2 kere şarj ettiğini söyledi. Bunun yanında telefon hediye geldiği için faturası yok maalesef ama arkadaş GENPA garantili diyor cihaz için. Şimdi ben bu telefona bakmaya gideceğim ama imei'den nasıl sorgulayabilirim garanti kapsamında olup olmadığını?
Fiyat ne kadar?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91

Appleyi arayıp IMEI numarasını vericeksin onlar gerekli bilgileri verirler.

Twin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Appleyi arayıp IMEI numarasını vericeksin onlar gerekli bilgileri verirler.

apple TR numarasını biliyor musunuz peki? İlk defa apple cihaz alıcam ve bu konuya yabancıyım. Yardımcı olursanız çok iyi olur benim için.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
apple TR numarasını biliyor musunuz peki? İlk defa apple cihaz alıcam ve bu konuya yabancıyım. Yardımcı olursanız çok iyi olur benim için.

Apple Online Store
Telefon ile alışveriş yapmak için Pazartesi-Cuma günleri 09:00-18:00 saatleri arasında; sabit hattan
00800 448 829 873 numaralı telefonu (ücretsiz) veya cep telefonunuzdan 0 (216) 282 15 11 numaralı telefonu (yerel ücretler uygulanır) arayabilirsiniz.

Twin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar İphone 5c aldım. Allah utandırmasın. Sizlere bir konuda danışacağım. Evimde kablosuz internet yok maalesef. Kablolu modem kullanıyorum pc'ye bağlı olarak. Öğrenmek istediğim bilgisayarımda kullandığım interneti usb kablosu aracılığı ile telefonumda da kullanabilme olanağım var mı? Android telefonlarda böyle bir özellik var. Fakat ios'ta böyle bir özellik var mı? Yardımcı olursanız, böyle bir imkan varsa nasıl kullanabileceğim hakkında bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Arkadaslarım benim home tusunda cıt cıt sesler geliyor edit assistive touch kullanmıyorum

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar bugün değişik bir sorunla karşılaştım, her zaman kullandığım data kablosu ( kendi kutusundan çıkan orjinal kablo ) ile her zaman şarjda sorun çıkmazken bugün cihaz % 100 şarj dolu senkronize için pc ye taktım kabloyu bu aksesuar desteklenmiyor uyarısı aldım kabloda hiçbir zedenlenme kopukluk yok, bu hata ile karşılaşan var mı ?

NOT: sadece % 100 şarj olunca bu hatayı alıyorum.

4YyjbY.png

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=390518]sosyalli2[/MENTION] Kesin konuşmayacam ama sanki benimde %100'de iken taktığımda bu hatayı vermişti ama telefonu görmüştü itunesden işlerimi halletim sonra kullanmaya devam ettim ama tam emin değilim bu hatayı alıp aldığıma.