iPhone 5s Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
30.06.2014 tarihinden itibaren artık İPhone 5S 16 GB Space Grey sahibiyim :D

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Sağol kardeş hTc one m8 güzel telefon ama sanal tuşlar ekranı küçültmesine neden oluyor forumu bilen arkadas varsa İOS ekran görüntülerimizi paylaşalım isimli başlık açsın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iyi geceler hayırlı ramazanlar :) bende pazartesi günü uzay grisi 16 gb bir iphone 5s alacağım yurt dışından 1.400 liraya alacağım nasıl sizce garantisi de varmış.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar 5s aldım fakat bi sorum olacak . youtube uygulamasını açtığımızda sağ üstte büyüteç işareti var sol üsttede 3 tane çizgi var biliyosunuz. bunlara dokunduğum zaman algılamıyor yani bu iki simgenin biraz altına doğru başınca algılıyor .sadece youtube da bu sorunu yaşıyorum. aynı sorunu yaşayan var mı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Akıllı telefona galaxy s ile başladım. Sonrasında iphone 4s aldım ilk 1 ay çok sevinmiştim ancak şarjın 1 günü çıkaramaması, 3G açıkken cayır cayır yanması, telefonun içine bir şey atabilmek için verdiğim saatler, jb ve duvar kağıtları haricinde hiç bir kişiselleştirme yapılamaması en sonunda da sandalyenin üstünden düşüp hoparlörünün bozulması beni telefondan ve appledan soğuttu. Tekrar özgürlüme kavuşmak için note 2 aldım ve bu sorunların hepsi ortadan kalktı. Bilgisayara tak sürükle içine atsın, google playdeki ücretli uygulamaları ücretsiz ekstradan modlu şekilde indir, torrent 720p filmini indir izle, flac müzik dinleyip kalitene bak... Daha neler neler androidde yapabileceğim o kadar çok şey varken hayatta bi daha iphone almam. Bu telefonu kötüleyenler de cihazı showroomda 5 dk görüp plastik bu diyip çıkanlar olduğunu düşünüyorum. Büyüklük derseniz anlarım ama başka toz kondurmam. Bundan sonra da alacağım tek cihaz note 3. 13mp kamera 4k, 1080p 60 fps video 240 fps slow mo iphone ile kıyaslanamaz. O 8mg iphone 13mp den daha iyi dersiniz şimdi ama burda çözünürlük var şimdi o küçücük ekranda anlaşılmaz fotoğrafı koyun ekrana öyle bakın gerçek renk konusunda iphona laf yok ama netlikde geçemez note 3 ü. iphone 6 çıkacak o da 8mp yerinde sayıyor resmen 2 özellik ekle yolla fanlar hemen kapıyor. Kısacası bu telefonu aldiracak tek şey kendine baktırması yani süs telefonu işimi görmek için telefon bakıyorum derseniz (apple fanları için söylüyorum) ya jb le kullanin orda da yine sarj sorunu bitmiyor ya da artık android bi telefona gecmenizi öneririm

utkjean

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2012 Haziran'ından beri kullanmakta olduğum iPhone 4S Beyaz 16GB cihazımı 15.07.2014 tarihi itibaren emekli etmiş bulunuyorum. Yola iPhone 5S Gold 16GB ile devam ediyorum. iOS ile iPhone zevkine aralıksız devam diyorum. :thumbup1:

SweatBasqan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Iphone 5s mükemmel bı telefon ıp6 da beklenılenlerde ekranın büyütülmesi fikri beni üzüyor cünkü ıphone dedın oyle kalas gibi olmaz zarif olur ablamda not 3 var cebıme ciddi manada sığmıyor bi çantam yok ki taşıyayyım (ablam oyle yapıyor) ıphone 5s dekı tek sıkıntı sarzıdır o da zaten tüm akıllı telefonlarda olan bı sıkıntı ama apple dan bahseddiyoruz bu sıkıntıyı ıphone 6 da düzeltir 2000 Mili amper gayet iş görür :thumbup1:

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Arkadaslar İPhone 5S kullanıyorsanız kılıf ile kullanmanızı öneririm çünkü 2 yaşındaki kuzenim telefonumu düşürdü ve güç tuşunun olduğu bölüm yani telefonun üst sağ köşesi darbe aldı o günden beri İPhone'umu kılıf ile kullanıyorum bide spigen ultra hybrid isimli bir kılıf var çerçevesi tough armor ile aynı arkası şeffaf ama oraya resim koyabiliyorsunuz arkadasımda İPhone 5 kullanıyor ama kılıfın çerçeveleri turuncu renkte olmaya başladı bu her spigen kılıfında oluyor mu çünkü ultra hybrid almayı planlıyorum

hellischild

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bende spigen kullanıyorum bende renk bozukluğu olmadı sağlam ve güzel kılıf ben memnunum biraz kabalaşıyor ama koruma mükemmel

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaslar İPhone 5S kullanıyorsanız kılıf ile kullanmanızı öneririm çünkü 2 yaşındaki kuzenim telefonumu düşürdü ve güç tuşunun olduğu bölüm yani telefonun üst sağ köşesi darbe aldı o günden beri İPhone'umu kılıf ile kullanıyorum bide spigen ultra hybrid isimli bir kılıf var çerçevesi tough armor ile aynı arkası şeffaf ama oraya resim koyabiliyorsunuz arkadasımda İPhone 5 kullanıyor ama kılıfın çerçeveleri turuncu renkte olmaya başladı bu her spigen kılıfında oluyor mu çünkü ultra hybrid almayı planlıyorum
Hocam dediğiniz kılıfı bilmiyorum ama spada nın kılıfları var renk renk veya şeffaf gerçekten çok kaliteli 2 ay kadar kullandım ilk günkü gibiydi rengi sararma v.s. olmadı, gönül rahatlığıyla önerebilirim.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Hocam spigen'in sitesinde veya ebay'de bulabilirsiniz sahibinden.com'da 50 tl

Türe

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Akıllı telefona galaxy s ile başladım. Sonrasında iphone 4s aldım ilk 1 ay çok sevinmiştim ancak şarjın 1 günü çıkaramaması, 3G açıkken cayır cayır yanması, telefonun içine bir şey atabilmek için verdiğim saatler, jb ve duvar kağıtları haricinde hiç bir kişiselleştirme yapılamaması en sonunda da sandalyenin üstünden düşüp hoparlörünün bozulması beni telefondan ve appledan soğuttu. Tekrar özgürlüme kavuşmak için note 2 aldım ve bu sorunların hepsi ortadan kalktı. Bilgisayara tak sürükle içine atsın, google playdeki ücretli uygulamaları ücretsiz ekstradan modlu şekilde indir, torrent 720p filmini indir izle, flac müzik dinleyip kalitene bak... Daha neler neler androidde yapabileceğim o kadar çok şey varken hayatta bi daha iphone almam. Bu telefonu kötüleyenler de cihazı showroomda 5 dk görüp plastik bu diyip çıkanlar olduğunu düşünüyorum. Büyüklük derseniz anlarım ama başka toz kondurmam. Bundan sonra da alacağım tek cihaz note 3. 13mp kamera 4k, 1080p 60 fps video 240 fps slow mo iphone ile kıyaslanamaz. O 8mg iphone 13mp den daha iyi dersiniz şimdi ama burda çözünürlük var şimdi o küçücük ekranda anlaşılmaz fotoğrafı koyun ekrana öyle bakın gerçek renk konusunda iphona laf yok ama netlikde geçemez note 3 ü. iphone 6 çıkacak o da 8mp yerinde sayıyor resmen 2 özellik ekle yolla fanlar hemen kapıyor. Kısacası bu telefonu aldiracak tek şey kendine baktırması yani süs telefonu işimi görmek için telefon bakıyorum derseniz (apple fanları için söylüyorum) ya jb le kullanin orda da yine sarj sorunu bitmiyor ya da artık android bi telefona gecmenizi öneririm

Hacı android dediğin yönlerden harbi süper ve pc yi aratmıyor yeri geldiğinde eyvallah. Ama bir daha " TW " değişmediği sürece o kadar parayı gidip Samsung'a bayılmam. Max. 1-2 ay içinde teklemelere başlıyor cihaz. Alırsam kesinlikle Htc olur android olarak. Adamlar arayüzün ve optimizasyonun dibini görmüş.

:thumbup1:

ylmz_bulent

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhaba ben uzun araştırmalarımdan sonra iphone 5s almaya karar verdim ama aklımda tek şu soru kaldı eylülde iphone 6 çıkacak özellikleri de yamana atılır gibi değil acaba iphone 6 yı bekleyeyim mi yoksa 5s i alayım mı

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Bence İPhone 5S al 4-5 yıl uzun ömürlü kullanırsın istersrn İPhone 6'yı bekle ama tasarımı hic begenmedigimi söykeyebilirim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İyi akşamlar, iPhone 4s telefonumu satmış oldugum için iPhone 5s almayı düşünüyorum.
Telefonda kararsız olduğum ise RENK KONUSU.
Uzay grisi, Gold , Beyaz . Bu üç renkten hangisini tercih etmeliyim. Bu arada eski 4s im siyah renkti.
Şimdiden teşekkür ediyorum.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
İyi akşamlar, iPhone 4s telefonumu satmış oldugum için iPhone 5s almayı düşünüyorum.
Telefonda kararsız olduğum ise RENK KONUSU.
Uzay grisi, Gold , Beyaz . Bu üç renkten hangisini tercih etmeliyim. Bu arada eski 4s im siyah renkti.
Şimdiden teşekkür ediyorum.

4S siyah olduğu için biraz değişiklilik yapıp gold almanızı öneririm.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Arkadaslar ekran koruyucu gilm olarak buff marka düsünüyorum siz ne önerirsin

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar telefona mat ekran koruyucu lazım.

İphonedo'yu bilmeyen yoktur, ekran koyucusunuda herkes bilir böyle yapışma yapmayan iz tutmayan çok kaygan iphone 5s'in arkasında ki renkli yer gibi bir hissi olan ekran koruyucusu var o ekran koruyucunun hangi marka olduğunu ve en güvenilir şekilde nerden bulabileceğimi biri söyleyebilirmi, 5s için?

vdturkey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefona mat ekran koruyucu lazım.

İphonedo'yu bilmeyen yoktur, ekran koyucusunuda herkes bilir böyle yapışma yapmayan iz tutmayan çok kaygan iphone 5s'in arkasında ki renkli yer gibi bir hissi olan ekran koruyucusu var o ekran koruyucunun hangi marka olduğunu ve en güvenilir şekilde nerden bulabileceğimi biri söyleyebilirmi, 5s için?

hocam ekran koruyucunun markası Power Support tur. eBay'den alabilirsiniz yada power support un sitesinden sipariş edebilirsiniz.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

benim ekranın sol üst köşesine bastırdığımda çıt çıt ses geliyo canımı sıkıyo bazen..

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
hocam ekran koruyucunun markası Power Support tur. eBay'den alabilirsiniz yada power support un sitesinden sipariş edebilirsiniz.

benim ekranın sol üst köşesine bastırdığımda çıt çıt ses geliyo canımı sıkıyo bazen..

Teşekkür ederim, bir sorum daha olucak şimdi ben bu ekran koruyucu aldıktan sonra kendim takamam çünkü 3 tane ekran koruyucu takmaya çalıştım berbat etmiştim LG G2 için.

Bir telefoncuya götürsem veya Turkcell'e eğer onlarda yapamazsa ne olucak ücreti geriye verirlermi yoksa elimde patlarmı?

Sizin sorununuza gelirsek çıt sesi gelen yer kalkıkmı? eğer yukarı çıkıntı görülüyor ve hissediliyorsa yerinden çıkmış olabilir veya kırılmıştır çıt yapıyordur her bastırdığınızda.

Bu arada ben kılıfı maalesef bulamadım cam kılıflar çıkıyor sitesinde :)

vdturkey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim, bir sorum daha olucak şimdi ben bu ekran koruyucu aldıktan sonra kendim takamam çünkü 3 tane ekran koruyucu takmaya çalıştım berbat etmiştim LG G2 için.

Bir telefoncuya götürsem veya Turkcell'e eğer onlarda yapamazsa ne olucak ücreti geriye verirlermi yoksa elimde patlarmı?

Sizin sorununuza gelirsek çıt sesi gelen yer kalkıkmı? eğer yukarı çıkıntı görülüyor ve hissediliyorsa yerinden çıkmış olabilir veya kırılmıştır çıt yapıyordur her bastırdığınızda.

Bu arada ben kılıfı maalesef bulamadım cam kılıflar çıkıyor sitesinde :)
Hocam buyrun; http://www.powersupportintl.com/Anti-glare-Film-for-iPhone-5s-5c-5-p/upjk-02.htm

Aynen hocam sol üst köşeye bastırdığımda içine giriyor azıcık beni gıcık ediyor :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91

vdturkey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki bunu aldıktan sonra kime yapıştırtma yapıcam? Turkcell bayisine gitsem sorunsuz yaparlar dimi?

Dediğim gibi kalkma varsa büyük ihtimal ekranı tutan yer kırılmıştır garantiye gidicek başka çağresi yok :)
hocam bende ekran koruyucu hayatta takamazdım kendim öğrenmeye başladım hele bu power support bence daha kolay takılıyor öyle baloncuk falan da kalmıyor. Turkcell bayisine rica edersen yaparlar diye düsünüyorum :) garantiye göndermeye korkuyorum zorlu center bakmaz diye şu an Ankaradayım burayada güvenemiyorum.