Alman Arabaları mı ? Japon Arabaları mı ?

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Evet arkadaşlar birçok forumda oldukça tartışılan konudur. Alman arabası mı ? Japon Arabası mı ?

Sizin tercihinin nedir? Performans, konfor,hız,kalite vb.konusunda hangisi iyidir.

Buna ek olarak bide Japon kızı mı ? Alman kızı mı ? (Buda yemeğin tuzu biberi olsun :D)

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
2006 model honda civic 1.6 vtec ls vs mercedes 190d 1988 model araçlarını kullandım uzun süre mercedes işte diyecek bişey yok arabanın piri 1988 model olmasına rağmen çok konforlu. Çoğu aracın tek seferde dönemediği u dönüşünü mercedesle tek seferde dönerdim

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Her bütçeye uygun farklı segmentlerde araba imkânı , yillarin verdiği güven , kalite. Hondaya filan lafım yok ama Honda mi VW deseler VW derim. İmkânınız varsa arabaların içine oturun , test sürüsü yapın kalite farkını anlarsiniz. Şuan piyasada ki arabalarda donanım olarak çok fark bulamazsınız zaten 3 yukarı 5 aşağı ayni donanımlara sahipler bu yüzden önemli olan güvenlik , sürüş esnasinda verdiği güven ve konfor. Almanlarda birçok firma var. Bu firmalar dünya genelinde kendi aralarında yarisiyorlar

HalukZiyaTercan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tabii kide alman.bir kere alman arabaları kalitedir.sizde güvende olduğunuzu bilirsiniz.hız açısından bugatti bir alman dır.konfor açısından bmw bir alman dır.elektronik aksam açısından mercedes,opel gibi markalar almandır.almanlar bu işi biliyor.ikinci dünya savaşından sonra 5 yaşındaki çocukları bile çalıştırarak otomotiv sanayisini geliştiren bir ülkeyle japonlarımı karşılaştırıyorsunuz. :D siz Almanlara güvenin.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Beyler kızlarından da 2 cümle bahsedin. :D (tabii öncelik arabaların)

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Bence başlık yanlış olmuş. Başlık hangi Alman olmalıydı :D. Alman kızları , asyalılar hoşuma gitmiyor

HalukZiyaTercan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen alman kızları daha güzel ama saçlarını felan genelde saçma sapan boyuyolar. :D japonların bazıları çok tatlı oluyo. bu olayın başka yönüde var ama forum kuralları işte bi şey diyemiyoruz :D

Mali400

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Genç isen hız merakı peşindeysen japon,saygın ağır bir kişiliğe sahipsen konfor peşindeysen mercedes,şu anda bir nissan iyi giderdi tabi para olucak bir mercedes alıcaksın o ayrı :)

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Genç isen hız merakı peşindeysen japon,saygın ağır bir kişiliğe sahipsen konfor peşindeysen mercedes,şu anda bir nissan iyi giderdi tabi para olucak bir mercedes alıcaksın o ayrı :)

Aynen sana katılıyorum. Şimdi anladım neden Hızlı Ve Öfkeli serisinde genellikle Japon arabaları tercih ediliyor. :D

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
BMW mercedes Audi Porsche bunların o arabalardan eksiği yok fazlası var hızda hız guvense guven konforsa konfor

Mercedes bana göre yaşlı arabası :D
Şu otomobil piyasasında bir mutsibishi lancer ve BMW (BMW olsun ne olursa olsun) beni öldürüp bitiriyor.

Off şimdi altımda modifiyeli BMW E92 ve Alman kızı olacak varya Konya'daki şahincilere ne havan olur varya öfff öff

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Japon arabaları Türkiye de İstanbul dışında çekilecek çile değil veya büyük şehirler dışında ama farketmiyor bile tümsek tümsek tümsek arabanın altları pert (Honda Civic 2006 1.6) İstanbul daki deneyimim (BMW X5 2005 3.0)

Müthiş derecede güzel ayni şey Passatlar içinde geçerli diyeceğim oki Alman :) Kız olayına gelirsek Asya kızları çok tatlı oluyor ama almanlar makina gibi sanki profesyonelce dizayn edilmiş gibi :D

TEGİN

Profesör
Reaksiyon puanı
99
Bence Alman arabası. Teknik olarak sebeplerini bilemem ama Alman arabası deyince aklıma hep sağlamlık gelir. Aynı durum Rus arabası deyince de oluyor ama sadece Volvo'da. :)

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Japon arabaları Türkiye de İstanbul dışında çekilecek çile değil veya büyük şehirler dışında ama farketmiyor bile tümsek tümsek tümsek arabanın altları pert (Honda Civic 2006 1.6) İstanbul daki deneyimim (BMW X5 2005 3.0)

Müthiş derecede güzel ayni şey Passatlar içinde geçerli diyeceğim oki Alman :) Kız olayına gelirsek Asya kızları çok tatlı oluyor ama almanlar makina gibi sanki profesyonelce dizayn edilmiş gibi :D

Japon arabaları dağlık yerlere gelmez diyorsun.

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Mercedes bana göre yaşlı arabası :D
Şu otomobil piyasasında bir mutsibishi lancer ve BMW (BMW olsun ne olursa olsun) beni öldürüp bitiriyor.

Off şimdi altımda modifiyeli BMW E92 ve Alman kızı olacak varya Konya'daki şahincilere ne havan olur varya öfff öff
Bu bebek mi yaşlı arabası oyyy oyy
1jNMrA.jpg

Tyler_Durden

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elbette Alman arabaları . Motor,Görünüs,Kalite . Ne ararsan var . BMW yeter bile yani :)

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar nasıl tepki vericeksiniz bilmiyorum ama japonlar atmosferik motorlarda başarılılar şahsen tabi bu tartışılır almanlarla kıyasla ne kadar iyi kötü ama şu iç dizayn nedir Allah aşkına ! v8 motor koymuşsun araca atmoferik 400 beygir falan içi 5 liralık plastikle kaplanmış bir kışkırıtıcı ateşleyici bir şey yok dışı uzay aracı içi çöp arabası neden böyle yaparlar hiç anlamam yorumum hakkında fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim :)

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Beyler ben şuanda resim koyamıyorum. Siz koyarsanız daha da iyi olur. Amann konuyu saptırmayalım öle açık saçık kızlar koymayalım. Nede olsa aile konusu. :D

Deutsch

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tabii ki Alman nedenini bilmiyorum nickimden belli olur zaten...

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Arkadaşlar nasıl tepki vericeksiniz bilmiyorum ama japonlar atmosferik motorlarda başarılılar şahsen tabi bu tartışılır almanlarla kıyasla ne kadar iyi kötü ama şu iç dizayn nedir Allah aşkına ! v8 motor koymuşsun araca atmoferik 400 beygir falan içi 5 liralık plastikle kaplanmış bir kışkırıtıcı ateşleyici bir şey yok dışı uzay aracı içi çöp arabası neden böyle yaparlar hiç anlamam yorumum hakkında fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim :)

Bence malzemeden çalıyo bu Japon'lar. Bunlara ev yaptırmayın göçer möçer Allah korusun. :D