LG G2 Kullanıcıları Kulübü

kayıp nemo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefondan download mod silinmez ki yani bunun imkanı yok gibi, download mode her zaman olur her zamanda alınır.

Telefon lg ekranında kaldığı için kapattığınızda otomatik açılıyordur bu yüzden yapamıyorsunuz.

Telefonu kapatın ve açılmadan önce ses tuşuna basılı tutarak kabloyu takın eğer fayda etmezse hard resetten başka çağreniz yok.
hard reset atmaya çalıştım ekran geldi evet dedim onayladım sonra LG ekranı geldi ve tekrar kapandı telefon bu normal mi

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Optimus 1.2 sürüm de ram temizleme varmış. Bende yok olanlar var mı?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar bana bir müzik programı söylermisiniz, ios içinde geçerli?

Spotify olmasın beğenmedim.

Premium alıcam da sağlam güzel bir program lazım tüm müziklerin olduğu hem g2 hemde iosta olan.

Fizyde olmasın.

bakiberk028

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Önbellek temizliyoda belki 1.2 de ram de gelmistr diye dedm
Var zaten optimus 1.2 de
sasumyja.jpg

Önbellek temizliyoda belki 1.2 de ram de gelmistr diye dedm

kayıp nemo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Normal değil pc suite kurup yükseltme hatalarını gider yapn merak etmeyin verileriniz silinmiyor
pc suite de telefonu tanımıyor görmüyor yani bağlı olduğunu ne yapmam lazım hiçbir şey fayda etmiyor download modu açılmıyor hard reset ekranı açılıyor ona da onay veriyorum ama reset atmadan sadece LG ekranı çıkıp kapanıyor telefon elimde kaldı valla garantide hallolur mu acaba bu sorun?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
pc suite de telefonu tanımıyor görmüyor yani bağlı olduğunu ne yapmam lazım hiçbir şey fayda etmiyor download modu açılmıyor hard reset ekranı açılıyor ona da onay veriyorum ama reset atmadan sadece LG ekranı çıkıp kapanıyor telefon elimde kaldı valla garantide hallolur mu acaba bu sorun?

Acaba başka.bi pc de denermisiniz yada başka bi usb slotunda

bakiberk028

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bedavaya yaptıran çoğu kişi var genelde telefonun ana kartını degistiriyolar

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Valla bende ariyom öyle bi program :D ama şöyle bi şey buldum bi program var telefondaki müziklerin falan şarkı sözlerini çıkartıyor :)

Hayır o tarz değil :)

İnternet gerektiren veya gerektirmeyen fark etmez, evde dışarda müzik dinleyebileceğim aradımı bulacağım premiumda alıcağım bir program istiyorum yokmu bilgisi olan?
[MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION] Serhat abi geçenlerde bir konuda 5tl ye premium alıyorum cok güzel program tarzında yorum yazmıştın, o konuyu aradım aradım bulamadım :)?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bazı laptopların usb girişleri desteklemiyor, 3 tane usb girişleri oluyor sanırım 1 cisine takıp denermisiniz?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Hayır o tarz değil :)

İnternet gerektiren veya gerektirmeyen fark etmez, evde dışarda müzik dinleyebileceğim aradımı bulacağım premiumda alıcağım bir program istiyorum yokmu bilgisi olan?
[MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION] Serhat abi geçenlerde bir konuda 5tl ye premium alıyorum cok güzel program tarzında yorum yazmıştın, o konuyu aradım aradım bulamadım :)?

Bazı laptopların usb girişleri desteklemiyor, 3 tane usb girişleri oluyor sanırım 1 cisine takıp denermisiniz?

Spotify tarzı bisi mi istiyorsun

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Spotify tarzı bisi mi istiyorsun

Aynen o tarzda, spotify değil Fizy'de değil program kullanılan bir şey olsun yani 5 10 kişinin kullandığı değilde kaliteli bilindik bir program olsun, hem ios hemde android platformunda olsun ki her iki telefonada alıcam çünkü.

bu telefona yardım edebilecek kimse yok mu ilk benim başıma geldi sanırrım bu arıza nasıl açabilirim şimdi telefonu?

Bilgisayarınızın USB girişlerinde büyük ihtimal hata var ki download moda geçmiyor telefon kapalıyken.

Farklı bir bilgisayar bulup deneyin eğer halen çağre etmiyorsa garantiye götürün artık onlar nasıl çözecekler çok merak ediyorum, büyük ihtimal kullanıcı hatası derler para isterler.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Aynen o tarzda, spotify değil Fizy'de değil program kullanılan bir şey olsun yani 5 10 kişinin kullandığı değilde kaliteli bilindik bir program olsun, hem ios hemde android platformunda olsun ki her iki telefonada alıcam çünkü.

Deezer ,soundcloud bide s ile baslayan bisi vardı ama hatrlayamadm

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Şimdi hatrladm shazam var bide ama müzik dinlemek için değil dinletmek için :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Hah evet Deezerdi sanırım bir deneyecem şimdi teşekkürler.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Ben Deezer kullanıyorum premium+ üyeliği aylık 5₺ birde Spotify var onun üyeliği 10₺ idi en son şu an ne kadar bilmiyorum.

İkisi de oldukça başarılı uygulamalar.. [MENTION=380082]Vikings[/MENTION]