kayıp nemo
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
telefonu download moda alamıyorum neden olabilir? üst ses tuşuna basılı tutarak usb yi pcye taktım ama tepki vermedi neden olabilir?
arkadaşlar hard reset atmadan sadece download yazısını görmek için yukarı ses tuşuna basılı tutarak usb yi pc ye taktım ama yazı görünmedi hatta hiç tepki vermedi neden olabilir?
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] bir el at şu işe sen halledersinarkadaşlar çok acil bir durumdayım adminlerden rica ediyorum lütfen birisi yardımcı olabilir mi? telefonu nasıl eski haline getirebilirim ? bir de garantiye yollarsam bizim yapacağımız şekilde içeriğini silmeden yaparlar mı acaba?
arkadaşlar çok acil bir durumdayım adminlerden rica ediyorum lütfen birisi yardımcı olabilir mi? telefonu nasıl eski haline getirebilirim ? bir de garantiye yollarsam bizim yapacağımız şekilde içeriğini silmeden yaparlar mı acaba?
@Vikings Reis bu Optimus G3 1.2 çıktı mı çıktıysa link verebilirmisin?
Temanın yapımcısından izin alıp yapmak zorundasın bunu.
Play Store a koymak ile zippyshare, mediafire gibi sitelere Upload etmek farklı şeyler. Play Store 'a koymak için uygulamanın Geliştiricisi olmanız gerekiyor aksi takdirde şikayet alırsınız.Arkadaşlar google play storeye lg g3 'ün temasını indirip upload edip paylaşabilecek birisi varmı? indirirken hata alıyor paket imzalanmamışmı ne diyor, dns değiştirdim farklı hatalar veriyor.
Bide şöyle dene telefon kapalıyken ses açma+güç tuşu yap[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] arkadaşlar bu yükseltme hatalarını düzelt işlemini uyguladım hata verdi ve telefon kapandı açılmıyor. bilgilerimi kaybetmeden yeniden rom yükleyerek sorunu düzeltebileceğimi söylediniz işlemleri uygulamaya başladım ama şu aşamada tıkandım telefonun üst ses tuşuna basarak pc ye bağladığımda tepki vermiyor vermediği için işlemlere başlayamadım sorun nerde olabilir neden download yazısı çıkmıyordur sizce? şimdiden teşekkürler .. hatta vakti olan birinden riza etsem teamviewerdan yardım edebilir mi?
Play Store a koymak ile zippyshare, mediafire gibi sitelere Upload etmek farklı şeyler. Play Store 'a koymak için uygulamanın Geliştiricisi olmanız gerekiyor aksi takdirde şikayet alırsınız.
@Vikings arkadaşlar bu yükseltme hatalarını düzelt işlemini uyguladım hata verdi ve telefon kapandı açılmıyor. bilgilerimi kaybetmeden yeniden rom yükleyerek sorunu düzeltebileceğimi söylediniz işlemleri uygulamaya başladım ama şu aşamada tıkandım telefonun üst ses tuşuna basarak pc ye bağladığımda tepki vermiyor vermediği için işlemlere başlayamadım sorun nerde olabilir neden download yazısı çıkmıyordur sizce? şimdiden teşekkürler .. hatta vakti olan birinden riza etsem teamviewerdan yardım edebilir mi?
ses açma artı kapatma tuşuna basılı tutarken pcye bağladım yine download ekranıını göremedim önce lg ekranı geldi sonra gitti ardından kırmızı bildirim ışığı yanıp sönmeye başladı 4 kez yandı 2 sn durdu sonra 4 kez daha yandı bekledim 1 dk falan bu süreç böyle devam etti yine ekran gelmedi [MENTION=380082]Vikings[/MENTION]
Ya bi yöntem daha var pc ye bağlamayı bırak ses acmayla güç tuşuna bas gelirSadece ses açmaya basılı tutarak pc ye bağla
Ya bi yöntem daha var pc ye bağlamayı bırak ses acmayla güç tuşuna bas gelir
evet geliyor Lg ekranı ama eliini çekince tekrar kararıyor ekran download mode falan yazmıyor hiç çok çaresiz kaldım ya hiçbirşey yapamıyorum telefona
download modu açamıyorum hard resetle de herşey silinmiş olacak başka yolu yok mu acaba download modu açmanın?Lg ekranı gelmemesi gerekiyor zaten direk download mod gelmeli yükseltme hatalarını gider yapn öyle deneyin
Hard reset attiniz mı?download modu açamıyorum hard resetle de herşey silinmiş olacak başka yolu yok mu acaba download modu açmanın?
Pc suite ile yükseltme hatalarını gider yapındownload modu açamıyorum hard resetle de herşey silinmiş olacak başka yolu yok mu acaba download modu açmanın?
hayır atmadım herşey silineceği için download mode u açmaya çalışıyorum ordan belki kurtarırım diyeHard reset attiniz mı?
hayır atmadım herşey silineceği için download mode u açmaya çalışıyorum ordan belki kurtarırım diye
Güzel çekiyor. Sizin beklentiniz nasıldır bilemem ama [emoji4]G2 nin kamerası nasıl güzel çekiyor mu?
Güzel çekiyor. Sizin beklentiniz nasıldır bilemem ama [emoji4]
Tabiki de g2Teşekkürler peki xperia z mi lg g2 mi
Teşekkürler peki xperia z mi lg g2 mi