LG G2 Kullanıcıları Kulübü

kayıp nemo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonu download moda alamıyorum neden olabilir? üst ses tuşuna basılı tutarak usb yi pcye taktım ama tepki vermedi neden olabilir?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
arkadaşlar hard reset atmadan sadece download yazısını görmek için yukarı ses tuşuna basılı tutarak usb yi pc ye taktım ama yazı görünmedi hatta hiç tepki vermedi neden olabilir?

Merhaba,

Telefonu kapatıp deneyin.

kayıp nemo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefon zaten açılmıyor kapalı durumda bir şeyi mi yanlış yapıyorum acaba

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar google play storeye lg g3 'ün temasını indirip upload edip paylaşabilecek birisi varmı? indirirken hata alıyor paket imzalanmamışmı ne diyor, dns değiştirdim farklı hatalar veriyor.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Temanın yapımcısından izin alıp yapmak zorundasın bunu.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] Reis bu Optimus G3 1.2 çıktı mı çıktıysa link verebilirmisin?

kayıp nemo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar çok acil bir durumdayım adminlerden rica ediyorum lütfen birisi yardımcı olabilir mi? telefonu nasıl eski haline getirebilirim ? bir de garantiye yollarsam bizim yapacağımız şekilde içeriğini silmeden yaparlar mı acaba?

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar çok acil bir durumdayım adminlerden rica ediyorum lütfen birisi yardımcı olabilir mi? telefonu nasıl eski haline getirebilirim ? bir de garantiye yollarsam bizim yapacağımız şekilde içeriğini silmeden yaparlar mı acaba?
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] bir el at şu işe sen halledersin

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91

Merhaba,

Garanti genelde fabrika ayarlarına döndürür cihazları.

Sorun nedir?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

@Vikings Reis bu Optimus G3 1.2 çıktı mı çıktıysa link verebilirmisin?

Konuda var zaten link.

Temanın yapımcısından izin alıp yapmak zorundasın bunu.

Tema ücretsiz ki :) bana sadece apksı lazım indirip kuramıyorum hata veriyor da ondan dedim.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Arkadaşlar google play storeye lg g3 'ün temasını indirip upload edip paylaşabilecek birisi varmı? indirirken hata alıyor paket imzalanmamışmı ne diyor, dns değiştirdim farklı hatalar veriyor.
Play Store a koymak ile zippyshare, mediafire gibi sitelere Upload etmek farklı şeyler. Play Store 'a koymak için uygulamanın Geliştiricisi olmanız gerekiyor aksi takdirde şikayet alırsınız.

kayıp nemo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] arkadaşlar bu yükseltme hatalarını düzelt işlemini uyguladım hata verdi ve telefon kapandı açılmıyor. bilgilerimi kaybetmeden yeniden rom yükleyerek sorunu düzeltebileceğimi söylediniz işlemleri uygulamaya başladım ama şu aşamada tıkandım telefonun üst ses tuşuna basarak pc ye bağladığımda tepki vermiyor vermediği için işlemlere başlayamadım sorun nerde olabilir neden download yazısı çıkmıyordur sizce? şimdiden teşekkürler .. hatta vakti olan birinden riza etsem teamviewerdan yardım edebilir mi?

bakiberk028

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] arkadaşlar bu yükseltme hatalarını düzelt işlemini uyguladım hata verdi ve telefon kapandı açılmıyor. bilgilerimi kaybetmeden yeniden rom yükleyerek sorunu düzeltebileceğimi söylediniz işlemleri uygulamaya başladım ama şu aşamada tıkandım telefonun üst ses tuşuna basarak pc ye bağladığımda tepki vermiyor vermediği için işlemlere başlayamadım sorun nerde olabilir neden download yazısı çıkmıyordur sizce? şimdiden teşekkürler .. hatta vakti olan birinden riza etsem teamviewerdan yardım edebilir mi?
Bide şöyle dene telefon kapalıyken ses açma+güç tuşu yap

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Play Store a koymak ile zippyshare, mediafire gibi sitelere Upload etmek farklı şeyler. Play Store 'a koymak için uygulamanın Geliştiricisi olmanız gerekiyor aksi takdirde şikayet alırsınız.

:D

Ben onu zaten biliyorum :) benim istediğim şey uygulamanın apksını biri upload etsin her hangi bir siteye bende indirip kurcam :)

@Vikings arkadaşlar bu yükseltme hatalarını düzelt işlemini uyguladım hata verdi ve telefon kapandı açılmıyor. bilgilerimi kaybetmeden yeniden rom yükleyerek sorunu düzeltebileceğimi söylediniz işlemleri uygulamaya başladım ama şu aşamada tıkandım telefonun üst ses tuşuna basarak pc ye bağladığımda tepki vermiyor vermediği için işlemlere başlayamadım sorun nerde olabilir neden download yazısı çıkmıyordur sizce? şimdiden teşekkürler .. hatta vakti olan birinden riza etsem teamviewerdan yardım edebilir mi?

Telefonu kapatıp ses açma tuşuna basılı tutarken pcye bağladınız usb kablosunun bir ucunuda telefona takın.

kayıp nemo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ses açma artı kapatma tuşuna basılı tutarken pcye bağladım yine download ekranıını göremedim önce lg ekranı geldi sonra gitti ardından kırmızı bildirim ışığı yanıp sönmeye başladı 4 kez yandı 2 sn durdu sonra 4 kez daha yandı bekledim 1 dk falan bu süreç böyle devam etti yine ekran gelmedi [MENTION=380082]Vikings[/MENTION]

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
ses açma artı kapatma tuşuna basılı tutarken pcye bağladım yine download ekranıını göremedim önce lg ekranı geldi sonra gitti ardından kırmızı bildirim ışığı yanıp sönmeye başladı 4 kez yandı 2 sn durdu sonra 4 kez daha yandı bekledim 1 dk falan bu süreç böyle devam etti yine ekran gelmedi [MENTION=380082]Vikings[/MENTION]

Sadece ses açmaya basılı tutarak pc ye bağla

kayıp nemo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet geliyor Lg ekranı ama eliini çekince tekrar kararıyor ekran download mode falan yazmıyor hiç çok çaresiz kaldım ya hiçbirşey yapamıyorum telefona

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
evet geliyor Lg ekranı ama eliini çekince tekrar kararıyor ekran download mode falan yazmıyor hiç çok çaresiz kaldım ya hiçbirşey yapamıyorum telefona

Lg ekranı gelmemesi gerekiyor zaten direk download mod gelmeli yükseltme hatalarını gider yapn öyle deneyin

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
hayır atmadım herşey silineceği için download mode u açmaya çalışıyorum ordan belki kurtarırım diye

Telefondan download mod silinmez ki yani bunun imkanı yok gibi, download mode her zaman olur her zamanda alınır.

Telefon lg ekranında kaldığı için kapattığınızda otomatik açılıyordur bu yüzden yapamıyorsunuz.

Telefonu kapatın ve açılmadan önce ses tuşuna basılı tutarak kabloyu takın eğer fayda etmezse hard resetten başka çağreniz yok.