LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar bu Brother mi ne bu bahsettiginiz. Kim bu? Yani niye herkes bu kadar özlüyor? Ayrica viking diye bir arkadas da bu konuda cok uğraşıyor neden ondan yardim istemiyosunuz ki? Her gittigim yer boyle ya gittigimde hep bir olay çıkıyor

Merhaba,

@Bloother foruma güzel konular kazandırmış bir üye, olumsuz davranışlarından dolayı forumdan süresiz uzaklaştırıldı.

EfsaneGeriDondu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

@Bloother foruma güzel konular kazandırmış bir üye, olumsuz davranışlarından dolayı forumdan süresiz uzaklaştırıldı.
Tahminimce böyle işlerle uğraşan birisinin banlanmasi cok sacma geliyor çünkü forum bilgi paylaşımı içindir diye düşünüyorum. Ama kotu soz hakaret vs. Gibi forum kurallarını bozan konularda da fikrim yok ya, link falan var mi banlandigi zamanin konusunun?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Peki teşekkür ederim.

Merhaba,

SlimKat denedinizmi? sensör sorunu vardı düzeltildimi bilmiyorum ama, root ve twrp varsa yedek alıp romu denemekte fayda var cidden cok stabil bir romdur.

Not: oyunlarda ekranı oynatsakta algılamıyor mesela araba yarışlarında, internette olsun uygulamalarda olsun telefonun ekranı yan yatmıyor. Eğer bu sorun kaldırılmışsa denemenizi tavsiye ederim.

Not2: SlimKat 4.4.4 android sürüme sahip şu anda.

Tıkla

EfsaneGeriDondu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

SlimKat denedinizmi? sensör sorunu vardı düzeltildimi bilmiyorum ama, root ve twrp varsa yedek alıp romu denemekte fayda var cidden cok stabil bir romdur.

Not: oyunlarda ekranı oynatsakta algılamıyor mesela araba yarışlarında, internette olsun uygulamalarda olsun telefonun ekranı yan yatmıyor. Eğer bu sorun kaldırılmışsa denemenizi tavsiye ederim.

Not2: SlimKat 4.4.4 android sürüme sahip şu anda.

Tıkla
Vikings bey size bir şey sorabilir miyim

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Tahminimce böyle işlerle uğraşan birisinin banlanmasi cok sacma geliyor çünkü forum bilgi paylaşımı içindir diye düşünüyorum. Ama kotu soz hakaret vs. Gibi forum kurallarını bozan konularda da fikrim yok ya, link falan var mi banlandigi zamanin konusunun?

Maalesef konu silindi, hak eden cezasını buluyor kısaca.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Vikings bey size bir şey sorabilir miyim

Buyrun?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Cihazim download modda bagli ancak bilgisayarimdaki flash tool görmüyor

Ayarlar>Genel>Güvenlik'e girip bilinmeyen kaynakları etkinleştirin.
Ayarlar>Genel>Telefon Hakkında>Yazılım Bilgilerine girip derleme numarasına 8 9 kez basıp geliştirici olun.
Ayarlar>Genel>Geliştirici Seçeneklerine girip USB Hata Ayıklama ve Sahte Konumlara İzin Ver'i işaretleyin.

Önlem olarakta: Burda anlattıklarımın hepsini yapmanızda fayda var

Eğer sorun halen devam ediyorsa, rootlayıp twrp recovery kurup custom rom yükleyin ve stock rom yüklemeye çalışın.

Eğer buda fayda etmezse LG Pc Suite ile Yükseltme Hatalarını Geri Yükle yapın.

Not: Flash tooldan bunları eksiksiz yapıyorsunuz dimi?

- Sol üstteki select type perde menüsünden 3GQCT'yi seçin.

- Sağ üstteki PhoneMode perde menüsünden DIAG'yi seçin.

- Sağ üstteki Select kdz file dan indirdiğiniz .kdz uzantılı romu seçin.

- Sağ alttaki "Normal web upgrade test" butonuna tıklayın.

- Açılan pencereden upgrade start'a tıklayın. Bir pencere açılacak ve kırmızı bir şerit dolacak.
Sonra "Select Country & Language" ekranı gelecektir. Direkt start upgrade 'e tıklayıp bekleyin.

Telefon açılınca biraz bekleyin. LG Mobile Support Tool, işlemin tamamlandığını size bildirecektir.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Arkadaşlar bu Brother mi ne bu bahsettiginiz. Kim bu? Yani niye herkes bu kadar özlüyor? Ayrica viking diye bir arkadas da bu konuda cok uğraşıyor neden ondan yardim istemiyosunuz ki? Her gittigim yer boyle ya gittigimde hep bir olay çıkıyor

Brother değil, Bloother. Yaptığı yardımlarla itibarlaşmış birisi. Forumun olmazsa olmazı, abisi. Kimse onun yerini tutamaz. Ve de haksız yere ban yediğini düşünüyorum. Keşke bulaşmasaydı moderatörlere. Diğer arkadaşların da hakkını yemeyelim, özellikle Vikings'in. Video çekmiş olmasaydı ben ROM atmazdım, atamazdım. Ama Bloother bi başka. Herkes tarafından saygı gören birisi. Neyse, çok övdüm. Birisi inşallah demez "Amma da yağ çektin" diye. Umarım anlamışsındır ne demek istediğimi.

EfsaneGeriDondu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayarlar>Genel>Güvenlik'e girip bilinmeyen kaynakları etkinleştirin.
Ayarlar>Genel>Telefon Hakkında>Yazılım Bilgilerine girip derleme numarasına 8 9 kez basıp geliştirici olun.
Ayarlar>Genel>Geliştirici Seçeneklerine girip USB Hata Ayıklama ve Sahte Konumlara İzin Ver'i işaretleyin.

Önlem olarakta: Burda anlattıklarımın hepsini yapmanızda fayda var

Eğer sorun halen devam ediyorsa, rootlayıp twrp recovery kurup custom rom yükleyin ve stock rom yüklemeye çalışın.

Eğer buda fayda etmezse LG Pc Suite ile Yükseltme Hatalarını Geri Yükle yapın.

Not: Flash tooldan bunları eksiksiz yapıyorsunuz dimi?

- Sol üstteki select type perde menüsünden 3GQCT'yi seçin.

- Sağ üstteki PhoneMode perde menüsünden DIAG'yi seçin.

- Sağ üstteki Select kdz file dan indirdiğiniz .kdz uzantılı romu seçin.

- Sağ alttaki "Normal web upgrade test" butonuna tıklayın.

- Açılan pencereden upgrade start'a tıklayın. Bir pencere açılacak ve kırmızı bir şerit dolacak.
Sonra "Select Country & Language" ekranı gelecektir. Direkt start upgrade 'e tıklayıp bekleyin.

Telefon açılınca biraz bekleyin. LG Mobile Support Tool, işlemin tamamlandığını size bildirecektir.
Yok yok anlamadiniz hersey tam ama telefonu yokmus gibi algılıyor

EfsaneGeriDondu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Brother değil, Bloother. Yaptığı yardımlarla itibarlaşmış birisi. Forumun olmazsa olmazı, abisi. Kimse onun yerini tutamaz. Ve de haksız yere ban yediğini düşünüyorum. Keşke bulaşmasaydı moderatörlere. Diğer arkadaşların da hakkını yemeyelim, özellikle Vikings'in. Video çekmiş olmasaydı ben ROM atmazdım, atamazdım. Ama Bloother bi başka. Herkes tarafından saygı gören birisi. Neyse, çok övdüm. Birisi inşallah demez "Amma da yağ çektin" diye. Umarım anlamışsındır ne demek istediğimi.
Pardon ozur dilerim yanlis yazmışım, modlar yapmışsa bi bildikleri vardir diyerek gecmek lazim diye düşünüyorum çünkü olan olmus artik yaptiklarindan geri donmezler heralde cunku bi suredir burayi okuyorum da suresiz ban yemis modlarin bani kaldircagina daha önce hic sahit olmamıştım da oyuzden yani

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Arkadaslar sorulariniz rom root disi olasa ben cevaplardim ama bu root rom islerinden fazla anlamıyorum malesef

EfsaneGeriDondu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar sorulariniz rom root disi olasa ben cevaplardim ama bu root rom islerinden fazla anlamıyorum malesef
Rom atma sebebim telefon cok isiniuo ne isindikca ben mi yanlis görüyorum bilmiyorum ama komik gelebilir ama ekran sarariyo bende orjinale deniyim belki olmaz diye düşündüm hep root yüzünden geliyo bunlar başıma

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bikere işlemcisi 1.7ghz 4 çekirdek olan s4 de işlemcisi 2.3 ghz olan g2 mantıklı olan söyler hangisi iyi

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
bikere işlemcisi 1.7ghz 4 çekirdek olan s4 de işlemcisi 2.3 ghz olan g2 mantıklı olan söyler hangisi iyi

Merhaba,

G2 S4'e göre daha performanslı bir cihaz, S4'ün güncelleme desteği G2'ye göre daha iyi. Karar size kalmış bana göre G2.

EfsaneGeriDondu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, fiyat ve performans acisindan g2 ama kronik sorunları var mesela bende kasa gicirdiyor kendi kendine kapanıyor fln, bazen keske z1alsaydim diyorum ama is isten geçti

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Almanya 20D sarj performansı :D
u2ahy6yv.jpg
ebyhesuj.jpg

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
G2 kullanicisi olarak ve cevremdekilerin s4u yerden yere vurmalariyla g2 s4 oyunlarda g2den daha fazla isiniyormus dediklerine gore fikrim bu