LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Telefon pazartesi geliyor ,Bu rom ne kadar önemliki bu kadar çok uğraşıyorsunuz :D

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Telefon pazartesi geliyor ,Bu rom ne kadar önemliki bu kadar çok uğraşıyorsunuz :D
G2 nin geliştirici sayısı Samsung kadar fazla olmayınca ve bu tip kaliteli romlar nadir çıkınca sevgi seli oluşuyor roma karşı tabi doğal olarak, ben de İstanbul'a döndüğümde kuracağım mesela :)

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Optimus g3 romu dun gece itibari ile yuklemeyi basardim. Internette gezerken stock romda cayir cayir yanan cihazim g3 romu ile eski sicakligina kavustu. Gorsellik ile performans acisindan stocktan daha iyi oldugunu dusunuyorum. Sanal tuslari istediginiz uygulamada gizleyebiliyorsunuz, buna google play store dahil. Bu ozellik harika birsey. Sanal tuslari acmak icin asagidan yukariya kaydirmak yeterli. Bu rom cok hosuma gitti. Herhangi bir sorun cikartmadigi surece stock rom'u arayacagimi sanmiyorum. Sarj konusuna gelirsek, onunla ilgili bu aksam bilgi veririm.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Haksız yere ban yememin ardından tekrar sizinleyim. Yavaş olun biraz, 155 mesaj ne ara yazıldı yahu. :D Herkese selamlar.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Bloother süresiz ban mı yedi? Forumun iyice cıvkı çıktı. Bloother olmadan bu forum çekilir mi?

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] G3 romunu sorunsuz kurdum fakat bazi problemim var. Google play store'dan uygulamaya yukle'ye tikladigimda indiriliyor yaziyor ve oyle kaliyor. Google play storeyi 10 dakika araliklarla acip kapatinca zar zor indiriyor.

beratcyrr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
d4zVqX.jpg

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bende 406 serisi var. gıcırtı sorununun sonradan çözüldüğü bahsediliyordu ama benimkinde çerçevede özellikle alt kısımda çok fazla(spigen takılıyken bile biraz duyuluyor) çıtırdama var. daha 30 gün olmadı, şebeke sorunu da olmuştu, değişm için vatan'a gitmeyi düşünüyorum. eğer olursa garantiye mi gidiyor, yoksa orada başka ürün mü veriyorlar?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
arkadaşlar bende 406 serisi var. gıcırtı sorununun sonradan çözüldüğü bahsediliyordu ama benimkinde çerçevede özellikle alt kısımda çok fazla(spigen takılıyken bile biraz duyuluyor) çıtırdama var. daha 30 gün olmadı, şebeke sorunu da olmuştu, değişm için vatan'a gitmeyi düşünüyorum. eğer olursa garantiye mi gidiyor, yoksa orada başka ürün mü veriyorlar?
30 gündü galiba ama 15 diye hatırlıyom eğer 15 gün içerisinde arıza cıkarsa yenisiyle değiştirebiliyonuz 30 da olabilir ama :D

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Bu givirdama problemi hemen hemen tum serilerde var yani değişim bile yapsaniz gicirdama olur yine ama şebeke sorunu icin değişim isteyebilirsiniz

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677

Aradan daha fazla süre geçmeden hemen değişim talebinde bulun veya telefonu sevmediysen iade isteyip başka telefon alabilirsin. Alırsan da S4 alma da ne alıyorsan al. :) Sendeki sorunlar ilginç, hem de 406K serisinin böyle sorunlarının olması çok enteresan. Benimki 403K ve biraz ısınma haricinde bir sorunla karşılaşmadım. Büyük ihtimal üretim hatası olmuştur.

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Aradan daha fazla süre geçmeden hemen değişim talebinde bulun veya telefonu sevmediysen iade isteyip başka telefon alabilirsin. Alırsan da S4 alma da ne alıyorsan al. :) Sendeki sorunlar ilginç, hem de 406K serisinin böyle sorunlarının olması çok enteresan. Benimki 403K ve biraz ısınma haricinde bir sorunla karşılaşmadım. Büyük ihtimal üretim hatası olmuştur.

daha önce de bahsettim, kamera performansından memnum deilim(n8 den geçtik :D ) bir de çıtırdama var, onun dışında bu fiyata zaten htc-one ve s4 alabilirim, s4 neden almayayım o kadar mı kötü? :D eğer çıtırdama giderse g2 ye devam ederim gibi geliyor.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Benimki de 404 Serisi. Bende de başlarda çatırdama yoktu fakat spigen kılıfı taka çıkara çatırdama başladı bende de. Özellikle hafif bastırmaya gelince Doritos gibi.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
daha önce de bahsettim, kamera performansından memnum deilim(n8 den geçtik :D ) bir de çıtırdama var, onun dışında bu fiyata zaten htc-one ve s4 alabilirim, s4 neden almayayım o kadar mı kötü? :D eğer çıtırdama giderse g2 ye devam ederim gibi geliyor.

S4, ısınmayla kendini yakacak duruma gelen ve bataryası çok çabuk biten bir telefon. Zaten Türkiye'deki S4, Snapdragon değil; Exynos (yazılışı nasılsa artık) kullanıyor. Forumda S4 ile ilgili sorunların olduğu konuları görmen bile yeter S4 almaman için. One M7 alabilirsin ama G2 daha iyi bir telefon.

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Benimki de 404 Serisi. Bende de başlarda çatırdama yoktu fakat spigen kılıfı taka çıkara çatırdama başladı bende de. Özellikle hafif bastırmaya gelince Doritos gibi.
madem artıyor, ben değişim talebinde bulunayım, çünkü alt sağ tarafa özellikle oynayacakmış gibi geliyor.
S4, ısınmayla kendini yakacak duruma gelen ve bataryası çok çabuk biten bir telefon. Forumda S4 ile ilgili sorunların olduğu konuları görmen bile yeter S4 almaman için. HTC One alabilirsin ama G2 daha iyi bir telefon.
alırken ne kadar test varsa izlemiştim, g2 ile one arasında kalmıştım, one ın kamera pembeleşmesi çözülmüş mü?

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
alırken ne kadar test varsa izlemiştim, g2 ile one arasında kalmıştım, one ın kamera pembeleşmesi çözülmüş mü?
One M7 hakkında hiçbir bilgim yok. Donanım özelliklerine göre konuşuyorum. Önermemin nedeni S4 kadar şikayet almaması.

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
one stokta yok gözükmüyor, g2 değişimi talep edeceğim sanırım. ölü pikseli mağazada nasıl test ederim, ortam karanlık değil ya fazla sıkıntı olur mu? manuel test ile yapacağım?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Beyler 3 gündür bu soruyu soruyom kimse cevap vermiyo bilmiyosanız bilmiyoruz diyin orijinal G3 ün boot animasyonunu arıyodum yabancı bi sitede buldum root explorerdan media ya attım sonra tüm izinleri verdim oldu fakat bot animasyonu LG yazısı filan üstte kalıyo nedeni nedir cevap verirmisinz

beratcyrr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya bişi soracam bu alman 20d ile tr 20c arasındaki eksi artı nedir bna biri söyleyebilirmi

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Beyler 3 gündür bu soruyu soruyom kimse cevap vermiyo bilmiyosanız bilmiyoruz diyin orijinal G3 ün boot animasyonunu arıyodum yabancı bi sitede buldum root explorerdan media ya attım sonra tüm izinleri verdim oldu fakat bot animasyonu LG yazısı filan üstte kalıyo nedeni nedir cevap verirmisinz
şimdi başka bitane buldum bu ortaya oldu fakat buda biraz küçük başka telefonlar için yapmışlar ondan dolayıymış fakat G2 için olanı bulamıyorum çözünürlüğünü filan ayarlıyamazmıyız

hiqhpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
çok teşekkür ederim sayende yaptım romuda yükledim ama telefona internet gelmiyor şimdi bi ayar yapmam gerekiyo mu acaba internete bağlanamıyorum?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

çok teşekkür ederim sayende yaptım romuda yükledim ama telefona internet gelmiyor şimdi bi ayar yapmam gerekiyo mu acaba internete bağlanamıyorum?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Beyler kimse yok mu telefona optimus v1.1 romu yükledim cihazda internet bağlantısı yok hattım avea?(recovery'de wipe yaptım ardından kk baseband'i flashladım ardından romu flashlayıp reboot ettim)