LG G2 Kullanıcıları Kulübü

cabbarus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhaba bir sorunum var

telefonu lg pc suite ile bagladıgımda yükseltme hatalarını geri yükle ye tıkladıgımda ''güncellemenin mevcut olmaması kontrol edilemiyor'' diyor hiç root ve rom atmadım acaba neden ?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
arkadaşlar merhaba bir sorunum var

telefonu lg pc suite ile bagladıgımda yükseltme hatalarını geri yükle ye tıkladıgımda ''güncellemenin mevcut olmaması kontrol edilemiyor'' diyor hiç root ve rom atmadım acaba neden ?
Virus programlarini devre disi biraktin mi ve bir de once guncelleme kontrol et belki guncelleme gelmistir.

alifuat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben faturali hatta gecerken turkcellden kontratli olarak aldim cihazi.G2 uygun degildi faturam icin .Bende g2 mini almak zorunda kaldim.

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
beyler hangi siteden alabilirim orjinal g2 nin uyku mod kabını ? hangisni önerirsiniz beyaz da g2 hangi kabı önerirsiniz siyah haric

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Hollandada oturan arkadaşım 4.4 aldı cihaz %17 performans artışı olmuş Android L daha sonra verilicek sanırım Türkiye Anroid 4.4.4 almak için sırada bekliyor Lg çalışanlarına yine operasyon gerek :)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Hollandada oturan arkadaşım 4.4 aldı cihaz %17 performans artışı olmuş Android L daha sonra verilicek sanırım Türkiye Anroid 4.4.4 almak için sırada bekliyor Lg çalışanlarına yine operasyon gerek :)
ya iyi süperde bende farklılık olsun diye optimus G3 roma geçtim gayet memnunum şikayetim yok fakat 4.4.4 verilince stocka geçmek istiyorum fakat geçemiom hata veriyo 2 de takılıyo host dosyaları filan hepsini yapıom not defteriyle filan kesin yapıom ama hata 2 de yine diğer bilgisayardada öyle :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler s.a bugun gun boyunca g2yi rootlamaya ugrastim bi turlu yapamadim hakkaten gina geldi 5 6 pcde denedim yine olmadi bi g3 romu kullanmak nasip olmadi, telefona gelistirici modundaki seyleri yapiyorum cmd dan enter enter gidiyo telefon kapaniyo o adbli seyi isaretliyorum orda sari yazida kaliyo hic ilerlemiyo sonra o dosyayi yerel disk c'ye atip cmd yardimiyla port etmeye calisinca da iç ya da dış komut, çalıştırılabilir program ya da toplu iş dosyası olarak tanınmıyor diye bi hata aliyorum baska bi root yontemi falan yok mu beyler rica ediyorum yardimci olun hepinize teker teker tesekkurler simdiden

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Beyler kaç gündür lg g3 ün orijinal boot animasyonunu arıyodum bi sitede buldum yabancıydı flashladım fakat boot animasyonu yukarda oluyodu LG filan ortada değil neden burayada yazdım cevap veren olmadı

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
G2 yavas fokusluyor,bu da masallah sov yapmis. Gece on kamera cekimine bak ya 😄

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar g3 search bar widget'i bana gonderme imkani olan varmi? elinde bu widget olan varmi

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
beyler 3g deyken youtubeye girdğimde hq izletiyo en yüksek ben hd izlemek istiyorum turbo net varken ne haltıma yarıcak baska dısardayken nasıl ayarlayabilirim wifiye gectimi hd yapıyo

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
beyler 3g deyken youtubeye girdğimde hq izletiyo en yüksek ben hd izlemek istiyorum turbo net varken ne haltıma yarıcak baska dısardayken nasıl ayarlayabilirim wifiye gectimi hd yapıyo
Sadece wifide Hd izleyebilirsiniz, mobilde en fazla 480p. Bir ara Xda da görmüştüm YouTube Hd izleme.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Youtube uygulamanı güncellersen 1080pye kadar izlersin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar guncelemeden sonra şarz gstergesi wiles gostergesi beyazladı hoşuma gitmedi bu mavı gorunumu geri gelmezmi acaba?

cabbarus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar benim telefonun surumu 405 ve tr 20c yi kullaniyorum 4.2.2 10c ye donemiyorum bi turlu.var midir bir yolu yardimci olsaniz ?

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar tapatalkda herhangi bir linke tıkladığımda surekli bu şey çıkıyor hiçbir linki açamıyorum bu sorun sizdede varmı
a8e7eryb.jpg

hiqhpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler root atamiyorum bi turlu giris yapmadan yazmisim kimse cevap vermemis birisi yardimci olsada yarim sabaha onu yapmak icin kalksam :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

BEYLER OLAYİM SU YARDİMCİ OLCAK Bİ YARDİMSEVER FORUMDAS YOK MUDUR?
Beyler s.a bugun gun boyunca g2yi rootlamaya ugrastim bi turlu yapamadim hakkaten gina geldi 5 6 pcde denedim yine olmadi bi g3 romu kullanmak nasip olmadi, telefona gelistirici modundaki seyleri yapiyorum cmd dan enter enter gidiyo telefon kapaniyo o adbli seyi isaretliyorum orda sari yazida kaliyo hic ilerlemiyo sonra o dosyayi yerel disk c'ye atip cmd yardimiyla port etmeye calisinca da iç ya da dış komut, çalıştırılabilir program ya da toplu iş dosyası olarak tanınmıyor diye bi hata aliyorum baska bi root yontemi falan yok mu beyler rica ediyorum yardimci olun hepinize teker teker tesekkurler simdiden

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Kullananlar icicn soruyom bugün bişey fark ettim bn optimus g3 v1.1 rom kullanıyorum fakat 3 parmak hafıza alma olayı çalışmıyor nedenini bilen varmı??