LG G2 Kullanıcıları Kulübü

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar Optimus rom yukledim full wipe yapip fakat smart notice i bi turlu calistiramadim yazilanlari yapmistim.. ayriyetten Google play store da resimler yuklenmiyor.. Gec yukleniyor..

Edit: Smart notif Ok.. Fakat knock on calismiyor

Edit2: google play wifiden baglaninca sapitiyor resimler falan acilmiyor. Veriden baglaninca resimler geliyor.?

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
@Vikings senin sanal tuşlara G2 resmini koyma videonu izledim ve yaptım ama Stock ROM'da işe yarıyormuş. Neden videonun sonunda söyledin ya? Şu Xposed'i ve Xposed Installer'i tamamen sildim. Sonra ayarlardan ekrana girdim ve ana ekran dokunmatik tuşları bölümüne girince ''Ne yazıkki durdu, ayarlar'' hatası veriyor ve hiçbir şekilde değiştiremiyorum şu sanal tuşların yerini. Sonra Xposed'i ve Xposed Installeri falan geri yükledim. Bir daha ayarlardan ekran bölümüne girip ana ekran dokunmatik tuşları bölümüne girince Xposed'in Nagitavition bölümüne yönlendirdi. Oradan değiştirmeye çalıştım, olmadı. Birde G3 ROM'la gelen bir özellik vardı, menü tuşuna basınca arkaplanda çalışan uygulamaları gösteriyordu. Onu da iptal etti. Bi el at, nasıl kaldıracağım bu sorunu? Benim için gerçekten can sıkıcı bir sorun.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
@Vikings senin sanal tuşlara G2 resmini koyma videonu izledim ve yaptım ama Stock ROM'da işe yarıyormuş. Neden videonun sonunda söyledin ya? Şu Xposed'i ve Xposed Installer'i tamamen sildim. Sonra ayarlardan ekrana girdim ve ana ekran dokunmatik tuşları bölümüne girince ''Ne yazıkki durdu, ayarlar'' hatası veriyor ve hiçbir şekilde değiştiremiyorum şu sanal tuşların yerini. Sonra Xposed'i ve Xposed Installeri falan geri yükledim. Bir daha ayarlardan ekran bölümüne girip ana ekran dokunmatik tuşları bölümüne girince Xposed'in Nagitavition bölümüne yönlendirdi. Oradan değiştirmeye çalıştım, olmadı. Birde G3 ROM'la gelen bir özellik vardı, menü tuşuna basınca arkaplanda çalışan uygulamaları gösteriyordu. Onu da iptal etti. Bi el at, nasıl kaldıracağım bu sorunu?

Böyle bir hatayı ilk defa duyuyorum, Hard reset at düzelir başka birşey gelmiyor aklıma.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hard reseti TWRP recovery'den yapıcaksın, wipeye girip mavi şeyi kaydır sonra telefonu yeniden başlat.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaslar Optimus rom yukledim full wipe yapip fakat smart notice i bi turlu calistiramadim yazilanlari yapmistim.. ayriyetten Google play store da resimler yuklenmiyor.. Gec yukleniyor..

Edit2: google play wifiden baglaninca sapitiyor resimler falan acilmiyor. Veriden baglaninca resimler geliyor.?

Knock on'u gizli menüden güncelle. marketteki sorun romla alakalı değil. Genel bi sorun. google ya da ttnet ile alakalı. ttnet kullananlar marketteki resimleri görüntüleyemiyor.

Knock on'u gizli menüden güncelle. marketteki sorun romla alakalı değil. Genel bi sorun. google ya da ttnet ile alakalı. ttnet kullananlar marketteki resimleri görüntüleyemiyor.

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Nerden guncellemem gerekiyor izah edebilirmisin ?

yunustr0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar benim bir sorum var. Benim telefonda ram 60%-70% arası hep kullanılıyor.Uygulamalar kapalıyken boşta ortalama 600 mb ram kalıyor, bunu nasıl yükseltebilirim.Yani bi 1 gb ram yapma gibi şansım varmı. Yada telefondamı sorun var.
Panik yaptım beyler cevabınızı bekliyorum.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Clean master kullan. Her gün mutlaka önbelleği temizle, ram temizlemesi yap.

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Nerden guncellemem gerekiyor izah edebilirmisin ?
Numara tuslama yerini ac 3845#*802# tıkla sonra menü gibi bişey gelecek ordan settingse bas ve acilan yerden Update touch firmware gibi birsey var ona bas 10 sn dokunmatiklik calismaz sonra knock on duzelir

yunustr0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Üstad clean master'ı kullanıyorum da yinede 600mb yukarı çıkmıyor. Telefonu ilk aldığımda 1gb ram boştaydı fakat şimdi 600 mblarda geziyor
Acaba çok uygulama yükledim diye mi oldu.

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Merhabalar benim bir sorum var. Benim telefonda ram 60%-70% arası hep kullanılıyor.Uygulamalar kapalıyken boşta ortalama 600 mb ram kalıyor, bunu nasıl yükseltebilirim.Yani bi 1 gb ram yapma gibi şansım varmı. Yada telefondamı sorun var.
İstediği kadar ram kullansın sen kafana takma isterse 300 mb bosta kalsin cihaz düzgün çalıştığı sürece soeun olmaz ayrica clean master gibi programlarla cok sık ram temizlemeyin bu ramda daha fazla sismelere yol acar

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Telefon bozuk cope at.

yunustr0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki ram deki düşüklük kaliteli oyunlardaki performansımı etkilemez mi ?

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
hard reset atmayacaksın. full wipe yapıp yeniden rom yükleyeceksin.

Abi ben Xposed indirdim ve G2 görünümü verecektim Home tuşuna. Ama videonun sonunda Stock ROM demiş sağ olsun Vikings. :P Ayarlardan ekrana giriyorum ve ana ekran dokunmatik tuşları bölümünden tuş kombinasyonuna girmeye çalışıyorum ama ''Ne yazıkki durdu, Ayarlar'' diye hata veriyor. Biliyor musun bunun çözümünü abi, yeniden ROM kurmak istemiyorum açıkçası.

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Numara tuslama yerini ac 3845#*802# tıkla sonra menü gibi bişey gelecek ordan settingse bas ve acilan yerden Update touch firmware gibi birsey var ona bas 10 sn dokunmatiklik calismaz sonra knock on duzelir
Arama ekranindan tusladim fakat bisey acilmadi

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Smart Noticenin ayar yeridemi varmış :P

Galiba ayar yeri yok, varsada ben hiç denk gelmedim. Üstüne falan tıkla bakalım birşey olucakmı :P
agadyqab.jpg

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Abi ben Xposed indirdim ve G2 görünümü verecektim Home tuşuna. Ama videonun sonunda Stock ROM demiş sağ olsun Vikings. :P Ayarlardan ekrana giriyorum ve ana ekran dokunmatik tuşları bölümünden tuş kombinasyonuna girmeye çalışıyorum ama ''Ne yazıkki durdu, Ayarlar'' diye hata veriyor. Biliyor musun bunun çözümünü abi, yeniden ROM kurmak istemiyorum açıkçası.
Vikingsi bilmem ama ben gpro2 Custom rom Kurulu iken yapmıştım onu.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Vikingsi bilmem ama ben gpro2 Custom rom Kurulu iken yapmıştım onu.

Ben de Optimus G3 v1.1 ROM'u kurulu ve denedim, olmadı. Tuş kombinasyonun da içine ettik ya. Hard resete hayır. :S

[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] reis senin cevabını bekliyorum, bilmiyorsan reset atacağım ne yazıkki.