LG G2 Kullanıcıları Kulübü

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
benim G2 nin kulaklığı bozuldu sadece sol tarafı durup dururken

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
@Vikings root atıp unroot göstermenin yolu varmış sanırım. Nasıl oluyor, biliyorsan söyler misin? Hem sayfanda da paylaş bence, çok yararlı olur.

Gerek yok. Garantiye göndericek insan rootu kaldırıp yollar, unroot gösterip gönderirse Root checker indirip tarattırır herşey ortaya çıkar veya servisin yapmak istediği işlemlere root engel olabilir vs. Root kaldırmanın yöntemi yhgy yada stock romu tekrar flashlamak.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] root atıp unroot göstermenin yolu varmış sanırım. Nasıl oluyor, biliyorsan söyler misin? Hem sayfanda da paylaş bence, çok yararlı olur.

Onu yapana kadar stock rom at ne gereği var riske etmeye

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bu rootu yaptıktan sonra garanti gitmiyor değilmi tekrar stock rom kurunca herhangi bir riski varmı?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
en stabil romlar stock romlardır. almanya 20D'nin üzerine henüz stabil stock veya custom çıkmadı. ancak g3 romları stock romları aratmıyor yine de.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
en stabil romlar stock romlardır. almanya 20D'nin üzerine henüz stabil stock veya custom çıkmadı. ancak g3 romları stock romları aratmıyor yine de.

Dediğinde haklısın Tuna abi, Stock rom custom romlara göre cidden daha hızlı ve stabil ama şöyle bir sorunum var; Root yaptıktan sonra xposedden modül falan yüklediğim zaman telefon şişmeye ve kasmalar yaşamaya başlıyorum, kasma ve donmaları en azaltan rom CM11.

Eğer root ve modül yükleme vs işlerine girişmiyorsak stock rom iyidir.

G3'ün romuda cidden güzelmiş. Tuna abi geçenlerde bahsetmiştim ya mesela müzik yada arama yerine girince o yukarıdaki kutucuklara basıp geçiş yapıyoruz ve o sıralarda donmalar oluyor demiştim, g3te bu sorun yok cok daha stabil çalışıyor Stock'a göre.

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
5u2yryhe.jpg

Beyler g3 teki gibi ve ios taki gibi midal twittere girdimi widgetin mavi yani twitterle ayni rengi almasi varya hosuma gidiyoda bizede olabilirmi boyle bisey

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
5u2yryhe.jpg

Beyler g3 teki gibi ve ios taki gibi midal twittere girdimi widgetin mavi yani twitterle ayni rengi almasi varya hosuma gidiyoda bizede olabilirmi boyle bisey

G3 romunda girdiğimiz uygulamaların rengini alıyor durum çubuğu, ama twitter facebook gibi uygulamalarda çalışıyormu bilmiyorum sadece telefonun kendi uygulamaları üzerinde fark etmiştim.

Brendee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Cloudy G3 v1.1 açtığım konudaki romu yükle. Ben çok memnunum hiç bir sorunum yok gayet stabil hızlı çalışıyr ve hiç sorun çıkmadı :)

Selam. Bende g pro 2 romu yüklü. Simdi ben g3 rom yüklemek istedigimde ne yapmam gerekiyor. Yani mevcut rom farkli oldugu icin yenisini yuklerken farkli bir islem mi yurutmem gerekiyor. Bide g3 kurunca yine root devam ediyor değilmi

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Beyler rootla kullanabilecegimiz guzel uygulama varsa yazarmsnz

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Selam. Bende g pro 2 romu yüklü. Simdi ben g3 rom yüklemek istedigimde ne yapmam gerekiyor. Yani mevcut rom farkli oldugu icin yenisini yuklerken farkli bir islem mi yurutmem gerekiyor. Bide g3 kurunca yine root devam ediyor değilmi
G3 romu twrp den yükleniyor romda zaten root mevcut

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91

Hangi romda olduğunuz fark etmez işlemler aynıdır TWRP üzerinden.

Stock rom yani orjinal rom atmadığınız sürece Rootunuz telefonunuzda kalır.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Eğer root kalkarsa, ioroot25 'i indirin içindeki kk_root dosyasını telefona atın TWRP'ye girip ınstall'a girin ve flashlayın, telefonunuz rootlanmış olucaktır.

Brendee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
G3 romu twrp den yükleniyor romda zaten root mevcut

Hangi romda olduğunuz fark etmez işlemler aynıdır TWRP üzerinden.

Stock rom yani orjinal rom atmadığınız sürece Rootunuz telefonunuzda kalır.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Eğer root kalkarsa, ioroot25 'i indirin içindeki kk_root dosyasını telefona atın TWRP'ye girip ınstall'a girin ve flashlayın, telefonunuz rootlanmış olucaktır.

Eyvallah teswkkur ettim ikinizede. Peki son olarak hangi g3 romunu kurmaliyim. En stabil, hatasiz ve işlevli. ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Benim telefon hiçbir menüde kasmıyor [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] tek takıldığı yer rehberin ilk açılışı. o da 1 saniyenin 10da 1i

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
Arkadaslar 3numara var beni aramasini istemedigim.cagri redetten yaptm ama ilkinde tamam aranamiyor cebim ancak 2.kez araniyor.tlfn numaranizi degistirin diceksiniz ama isyerlerine verdigim cv lerde bu numaram var.ondan degsme sansim yok.kalici olarak nerden yapabilrm

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Benim telefon hiçbir menüde kasmıyor @Vikings tek takıldığı yer rehberin ilk açılışı. o da 1 saniyenin 10da 1i

Aynen abi, benimki de sorunsuz. Ama şarjda sorun var gibi. %0 ekran parlaklığı ve ekran açık kalma süresi 6,5 saat. Batarya kullanımı 31 saat. İyi mi sence abi? Oyun da oynuyorum arada bir.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Aynen abi, benimki de sorunsuz. Ama şarjda sorun var gibi. %0 ekran parlaklığı ve ekran açık kalma süresi 6,5 saat. Batarya kullanımı 31 saat. İyi mi sence abi? Oyun da oynuyorum arada bir.
gayet iyi 31 saatte 6.5 saat ekran süresi güzel.

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
Arkadaslar 3numara var beni aramasini istemedigim.cagri redetten yaptm ama ilkinde tamam aranamiyor cebim ancak 2.kez araniyor.tlfn numaranizi degistirin diceksiniz ama isyerlerine verdigim cv lerde bu numaram var.ondan degsme sansim yok.kalici olarak nerden yapabilrm

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Operatorunuzun musteri hizmetlerini arayip o uc numaranin sizi aramasini engelletebilirsiniz,musteri hizmetlerini arayinca yapiyolar diye duymustum