Virility
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 119
Bir kac bir sey soylernisiniz her yerde inhilizce ozellikler var anlamadim 😃
G3 ten portlanma olduğu için aynısı fark yok
Bir kac bir sey soylernisiniz her yerde inhilizce ozellikler var anlamadim 😃
Birkac biseye gerek yok hersey farkli gorsellikte.g3 teki ozelliklerin cogu varBir kac bir sey soylernisiniz her yerde inhilizce ozellikler var anlamadim 😃
Fark.yoksa mukemmel twrp de yukledim innsede bi atsam romu hayirlisiyla😛😛G3 ten portlanma olduğu için aynısı fark yok
benim G2 nin kulaklığı bozuldu sadece sol tarafı durup dururken
@Vikings root atıp unroot göstermenin yolu varmış sanırım. Nasıl oluyor, biliyorsan söyler misin? Hem sayfanda da paylaş bence, çok yararlı olur.
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] root atıp unroot göstermenin yolu varmış sanırım. Nasıl oluyor, biliyorsan söyler misin? Hem sayfanda da paylaş bence, çok yararlı olur.
en stabil romlar stock romlardır. almanya 20D'nin üzerine henüz stabil stock veya custom çıkmadı. ancak g3 romları stock romları aratmıyor yine de.
![]()
Beyler g3 teki gibi ve ios taki gibi midal twittere girdimi widgetin mavi yani twitterle ayni rengi almasi varya hosuma gidiyoda bizede olabilirmi boyle bisey
Cloudy G3 v1.1 açtığım konudaki romu yükle. Ben çok memnunum hiç bir sorunum yok gayet stabil hızlı çalışıyr ve hiç sorun çıkmadı![]()
G3 romu twrp den yükleniyor romda zaten root mevcutSelam. Bende g pro 2 romu yüklü. Simdi ben g3 rom yüklemek istedigimde ne yapmam gerekiyor. Yani mevcut rom farkli oldugu icin yenisini yuklerken farkli bir islem mi yurutmem gerekiyor. Bide g3 kurunca yine root devam ediyor değilmi
Selam. Bende g pro 2 romu yüklü. Simdi ben g3 rom yüklemek istedigimde ne yapmam gerekiyor. Yani mevcut rom farkli oldugu icin yenisini yuklerken farkli bir islem mi yurutmem gerekiyor. Bide g3 kurunca yine root devam ediyor değilmi
Root varsa xposed modülleri içinde vardi![]()
Beyler g3 teki gibi ve ios taki gibi midal twittere girdimi widgetin mavi yani twitterle ayni rengi almasi varya hosuma gidiyoda bizede olabilirmi boyle bisey
G3 romu twrp den yükleniyor romda zaten root mevcut
Hangi romda olduğunuz fark etmez işlemler aynıdır TWRP üzerinden.
Stock rom yani orjinal rom atmadığınız sürece Rootunuz telefonunuzda kalır.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Eğer root kalkarsa, ioroot25 'i indirin içindeki kk_root dosyasını telefona atın TWRP'ye girip ınstall'a girin ve flashlayın, telefonunuz rootlanmış olucaktır.
Optimus G3 ROM'u.Eyvallah teswkkur ettim ikinizede. Peki son olarak hangi g3 romunu kurmaliyim. En stabil, hatasiz ve işlevli. ?
Optimus G3 ROM'u.
Benim telefon hiçbir menüde kasmıyor @Vikings tek takıldığı yer rehberin ilk açılışı. o da 1 saniyenin 10da 1i
gayet iyi 31 saatte 6.5 saat ekran süresi güzel.Aynen abi, benimki de sorunsuz. Ama şarjda sorun var gibi. %0 ekran parlaklığı ve ekran açık kalma süresi 6,5 saat. Batarya kullanımı 31 saat. İyi mi sence abi? Oyun da oynuyorum arada bir.
İyi, takmıyorum o zaman artık.gayet iyi 31 saatte 6.5 saat ekran süresi güzel.
Cok pimpirikli birisinİyi, takmıyorum o zaman artık.Eyvallah abi, moral verdin resmen.
Operatorunuzun musteri hizmetlerini arayip o uc numaranin sizi aramasini engelletebilirsiniz,musteri hizmetlerini arayinca yapiyolar diye duymustumArkadaslar 3numara var beni aramasini istemedigim.cagri redetten yaptm ama ilkinde tamam aranamiyor cebim ancak 2.kez araniyor.tlfn numaranizi degistirin diceksiniz ama isyerlerine verdigim cv lerde bu numaram var.ondan degsme sansim yok.kalici olarak nerden yapabilrm
Hmm anliyorum tamam .telden bisey yapamiyoruz anladigim kadariyla [emoji19]Operatorunuzun musteri hizmetlerini arayip o uc numaranin sizi aramasini engelletebilirsiniz,musteri hizmetlerini arayinca yapiyolar diye duymustum