- Reaksiyon puanı
- 91
Yalniz powersavede şarj edince hızlandı şarj [emoji50][emoji1][emoji1]
Tahmin etmiştim

Yalniz powersavede şarj edince hızlandı şarj [emoji50][emoji1][emoji1]
Powersave yapınca işlemci sırf 300 le çalışıyor telefon kasmaya basladi[emoji1][emoji1]
Şimdi önce root yapıyorum ardından twrp yüklüyorum sonra kkbaseband ve son olarak rom değil mi ? [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] ve [MENTION=388749]ata1996[/MENTION] arkadaşlar şimdi benim bilgilerim silinecek mi yada neler silinecek ?Baseband google uygulamalari degil,gapps google uygulamalaridir,baseband flashlamana gerek yok.
Muzik ve fotolar kalir digerleri byŞimdi önce root yapıyorum ardından twrp yüklüyorum sonra kkbaseband ve son olarak rom değil mi ? [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] ve [MENTION=388749]ata1996[/MENTION] arkadaşlar şimdi benim bilgilerim silinecek mi yada neler silinecek ?
Powersave yapınca işlemci sırf 300 le çalışıyor telefon kasmaya basladi[emoji1][emoji1]
Tmm. şimdi root.bat ı açıyorum cmd geliyor enter diyorum telefona uyarı gelecek diyor ama cmd kapanıyor hiç bir uyarı gelmıyor napacam ?Muzik ve fotolar kalir digerleri by![]()
Gelene kadar yap,arada tekler oTmm. şimdi root.bat ı açıyorum cmd geliyor enter diyorum telefona uyarı gelecek diyor ama cmd kapanıyor hiç bir uyarı gelmıyor napacam ?
Gelmiyor hocam başka yolu varmı teli restart atsam gelir mi ?Gelene kadar yap,arada tekler o
Usb hata ayiklama acik dimi?Gelmiyor hocam başka yolu varmı teli restart atsam gelir mi ?
Evet bütün denilen şeyleri yaptım ama bir türlü gelmiyor :SUsb hata ayiklama acik dimi?
Rardan cikarttin di mi,bende de oyle olmustu tak cikar tak cikar gelmistiEvet bütün denilen şeyleri yaptım ama bir türlü gelmiyor :S
Tamam şimdi sarı yerde kaldı çözümünde dosyayı çıkartın diyor cmd açın diyor açıyorum da oraya tam olarak ne yazacaz anlatım da anlamadım sen yazabılırmısn burayaRardan cikarttin di mi,bende de oyle olmustu tak cikar tak cikar gelmisti
Megadan hizli iniyo indir gitsin.Beyler Optimus G3 ROM'unu indireceğim de sadece Mega ile mi indiriyor?
https://mega.co.nz/#!tAI2ACqJ!ohs2gi6DKrel94X_PnOeUEEblIjG6sLGIFiioYPoa8s
Neden telefona indirmiyosun direk?zaten telefona atmak zorundasin.
Tamam şimdi sarı yerde kaldı çözümünde dosyayı çıkartın diyor cmd açın diyor açıyorum da oraya tam olarak ne yazacaz anlatım da anlamadım sen yazabılırmısn buraya
Neden telefona indirmiyosun direk?zaten telefona atmak zorundasin.
Ben yaptım root sonra d802auto yu kurdum açtım advanced wipe yaptım reboot dedim lg logosunda kaldı napacam şimdi ? yanlış bişe mi yaptımSarı yerde kaldıysan root.bat ın olduğu klasöre gel soldaki shift tuşuna basılı tut klasöre sağ tıkla menuden komut sistemiyle aç a tkla cmd ye şunu yaz. adb sideload kk_root.zip yaz enterle sonra reboot now de
Romu telefona atmismiydinBen yaptım root sonra d802auto yu kurdum açtım advanced wipe yaptım reboot dedim lg logosunda kaldı napacam şimdi ? yanlış bişe mi yaptım
Hayır atmamıştımRomu telefona atmismiydin
Simdi sen twrp den mi advanced wipe yaptinHayır atmamıştım
Rom telefonda olmadan nasil yukleksin be dostum,yedek aldin mi?Hayır atmamıştım
Evet yaptım sonra menuye attı ordan bende reboot dedim supersu ınstall dedi no dedim kendını yenıden başlattı kaldı suan lg logosundaSimdi sen twrp den mi advanced wipe yaptin
Telefona indir sen,cok hizli iniyo.Ya bilgisayara bile inmiyorken telefona nasıl insin? Hala kaldı resimdeki gibi. Hiç ilerleme yok.
Romu atmadan onu yapmiyakatin be yedek almismiydinEvet yaptım sonra menuye attı ordan bende reboot dedim supersu ınstall dedi no dedim kendını yenıden başlattı kaldı suan lg logosunda
Önemli şeyler yok zaten öenmli olan şimdi napacam ?Romu atmadan onu yapmiyakatin be yedek almismiydin
Suan telefonun icin de rom yok acilmaz tabiEvet yaptım sonra menuye attı ordan bende reboot dedim supersu ınstall dedi no dedim kendını yenıden başlattı kaldı suan lg logosunda
Ben yaptım root sonra d802auto yu kurdum açtım advanced wipe yaptım reboot dedim lg logosunda kaldı napacam şimdi ? yanlış bişe mi yaptım
Ondan degilde romu simdi nasil kuracaksin ilk once romu atip ondan sonra advanced wipe yapcaktin sonra kurcaktin romuÖnemli şeyler yok zaten öenmli olan şimdi napacam ?![]()
Romu atmamis telefonaWipe yapıp nie rebootluyonpower tuşuna basılı tut kapansın telefon sonra hemen power +ses kısma logo gelince de aynısını yap beyaz bi ekran gelcek hard reset gibi ama hard reset atmaz power a bas 2 3kez twrp ye atar sonra full wipe yapıp home tuşuna bas install a bas romu ve basebandı seç flashla ikisini flashladıktan sonra reboot de k.g