LG G2 Kullanıcıları Kulübü

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Powersave yapınca işlemci sırf 300 le çalışıyor telefon kasmaya basladi[emoji1][emoji1]

Baseband google uygulamalari degil,gapps google uygulamalaridir,baseband flashlamana gerek yok.
Şimdi önce root yapıyorum ardından twrp yüklüyorum sonra kkbaseband ve son olarak rom değil mi ? [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] ve [MENTION=388749]ata1996[/MENTION] arkadaşlar şimdi benim bilgilerim silinecek mi yada neler silinecek ?

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Şimdi önce root yapıyorum ardından twrp yüklüyorum sonra kkbaseband ve son olarak rom değil mi ? [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] ve [MENTION=388749]ata1996[/MENTION] arkadaşlar şimdi benim bilgilerim silinecek mi yada neler silinecek ?
Muzik ve fotolar kalir digerleri by:)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Şimdi önce root yapıyorum ardından twrp yüklüyorum sonra kkbaseband ve son olarak rom değil mi ? @Vikings ve @ata1996 arkadaşlar şimdi benim bilgilerim silinecek mi yada neler silinecek ?

Cloudy G3'ü attıktan sonra müzikler fotoraflar videolar herşeyim telefonda kalmıştı sadece uygulamalar gitmişti tekrar indirmek zorunda kalmıştım.

KK Baseband atmaya gerek yok demiş ata1996 arkadaşımız ama sen yinede at.

Root>TWRP>KK BASE>ROM Enjoy.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Rardan cikarttin di mi,bende de oyle olmustu tak cikar tak cikar gelmisti
Tamam şimdi sarı yerde kaldı çözümünde dosyayı çıkartın diyor cmd açın diyor açıyorum da oraya tam olarak ne yazacaz anlatım da anlamadım sen yazabılırmısn buraya

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Tamam şimdi sarı yerde kaldı çözümünde dosyayı çıkartın diyor cmd açın diyor açıyorum da oraya tam olarak ne yazacaz anlatım da anlamadım sen yazabılırmısn buraya

Sarı yerde kaldıysan root.bat ın olduğu klasöre gel soldaki shift tuşuna basılı tut klasöre sağ tıkla menuden komut sistemiyle aç a tkla cmd ye şunu yaz. adb sideload kk_root.zip yaz enterle sonra reboot now de

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Sarı yerde kaldıysan root.bat ın olduğu klasöre gel soldaki shift tuşuna basılı tut klasöre sağ tıkla menuden komut sistemiyle aç a tkla cmd ye şunu yaz. adb sideload kk_root.zip yaz enterle sonra reboot now de
Ben yaptım root sonra d802auto yu kurdum açtım advanced wipe yaptım reboot dedim lg logosunda kaldı napacam şimdi ? yanlış bişe mi yaptım

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Evet yaptım sonra menuye attı ordan bende reboot dedim supersu ınstall dedi no dedim kendını yenıden başlattı kaldı suan lg logosunda
Suan telefonun icin de rom yok acilmaz tabi:D yedek aldiysan twrpden restore yap almadiysan otg bul bi yerden:D

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Ben yaptım root sonra d802auto yu kurdum açtım advanced wipe yaptım reboot dedim lg logosunda kaldı napacam şimdi ? yanlış bişe mi yaptım

Wipe yapıp nie rebootluyon :) power tuşuna basılı tut kapansın telefon sonra hemen power +ses kısma logo gelince de aynısını yap beyaz bi ekran gelcek hard reset gibi ama hard reset atmaz power a bas 2 3kez twrp ye atar sonra full wipe yapıp home tuşuna bas install a bas romu ve basebandı seç flashla ikisini flashladıktan sonra reboot de k.g
Not:Eğer twrp yi açamazsan stock atp tekrar kurcan twrp yi açarsan ama rom olmazsa otg ile atcan

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Wipe yapıp nie rebootluyon :) power tuşuna basılı tut kapansın telefon sonra hemen power +ses kısma logo gelince de aynısını yap beyaz bi ekran gelcek hard reset gibi ama hard reset atmaz power a bas 2 3kez twrp ye atar sonra full wipe yapıp home tuşuna bas install a bas romu ve basebandı seç flashla ikisini flashladıktan sonra reboot de k.g
Romu atmamis telefona