LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Android L ile final yapar ve yaparsa da kimse bir şey demez. Ama Andoid L vermezse Facebook sayfaları isyanla dolar. Bence verir.

G2 gibi güzel bir telefon yaptı fiyatı ilede kullanıcılarını mutlu etti, kitkat knock code gibi güncellemeler verdi herkes sevindi 4.4.4 de vericektir büyük ihtimal. Android L'yi almayı destekleyen bir telefona vermezse cidden küserim LGye.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Cloudyde otadan guncelleme gelmez her yeni surum ciktiginda kurucaksin tekrar twrpden,almanya romu icin de aynisini gecerli,otadan guncelleme alan tek rom cyanogen diye biliyorum.

Evet CM otadan alıyor indirip kur diyorsun, Twrpye atıyor ordan otomatik kuruyor sonra reboot system ve hazır.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] sence Almanya bir daha ne zaman güncelleme yayınlar? Yayınladığı an ROM atmayı öğrenip atmaya çalışacağım. Birde G3 ROM'u atarsam hala güncelleme alabirim demi? Ama Almanya 20d atarsam artık güncellemeleri kendim atmam lazım demi? Doğru mu biliyorum?
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] şu sorularımı cevaplasan ya. :)

Edit: Görmemişim.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Orjinal rom haricinde güncelleme alamazsın yükseltme hatalarını geri yukle.diyip güncellersin :)
Mesela Almanya 20d attım diyelim. LG Pc Suite ile yükseltme hatalarını geri yüklediğimde Almanya 20d'den orjinal ROM'a yani Birleşik Arap Emirlikleri'ne dönerim demi?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
@Vikings şu sorularımı cevaplasan ya. :)

Edit: Görmemişim.

Cevaplamıştım zaten :) Almanyaya güncellemenin ne zaman geliceğini bilmiyorum ama en hızlı alan ülkelerden birisi. Rom atmayı sana tw üzerinden 2dakikada öğretirim çok basit bir işlem, oyun kurarken Next Next demek gibi :). G3 romunu yükledikten sonra güncelleme alamazsın yeni sürümü çıkarsa indirip twrpden flashlaman gerekiyor. Ota üzerinden CM destekliyor güncelleme indirip kurmayı '' başka romlar varmı bilmiyorum tabi. SlimKat'da olabilir. ''

Mesela Almanya 20d attım diyelim. LG Pc Suite ile yükseltme hatalarını geri yüklediğimde Almanya 20d'den orjinal ROM'a yani Birleşik Arap Emirlikleri'ne dönerim demi?

Evet döner. IMEI Numaran hangi ülkenin romuna kayıtlanmışsa '' benimki Türkiye romuna '' geriye döner.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
benim G2 de hiçbir sorun yok ısınma sadece sihirli tuşun yanında hafiften oluyor şuan optimus G3 rom kullanıyorum ama stockdada sorun yoktu bana göre G2 de sadece 2 kusur var 1. si niye 2 hoparlörüde kullanmıyo LG orda cok hata yaptı 2. si ise o kenardaki siyah çizgiler sayesinde ekran s4 gibi 5.0 inç oluyor ve ince çerçevenin mantığı kalmıyor
5.2" ekran zaten senin görüntü aldığın kısım. yandaki siyah çerçeveler değil.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Cevaplamıştım zaten :) Almanyaya güncellemenin ne zaman geliceğini bilmiyorum ama en hızlı alan ülkelerden birisi. Rom atmayı sana tw üzerinden 2dakikada öğretirim çok basit bir işlem, oyun kurarken Next Next demek gibi :). G3 romunu yükledikten sonra güncelleme alamazsın yeni sürümü çıkarsa indirip twrpden flashlaman gerekiyor. Ota üzerinden CM destekliyor güncelleme indirip kurmayı '' başka romlar varmı bilmiyorum tabi. SlimKat'da olabilir. ''

Evet döner. IMEI Numaran hangi ülkenin romuna kayıtlanmışsa '' benimki Türkiye romuna '' geriye döner.
Sence en iyi ROM hangisi? Telefonu kullanırken en beğendiğin ROM hangisi?

12kfy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
613 sayfa vay anasını. musul konsolosluk baskını bile bu kadar yapamadı galiba.
böyle düşününce gaza:lol: geliyorum. g2 ile ilgili 2 tane çok büyük konu var ayrıca konu google da sabit. :thumbup:

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Cm son guncellemeyle guzel oldu headsup notification ve immersive mode kendi icinde geliyor ve bicok sorunu cozmusler gibi. Android L gelmese bile CM rom yapar yapistiririz nolacak 😀

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
@SahabMert düzeldi mi sorunların? @Vikings sence Almanya bir daha ne zaman güncelleme yayınlar? Yayınladığı an ROM atmayı öğrenip atmaya çalışacağım. Birde G3 ROM'u atarsam hala güncelleme alabirim demi? Ama Almanya 20d atarsam artık güncellemeleri kendim atmam lazım demi? Doğru mu biliyorum?
Düzeldi düzeldi telefon akıyor hızına yetişemiyorum ısınma kalmadı şarjı kokluyor makina hiç bir sorun kalmadı çok şükür :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Sence en iyi ROM hangisi? Telefonu kullanırken en beğendiğin ROM hangisi?

Şimdiye kadar kullandığım en iyi en stabil en güzel rom CM romu. İp 5s kullandığım için haliyle g2 babamda, babamda g3 istediği için ona bi g3 romu atıyım dedim cok beğendi onda takılıyor arada cm at diyor cm atıyorum Babamda benim kafamda :) en sağlam CM11 SnapShot M7

Cm son guncellemeyle guzel oldu headsup notification ve immersive mode kendi icinde geliyor ve bicok sorunu cozmusler gibi. Android L gelmese bile CM rom yapar yapistiririz nolacak 

CM LGden daha fazla çalışıyor.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Düzeldi düzeldi telefon akıyor hızına yetişemiyorum ısınma kalmadı şarjı kokluyor makina hiç bir sorun kalmadı çok şükür :)
Aynen. Ama böyle güzel bir güncellemeyi neden bu kadar geç verirsin ki yahu? Hard reset atınca mı düzeldi?

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Aynen hard reset attım uğraştırdı ama olsun :) geç oldu güç oldu o ayrı bişey :D

Telefon iyice stabilleşti. İyi görünüyor. Isınmaya uğramadım ama daha CPU'yu harcalayacak bir şey de yapmadım.

Modern Combat 4, The Amazing Spiderman 1-2, The Dark Knights gibi oyunların APK'si varsa atar mısınız özelden? Forum kurallarından dolayı özelden atın lütfen.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Telefon iyice stabilleşti. İyi görünüyor. Isınmaya uğramadım ama daha CPU'yu harcalayacak bir şey de yapmadım.

Modern Combat 4, The Amazing Spiderman 1-2, The Dark Knights gibi oyunların APK'si varsa atar mısınız özelden? Forum kurallarından dolayı özelden atın lütfen.

Emeğe saygı, korsana hayır ! :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Gencler yavas yazin takip edemiyorum yav :D soyle rahatlayi gececeksiniz yakinda yarim milyon goruntulenmeye ulasmisiniz

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Clash of clans yuzunden hard reset atamiyoruz iyi mi yav hesaptaki ipadde kayitli bunda kaydedemiyorum 2. Hesap

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Clash of clans yuzunden hard reset atamiyoruz iyi mi yav hesaptaki ipadde kayitli bunda kaydedemiyorum 2. Hesap

Ben hard reset attım. Sonra girdim Clash of Clans'a. Her şey sıfırdan başlamıştı. Google+ girişini yaptım ve köyüm yüklendi.

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Ben hard reset attım. Sonra girdim Clash of Clans'a. Her şey sıfırdan başlamıştı. Google+ girişini yaptım ve köyüm yüklendi.
Jiraiya06 ipad deki hesabı google+ yedeklemis ondan telefondakini yedekleyemiyormus gerci az once cocu sildi galiba [emoji1]

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
İosta Game Center'e kayıt oluyor, Androidde google hesabına oluyor diye biliyorum.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
hesabına kaydediliyor. resetten sonra aynı hesaba giriş yapınca uyarı verir zaten eski köy yüklensin mi diye.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344

Jiraiya06 ipad deki hesabı google+ yedeklemis ondan telefondakini yedekleyemiyormus gerci az once cocu sildi galiba [emoji1]

iosla android kayıt yeri değişik ya benim arkımında öyle sorunu var oda oynuyoda

İosta Game Center'e kayıt oluyor, Androidde google hesabına oluyor diye biliyorum.

hesabına kaydediliyor. resetten sonra aynı hesaba giriş yapınca uyarı verir zaten eski köy yüklensin mi diye.
Tek tek yazmayayim dedim eskiden fakirdim sadece s3 um vardi sonra alinca ipade aktardim o androiddeki hesabi onu satip g2 alinca yeni bir coc hesabi daha actim ancak google plusa onceden kaydettigim icin bundaki kayboluyor oyle bisey iste :D

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Tek tek yazmayayim dedim eskiden fakirdim sadece s3 um vardi sonra alinca ipade aktardim o androiddeki hesabi onu satip g2 alinca yeni bir coc hesabi daha actim ancak google plusa onceden kaydettigim icin bundaki kayboluyor oyle bisey iste :D
fatal_errors.png

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119

Evet en son sürümü indirip kurar yükseltme hatalarını geri yukle diyince

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Su an yukseltme hatalarını geri yukluyorum teli de yedeklemedim onemli bisey yoktu diye :D