LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
[MENTION=389247]SahabMert[/MENTION] [MENTION=397389]Sucrofe[/MENTION] Geldinizmi benim dediğime :D Almanya 20D atın keyfinize bakın. Güncelleme beklediniz ama buda işkence güncellemesi oldu :)
Hard reset attım, tertemiz oldu. Sorun yok gibi, bakalım.

AdReNaLiN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler merhaba.Ben de siyah 32 gb ile aranıza katılmış bulunmaktayım.Gerçekten çok güzel telefon ama whatsuptan mesaj yazarken klavye ne yazsam değiştiriyor dünden beri sinir hastası oldum istediğim hiçbir şeyi tam olarak yazamıyorum.Bunu nasıl kapatıyoruz ?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Android L G2 ye gelcekmi beyler (gelceksede alamıycam stock roma dönemediğim için)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Beyler merhaba.Ben de siyah 32 gb ile aranıza katılmış bulunmaktayım.Gerçekten çok güzel telefon ama whatsuptan mesaj yazarken klavye ne yazsam değiştiriyor dünden beri sinir hastası oldum istediğim hiçbir şeyi tam olarak yazamıyorum.Bunu nasıl kapatıyoruz ?
Ayarlardan dil ve giriş bölümüne girip kendiniza göre ayarlayın.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Android L G2 ye gelmezse lg ye yazıklar olsun 4.4.2 ısınmaydı oydu buydu sorunlarla dolu zaten sadece g2 için değil çoğu telefonda böyle ama lg nin şu 4.4.2 den kurtarması lazm bizi

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Beyler ben hard reset atmadan önce yedekledim. Sonra hard reset attım. Attıktan sonra telefon kendi kendine yükledi. Ama fotoğraflar, müzikler falan yüklenmedi. Sonra yedekleme dosyalarına girince hiçbir şey göremedim. Hard reset atınca yedeklediklerim de mi silindi?

ga4e3e4a.jpg

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Beyler ben hard reset atmadan önce yedekledim. Sonra hard reset attım. Attıktan sonra telefon kendi kendine yükledi. Ama fotoğraflar, müzikler falan yüklenmedi. Sonra yedekleme dosyalarına girince hiçbir şey göremedim. Hard reset atınca yedeklediklerim de mi silindi?

ga4e3e4a.jpg

Yedek dosyasını pcye atcaktın hard reset siler herşeyi geçmiş olsun

Subserosa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kitkat güncellemesinden sonra pc suite ile yükseltme hatalarını geri yükleme yaparken telefonu kapatmaya gerek oluyor muydu? kardeşime de g2 aldım, şu an güncellemesiyle uğraşıyoruz. tam hatırlayamadım. bi el atın beyler :))

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
kitkat güncellemesinden sonra pc suite ile yükseltme hatalarını geri yükleme yaparken telefonu kapatmaya gerek oluyor muydu? kardeşime de g2 aldım, şu an güncellemesiyle uğraşıyoruz. tam hatırlayamadım. bi el atın beyler :))
Telefonu bilgisayara bağla ve geri yükleme yap. Kapatma.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Android L G2 ye gelmezse lg ye yazıklar olsun 4.4.2 ısınmaydı oydu buydu sorunlarla dolu zaten sadece g2 için değil çoğu telefonda böyle ama lg nin şu 4.4.2 den kurtarması lazm bizi
benim G2 de hiçbir sorun yok ısınma sadece sihirli tuşun yanında hafiften oluyor şuan optimus G3 rom kullanıyorum ama stockdada sorun yoktu bana göre G2 de sadece 2 kusur var 1. si niye 2 hoparlörüde kullanmıyo LG orda cok hata yaptı 2. si ise o kenardaki siyah çizgiler sayesinde ekran s4 gibi 5.0 inç oluyor ve ince çerçevenin mantığı kalmıyor

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12

ga4e3e4a.jpg
Cunku o yedegi bilgisayara aticaktin:)

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
benim G2 de hiçbir sorun yok ısınma sadece sihirli tuşun yanında hafiften oluyor şuan optimus G3 rom kullanıyorum ama stockdada sorun yoktu bana göre G2 de sadece 2 kusur var 1. si niye 2 hoparlörüde kullanmıyo LG orda cok hata yaptı 2. si ise o kenardaki siyah çizgiler sayesinde ekran s4 gibi 5.0 inç oluyor ve ince çerçevenin mantığı kalmıyor
1.si soldaki mikrofon hoparlor degil,2.sine kesinlikle katılıyorum.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Almanya yeni güncelleme yayınladığı an hemen ROM atmayı öğrenip atacağım. Şuan sorun yok gerçi ama artık beklemeyeceğim yav. Knock Code gibi güzelim şeyi nasıl bu kadar geç verirsin!

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Evet beyler g3 incelemeye gidiyom ardından bi transformers 4 yaparım :)
Ya herkes 20d yükleyecek değil ya ısınmaması için yine arkadaki power tuşu ısınıyo ya neyse aslında suç google de 4.4.2 yerine direk 4.4.3 vercekti sıkıntı olmazdı bide art olaydı :)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
pardon biraz yanlış yazmışım yani 2. side hoparlör olmalıydı mikrofonu başka yere koyabilirdi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

pardon biraz yanlış yazmışım yani 2. side hoparlör olmalıydı mikrofonu başka yere koyabilirdi
alıntı yerine yine cevaba basmışım :D

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
4.4.4 verilirse ısınma, arama ekranı geç gelme ve telefonun sesini açma sessize alma wifi kapatıp açma gibi telefonun sapıtma huylarının düzeleceğini ümit ediyorum. Android L'yi de çok geç vericek ve final yapıcak o yüzden sorunsuz bir Android L güncellemesi için baya bekleyecez :) yada hiç vermeyebilirler bilemem.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
4.4.4 verilirse ısınma, arama ekranı geç gelme ve telefonun sesini açma sessize alma wifi kapatıp açma gibi telefonun sapıtma huylarının düzeleceğini ümit ediyorum. Android L'yi de çok geç vericek ve final yapıcak o yüzden sorunsuz bir Android L güncellemesi için baya bekleyecez :) yada hiç vermeyebilirler bilemem.

Vermesse evlerine ateş salarm :D

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Vermesse evlerine ateş salarm :D

http://www.youtube.com/watch?v=JtOf7DThcCo :D

4.4.4 alma ihtimali büyük ama L almayacak gibi duruyor. LG Güncelleme konusunda kıt, kitkatı dağıttı bir sürü problem cıktı ve hiç birinide önleyemedi '' Bluetooth sorunu hariç ''.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Haa bana boyle konusun :) kusura bakma anlamiyorumda bazen :) ram temizleme araligini.kac yapam.yano gorv yoneticisindeki bide bu ram bosalt butonuna ne zamanlari tiklayam

Telefonu çok kullanıyorsanız ram temizliğini 12 saate ayarlayın, az kullanıyorsanız her 1 saate ayarlayın.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Benim telefon siyah ince çerçeve nin keyfini sürüyorum. :)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
[MENTION=389247]SahabMert[/MENTION] düzeldi mi sorunların? [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] sence Almanya bir daha ne zaman güncelleme yayınlar? Yayınladığı an ROM atmayı öğrenip atmaya çalışacağım. Birde G3 ROM'u atarsam hala güncelleme alabirim demi? Ama Almanya 20d atarsam artık güncellemeleri kendim atmam lazım demi? Doğru mu biliyorum?

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12

Htc bile vericek Lg geride kalamaz Android L istiyorum cihazlarımız rengarenk olsun :P

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
@SahabMert düzeldi mi sorunların? @Vikings sence Almanya bir daha ne zaman güncelleme yayınlar? Yayınladığı an ROM atmayı öğrenip atmaya çalışacağım. Birde G3 ROM'u atarsam hala güncelleme alabirim demi? Ama Almanya 20d atarsam artık güncellemeleri kendim atmam lazım demi? Doğru mu biliyorum?

Almanya güncelleme çıkartır değil, Mesela 4.4.4 gelince ilk alan ülkeler arasında devamlı Almanya oluyor ve Frimware listesinde en çok rom almanyada var galiba. Devamlı güncelleme alanda Almanya oluyor sanırım. Eğer 4.4.4 çıkarsa ilk alan ülkeler arasında Almanya olucağı kesin bu yüzden indirip kurarsın. Daha sonra güncelleme yayınlanırsa direk Frimware listesine eklenir indirip kurarsın. Cloudy G3 v1.1 kullanıyorum güncelleme telefon üzerinden yapılıyordur büyük ihtimal '' CMde öyleydi ''.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
[MENTION=389247]SahabMert[/MENTION] düzeldi mi sorunların? [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] sence Almanya bir daha ne zaman güncelleme yayınlar? Yayınladığı an ROM atmayı öğrenip atmaya çalışacağım. Birde G3 ROM'u atarsam hala güncelleme alabirim demi? Ama Almanya 20d atarsam artık güncellemeleri kendim atmam lazım demi? Doğru mu biliyorum?

Orjinal rom haricinde güncelleme alamazsın yükseltme hatalarını geri yukle.diyip güncellersin :)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Android L ile final yapar ve yaparsa da kimse bir şey demez. Ama Andoid L vermezse Facebook sayfaları isyanla dolar. Bence verir.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Cloudyde otadan guncelleme gelmez her yeni surum ciktiginda kurucaksin tekrar twrpden,almanya romu icin de aynisini gecerli,otadan guncelleme alan tek rom cyanogen diye biliyorum.