LG G2 Kullanıcıları Kulübü

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Arkadaslar g2 de varsayilan yapilanlara nereden bakiliyor chrome u aktiflestirince direk varsayilan yapti linklerde sormuyor

Baran1231

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bir yardım edin ya 1239 tl ye 16 gb sıfır ismime faturalı olucak 2 yıl garantili telefon buldum ancak dist degil paralel ithalat yani sadece istanbuldaki Delta Servis e gönderebilicem telefonu napmam gerek kafam cok karışık yardım edin

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Arkadaşlar bir yardım edin ya 1239 tl ye 16 gb sıfır ismime faturalı olucak 2 yıl garantili telefon buldum ancak dist degil paralel ithalat yani sadece istanbuldaki Delta Servis e gönderebilicem telefonu napmam gerek kafam cok karışık yardım edin
Zamaninda 32 gb delta 1219 tlydi o fiyatlara 32 bulursun

Baran1231

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya 16 gb veya 32 gb benim icin o farketmez sadece simdi telefonum bozulsa 3 ay telefonsuz mu kalicam yada belki telefonu daha da bozup mu göndericekler delta servis nedir kimdir normal garanti ile delta servisin farkı ne bi söyler misiniz

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Ya 16 gb veya 32 gb benim icin o farketmez sadece simdi telefonum bozulsa 3 ay telefonsuz mu kalicam yada belki telefonu daha da bozup mu göndericekler delta servis nedir kimdir normal garanti ile delta servisin farkı ne bi söyler misiniz

Orjinal garantiyi LG nin servisi yapıyor, paralel ithalat garantisi olanla lg ile bağlımıdır bilmiyorum ama farklı bir garanti servisi yapıyor. LG daha iyidir servis konusunda.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

16, 32 gb benim için fark etmez diyorsunda 16 gbyi doldurursan daha fazla fotoraf video çekemeyeceksin oyun indiremeyeceksin.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Güncellemenin yayınlanmasını beklemek ayrı dert, yayınlandıktan sonra telefonuma gelmesini beklemek ayrı dert.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION], Tuna abi Cloudy G3 v1.1 kurdum g2ye çok güzel cidden çok stabil çalışıyor. Güncelleme geldiğinden telefon üzerindenmi güncelleyeceğim yoksa yeni romu indiripmi kurucam?

Güncellemenin yayınlanmasını beklemek ayrı dert, yayınlandıktan sonra telefonuma gelmesini beklemek ayrı dert.

Aynı sorunu bende yaşadım. IMEI numaramı galiba listenin en sonuna koymuşlardı :) Kaç saat kit kat güncellemesi gelmesini beklemiştim :)

Baran1231

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ne yani atıyorum 16 gb doldu ben onun 6 gb kullanmadigim seylerle doluysa silemiyecek miyim ? kendime yer acamaz miyim

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
ne yani atıyorum 16 gb doldu ben onun 6 gb kullanmadigim seylerle doluysa silemiyecek miyim ? kendime yer acamaz miyim

Yani telefonu sadece video ve fotoraf ile doldurursan '' bir yere aktarmadığın sürece '' telefonunda tutmak zorundasın. Yada silersen hepsi çöpe gidicek. Aysını oyunlar içinde geçerli, hafızanı doldurursan ve yer açmassan başka oyunlarda indiremessin. Bana 16GB yetiyorda artıyor, 32 GB yetmeyen bile var.

Baran1231

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla dostum 2 senedir 2 gb lik telefonla gidiyorum 16 ligin 9 unu kullanabilecegim sanirim oynicagim 1-2 oyun var clash of clans oyniyacagim fotoğraflarim desen taş catlasin 1 gb onlarida ati veririm pc ye müzikler desen onlarda fazla tutmaz yeter cünkü yok 32 gb baktim sadece 16 gb var gidip aliyorum pazartesi servislik bi durum olmaz umarim olursada heralde öldürmez telefonu delta servis cok mu fark olur dist garantiyle paralel arasinda

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Valla dostum 2 senedir 2 gb lik telefonla gidiyorum 16 ligin 9 unu kullanabilecegim sanirim oynicagim 1-2 oyun var clash of clans oyniyacagim fotoğraflarim desen taş catlasin 1 gb onlarida ati veririm pc ye müzikler desen onlarda fazla tutmaz yeter cünkü yok 32 gb baktim sadece 16 gb var gidip aliyorum pazartesi

Ben 32 GB aldım ama bomboş.

u7yqy9y5.jpg

Bu arada son seri almaya çalış. En az 404K'lı seri olsun. Alırken sor.

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bu kamera sorunları rom atarak bir nebze düzeliyor mu? yoksa böyle kullanmaya devam mı ediyoruz?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91

Ovv çok güzel bir anlatım olmuş ellerine sağlık. KK Baseband yok Install'a girince, Cloudy ve super su var, kk baseband lazım. Konu açmıştım orda linki var. Videoyu izleyemedim ama güzeldir umarım :)

bu kamera sorunları rom atarak bir nebze düzeliyor mu? yoksa böyle kullanmaya devam mı ediyoruz?

Rom atarak çözüm bulabilirsiniz. CM11'de sorun yok. Cloudy G3 v1.1 kullanıyorum şu anda, akşam kasma oluyormu video çekerken denemedim ama büyük ihtimal olmuyordur. Cloudy g3'ü de deneyin derim.

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Rom atarak çözüm bulabilirsiniz. CM11'de sorun yok. Cloudy G3 v1.1 kullanıyorum şu anda, akşam kasma oluyormu video çekerken denemedim ama büyük ihtimal olmuyordur. Cloudy g3'ü de deneyin derim.

henüz yeterli bilgim yok bu konularda da bir an önce öğrenmem lazım zaten kurcalamak için aldım cihazı. fakat N8den geçen benim için kamera tam anlamıyla hayal kırıklığı oldu(özellikle gece çekimleri). İnşallah düzeliyordur, sorunum herkesle aynı olan odaklama sorunu ve 13MP ile alakası olmayan görüntü.

beratcyrr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ovv çok güzel bir anlatım olmuş ellerine sağlık. KK Baseband yok Install'a girince, Cloudy ve super su var, kk baseband lazım. Konu açmıştım orda linki var. Videoyu izleyemedim ama güzeldir umarım :)

teşekkür ederim kardeşim bu işi senden öğrendim kavradım sen saol :) artık korkmadan telefonu kurcalayabiliyor teamdan kurabiliyor yardım edebiliyorum :) bu arada KK Baseband nedir .sd gördüm ama yüklememiştim

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
henüz yeterli bilgim yok bu konularda da bir an önce öğrenmem lazım zaten kurcalamak için aldım cihazı. fakat N8den geçen benim için kamera tam anlamıyla hayal kırıklığı oldu(özellikle gece çekimleri). İnşallah düzeliyordur, sorunum herkesle aynı olan odaklama sorunu ve 13MP ile alakası olmayan görüntü.

Google play storeden Google Camera programını indirin. Gece çekimlerinde kasma yapmıyordur büyük ihtimal.

teşekkür ederim kardeşim bu işi senden öğrendim kavradım sen saol :) artık korkmadan telefonu kurcalayabiliyor teamdan kurabiliyor yardım edebiliyorum :) bu arada KK Baseband nedir .sd gördüm ama yüklememiştim

Rıca ederim :) Zaten konuyu okurken sanki ben açmışım gibi oldum :) Sanırım zipsharedeki ioroot25 dosyası benim upload edip verdiğim link dimi? eğer öyleseyse vay be ne dikkatliymişim :P

KK Baseband ne işe yarar bilmiyorum kafa koymadım ama KK yani kitkat ile ilgili birşey, onu kurmassak rom kurulumunda veya sonradan hatalar alabiliriz belki en mantıklısı kurmak. Sen konuya eklersin :)

beratcyrr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Google play storeden Google Camera programını indirin. Gece çekimlerinde kasma yapmıyordur büyük ihtimal.

Rıca ederim :) Zaten konuyu okurken sanki ben açmışım gibi oldum :) Sanırım zipsharedeki ioroot25 dosyası benim upload edip verdiğim link dimi? eğer öyleseyse vay be ne dikkatliymişim :P

KK Baseband ne işe yarar bilmiyorum kafa koymadım ama KK yani kitkat ile ilgili birşey, onu kurmassak rom kurulumunda veya sonradan hatalar alabiliriz belki en mantıklısı kurmak. Sen konuya eklersin :)
aynen ioroot25 sninki :D hmm ben bi onuda araştırimde neymiş ne degilmiş vs. şey bide sence bu g3 romunun üstüne twrpden kurmalımıyım onu