murat0671
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar asphalt 8b güncelledim sanal tuşları geri geldi başka güncelleyen varmı . Yada oyunun eski sürümüne nasıl yüklerim
Hangi surumdesinArkadaşlar son gelen düzeltme güncellemesiyle kulaklıktaki cızırtı giderildi mi? Benim kulaklık cızırdıyor. Paralel ithalat kullandığım için hala düzeltme güncellemesi bekliyorum. İnşallah sorunlar halledilmiştir.
Senin iyi gene ben guncelledim oyun acilmiyorArkadaşlar asphalt 8b güncelledim sanal tuşları geri geldi başka güncelleyen varmı . Yada oyunun eski sürümüne nasıl yüklerim
Bunu söylediğiniz için teşekkürler hocam. Güncellemem ben o zaman.Arkadaşlar asphalt 8b güncelledim sanal tuşları geri geldi başka güncelleyen varmı . Yada oyunun eski sürümüne nasıl yüklerim
Ben spigen slim armor ve cam jelatin aldım. Çok iyi koruyorlar. Kılıf alacaksanız spigen slim armor alın.Telefonu almadım fakat şimdiden kılıf bakmaya başladım sizce Spigen Slim Armor Case mi alıyım yani iyi korur mu ekranları gerçekten çok pahalı ve ailemde kırılırsa yaptırmayacaklarını söylediler o yüzden çok sağlam koruyacak bir kılıf arıyorum ve jelatin veya temperli cam (temperli hiç kullanmadım nasıl olur bilmiyorum ama) ne öneriyorsunuz ?
Ben spigen slim armor ve cam jelatin aldım. Çok iyi koruyorlar. Kılıf alacaksanız spigen slim armor alın.
Ben Case 4u markalı cam jelatin aldım ve oldukça memnunum. Ekrana dokunduğunda anlıyorsun sağlamlığı.cam jelatin dediğiniz buff ekrn koruyucu mu?
Yahu o kadara gerek var mi 12 tlye 0.3 mm kilif aldim ekran koruyucu da bedava geldi memnunum ben
Hangi sürüm kullanıyorsun hangi ülke reis bilgi verirsen iyi olurBeyler Knock code geldi
Hangi sürüm kullanıyorsun hangi ülke reis bilgi verirsen iyi olur
telefonu yeniden başlattım şimdi kayboldu sanal tuslar! ! indirebilirsiniz oyunuBunu söylediğiniz için teşekkürler hocam. Güncellemem ben o zaman.
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] G3 temasının duvar kağıdının neden G2 duvar kağıdına donüştüğünü buldum.
![]()
Durdura basınca oluyormuş. Sayfanda birisi sorarsa cevaplarsın.
Bende de pil aynı şekilde bu özellikten dolayı tüketim gösteriyor. Kapat deyince ayarlanmış olan duvar kağıdı siliniyor. 4.2 böyle değildi. Şu anda 4.4 20c ve telefon rootlu. Bu olayın çözümü var mı?[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] G3 temasının duvar kağıdının neden G2 duvar kağıdına donüştüğünü buldum.
![]()
Bilgi icin saol cok soran oluyor. Pcye gecince sayfada paylasirim. ty bro.
Bende de pil aynı şekilde bu özellikten dolayı tüketim gösteriyor. Kapat deyince ayarlanmış olan duvar kağıdı siliniyor. 4.2 böyle değildi. Şu anda 4.4 20c ve telefon rootlu. Bu olayın çözümü var mı?
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] G3 temasının duvar kağıdının neden G2 duvar kağıdına donüştüğünü buldum.
![]()
yav hiç o durdurulur mu? yanında durdur yazan her şeyi durdurmayın. o android kitkat sistemdir. telefonun işletim sistemini sıfırlamış oluyorsunuz onu durdurunca. her durdur yazana basmayın. bir bakın neymiş ne değilmiş. hatta oraya hiç bakmayın bile.
Doğru söylüyorsun ama şarj yağ gibi akıyor. 12 saatte bir şarj ediyorum telefonu. Hem Bluetooth bugu hem de Clash of Clans zaten şarjı sömürüyor. Ben de bu yüzden durduruyorum ama bundan sonra durdurmam KitKat'ı.
onu durdursan nolur ki? bataryanın tamamının %2'sini harcıyor. bu sana 5 dakika ya kazandırır ya kazandırmaz. ayrıca knock code'lu kitkat kurmadın mı? bluetooth bug'ı falan yok onlarda.
vikings pm attım ama bakarmısın biDemin teldeydim tam bakamamıştım bu iptal ettiğimiz şey androidin şeysi değilmi? Tuna abi haklı bu sanırım kitkatın şeysi iptal etmemek lazım. Bu arada bi rom attırtmıyorsun bana! halen bir sürü sıkıntıyla uğraşıyorsun şurda. 5 dakikada telefonun hazır olucak, yapıcağın şey programları romu indirmek bu kadar basit. Neyse sen bilirsin![]()
onu durdursan nolur ki? bataryanın tamamının %2'sini harcıyor. bu sana 5 dakika ya kazandırır ya kazandırmaz. ayrıca knock code'lu kitkat kurmadın mı? bluetooth bug'ı falan yok onlarda.
wow [emoji15] ROM u twrp ile yükleyemiyomuk? bu yol accik uzun da [emoji28] cm11 yüklerken tirsa tirsa yuklediydim bunu yaparken elim ayağıma dolanır [emoji1] cidden twrp dururken neden bu kadar uğraşıp yüklüyoruz? uzantısı .kdz olduğu için falan mi ?
Bu arada ilgi gösterip yardim için bu kadar uzun bir yazı yazdığın için saol [emoji4]
viking kardeşim soldaki yere nereye ne yazıcaz .sddAbi adama diyorumki indir gerekli dosyaları tw üzerinden 2dakkada yapıyım yok ben güncelleme bekleyecem diyorKaç ay sonra gelir belli değil
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Custom romlar twrp üzerinden yüklenir, stock romlar bilgisayar üzerinden yüklenir. Bu arada listede 150ci numaradakini indir. 2000 küsür kere indirilmiş olanı indirin. 146 cı numaradaki yenilenmiş vodafone olmuş ona bulaşmayın.