LG G2 Kullanıcıları Kulübü

murat0671

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar asphalt 8b güncelledim sanal tuşları geri geldi başka güncelleyen varmı . Yada oyunun eski sürümüne nasıl yüklerim

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Arkadaşlar son gelen düzeltme güncellemesiyle kulaklıktaki cızırtı giderildi mi? Benim kulaklık cızırdıyor. Paralel ithalat kullandığım için hala düzeltme güncellemesi bekliyorum. İnşallah sorunlar halledilmiştir.
Hangi surumdesin

fgbvhjk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar asphalt 8b güncelledim sanal tuşları geri geldi başka güncelleyen varmı . Yada oyunun eski sürümüne nasıl yüklerim
Senin iyi gene ben guncelledim oyun acilmiyor :)
nuzusany.jpg

honadi15

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Telefonu almadım fakat şimdiden kılıf bakmaya başladım sizce Spigen Slim Armor Case mi alıyım yani iyi korur mu ekranları gerçekten çok pahalı ve ailemde kırılırsa yaptırmayacaklarını söylediler o yüzden çok sağlam koruyacak bir kılıf arıyorum ve jelatin veya temperli cam (temperli hiç kullanmadım nasıl olur bilmiyorum ama) ne öneriyorsunuz ?

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
[MENTION=396680]erti97[/MENTION] sanırım anlamaya calıstıgım kadarıyla telefonun cok ısınıyor. aslına bakarsan bende de aynı şey söz konusu ancak şimdiye kadar 1 kez bile kafama takmadım. sadece 30 dk da bir soğuması için zaman verdim. g2 de eğer sorun varsa takmayacaksın kafana :) mesela benm telefon sallayınca içinde sanki içinde bişiler etrfa çarpıyomuş gibi ses geliyo ama alışıyosun :) yani anlatmaya çalıştıgım, bu telefonda bir sorun çıktıgı zaman eger rom ile düzelmiyosa donanımsaldır ve istersen garantiye gönderebilirsin. eger tüm programlarda ısınma yapıosa garantiye göndermende fayda vardır diye düşünüyorum. ama dediğim gibi sadece oyunlarda ise bence bi sorun yok :)))

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Telefonu almadım fakat şimdiden kılıf bakmaya başladım sizce Spigen Slim Armor Case mi alıyım yani iyi korur mu ekranları gerçekten çok pahalı ve ailemde kırılırsa yaptırmayacaklarını söylediler o yüzden çok sağlam koruyacak bir kılıf arıyorum ve jelatin veya temperli cam (temperli hiç kullanmadım nasıl olur bilmiyorum ama) ne öneriyorsunuz ?
Ben spigen slim armor ve cam jelatin aldım. Çok iyi koruyorlar. Kılıf alacaksanız spigen slim armor alın.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Yahu o kadara gerek var mi 12 tlye 0.3 mm kilif aldim ekran koruyucu da bedava geldi memnunum ben

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Yahu o kadara gerek var mi 12 tlye 0.3 mm kilif aldim ekran koruyucu da bedava geldi memnunum ben

Ya bende armor aldım telefonun o tasarm gitti ya tamam çok çok iyi koruyo ona bisi demiom da çok kaba aşırı kötü duruyo bende ince şeffaf bitane alcam artk düşürmem gozum gibi bakarm

agrta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler su knock code çok zevkli :) surekli yeni kombinasyonlar deniyorum :))

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] G3 temasının duvar kağıdının neden G2 duvar kağıdına donüştüğünü buldum.

guzasyze.jpg

Durdura basınca oluyormuş. Sayfanda birisi sorarsa cevaplarsın.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] G3 temasının duvar kağıdının neden G2 duvar kağıdına donüştüğünü buldum.

guzasyze.jpg

Bilgi icin saol cok soran oluyor. Pcye gecince sayfada paylasirim. ty bro.

ZENGİN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
1

guzasyze.jpg

Bende de pil aynı şekilde bu özellikten dolayı tüketim gösteriyor. Kapat deyince ayarlanmış olan duvar kağıdı siliniyor. 4.2 böyle değildi. Şu anda 4.4 20c ve telefon rootlu. Bu olayın çözümü var mı?

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Bilgi icin saol cok soran oluyor. Pcye gecince sayfada paylasirim. ty bro.

Ne demek bro. :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bende de pil aynı şekilde bu özellikten dolayı tüketim gösteriyor. Kapat deyince ayarlanmış olan duvar kağıdı siliniyor. 4.2 böyle değildi. Şu anda 4.4 20c ve telefon rootlu. Bu olayın çözümü var mı?

Yoktur bence.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

guzasyze.jpg

yav hiç o durdurulur mu? yanında durdur yazan her şeyi durdurmayın. o android kitkat sistemdir. telefonun işletim sistemini sıfırlamış oluyorsunuz onu durdurunca. her durdur yazana basmayın. bir bakın neymiş ne değilmiş. hatta oraya hiç bakmayın bile.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
yav hiç o durdurulur mu? yanında durdur yazan her şeyi durdurmayın. o android kitkat sistemdir. telefonun işletim sistemini sıfırlamış oluyorsunuz onu durdurunca. her durdur yazana basmayın. bir bakın neymiş ne değilmiş. hatta oraya hiç bakmayın bile.

Doğru söylüyorsun ama şarj yağ gibi akıyor. 12 saatte bir şarj ediyorum telefonu. Hem Bluetooth bugu hem de Clash of Clans zaten şarjı sömürüyor. Ben de bu yüzden durduruyorum ama bundan sonra durdurmam KitKat'ı.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Doğru söylüyorsun ama şarj yağ gibi akıyor. 12 saatte bir şarj ediyorum telefonu. Hem Bluetooth bugu hem de Clash of Clans zaten şarjı sömürüyor. Ben de bu yüzden durduruyorum ama bundan sonra durdurmam KitKat'ı.

Demin teldeydim tam bakamamıştım bu iptal ettiğimiz şey androidin şeysi değilmi? Tuna abi haklı bu sanırım kitkatın şeysi iptal etmemek lazım. Bu arada bi rom attırtmıyorsun bana! halen bir sürü sıkıntıyla uğraşıyorsun şurda. 5 dakikada telefonun hazır olucak, yapıcağın şey programları romu indirmek bu kadar basit. Neyse sen bilirsin :P

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
onu durdursan nolur ki? bataryanın tamamının %2'sini harcıyor. bu sana 5 dakika ya kazandırır ya kazandırmaz. ayrıca knock code'lu kitkat kurmadın mı? bluetooth bug'ı falan yok onlarda.

beratcyrr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Demin teldeydim tam bakamamıştım bu iptal ettiğimiz şey androidin şeysi değilmi? Tuna abi haklı bu sanırım kitkatın şeysi iptal etmemek lazım. Bu arada bi rom attırtmıyorsun bana! halen bir sürü sıkıntıyla uğraşıyorsun şurda. 5 dakikada telefonun hazır olucak, yapıcağın şey programları romu indirmek bu kadar basit. Neyse sen bilirsin :P
vikings pm attım ama bakarmısın bi

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
onu durdursan nolur ki? bataryanın tamamının %2'sini harcıyor. bu sana 5 dakika ya kazandırır ya kazandırmaz. ayrıca knock code'lu kitkat kurmadın mı? bluetooth bug'ı falan yok onlarda.

Abi adama diyorumki indir gerekli dosyaları tw üzerinden 2dakkada yapıyım yok ben güncelleme bekleyecem diyor :P Kaç ay sonra gelir belli değil :D

wow [emoji15] ROM u twrp ile yükleyemiyomuk? bu yol accik uzun da [emoji28] cm11 yüklerken tirsa tirsa yuklediydim bunu yaparken elim ayağıma dolanır [emoji1] cidden twrp dururken neden bu kadar uğraşıp yüklüyoruz? uzantısı .kdz olduğu için falan mi ?

Bu arada ilgi gösterip yardim için bu kadar uzun bir yazı yazdığın için saol [emoji4]

Custom romlar twrp üzerinden yüklenir, stock romlar bilgisayar üzerinden yüklenir. Bu arada listede 150ci numaradakini indir. 2000 küsür kere indirilmiş olanı indirin. 146 cı numaradaki yenilenmiş vodafone olmuş ona bulaşmayın.

beratcyrr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Abi adama diyorumki indir gerekli dosyaları tw üzerinden 2dakkada yapıyım yok ben güncelleme bekleyecem diyor :P Kaç ay sonra gelir belli değil :D

Custom romlar twrp üzerinden yüklenir, stock romlar bilgisayar üzerinden yüklenir. Bu arada listede 150ci numaradakini indir. 2000 küsür kere indirilmiş olanı indirin. 146 cı numaradaki yenilenmiş vodafone olmuş ona bulaşmayın.
viking kardeşim soldaki yere nereye ne yazıcaz .sdd
http://i.hizliresim.com/38dz22.png
38dz22.png