LG G2 Kullanıcıları Kulübü

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Zaten iphone'lar rakiplerinden her zaman daha iyi çekmiştir şimdiye kadar. 4s'in kamerası bile oldukça iyi.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Dock'a bilerek mi 4 uygulama koyuyorsunuz yoksa 6 uygulama sığdığını bilmiyor musunuz? :P
Bunun sebebi nedir peki piyasada kamera konusunda iddialı baya model var ve sadece iPhone güzel çekiyor açıkçası bana biraz garip geliyor bu durum.Acaba yazılımı mı iyi yapıyor adamlar :confused1:

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bunun sebebi nedir peki piyasada kamera konusunda iddialı baya model var ve sadece iPhone güzel çekiyor açıkçası bana biraz garip geliyor bu durum.Acaba yazılımı mı iyi yapıyor adamlar :confused1:

Yazılımından sanırım. İ5s 8mp dediğine bakma en az 16mp çekiyor. Nasıl yapıyorlar ben de hayret ediyorum.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91

İphonenin kamera lensleri kaliteli. Fotoraftan beklentiniz nedir bilmiyorum ama g2nin hem videosu hem fotosu gayet tatmin edici. Yok beni sarmıyor derseniz Z1 Z2 falan alabilirsiniz onların kameraları cok gelişik diye duydum. Bu arada g3tede lazer falan varmış onuda düşünebilirsiniz.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
İphonenin kamera lensleri kaliteli. Fotoraftan beklentiniz nedir bilmiyorum ama g2nin hem videosu hem fotosu gayet tatmin edici. Yok beni sarmıyor derseniz Z1 Z2 falan alabilirsiniz onların kameraları cok gelişik diye duydum. Bu arada g3tede lazer falan varmış onuda düşünebilirsiniz.

G2 yi yerin dibine sokacak hareket yapmissin dostum ya attan inip bisiklete binmişsin dostum sen ya ;) bataryali kilif ve jailbreak varsa ben bile gelirim o.ayrı mesele :D

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
G2 yi yerin dibine sokacak hareket yapmissin dostum ya attan inip bisiklete binmişsin dostum sen ya ;) bataryali kilif ve jailbreak varsa ben bile gelirim o.ayrı mesele :D

Valla bro şarz ettim sonra mesaj geldi aldım telefonu tam bakıyodum %100 oldu sonra direk çıkarttım. Şimdi app storeye falan kayıt oldum facebook, sayfa yöneticisi bir kaç oyun ve program indirdim. İtunesten şarkılarımı attım 10 dakika şarkı falan dinlemekle geçti inanılmaz iyi sesi var, kulak içi kulaklık değil yani pedleri olan kulaklığı yok ama G2nin kulaklığına bin basar diyebilirim. Fakat yanlış oldu g2nin kulaklığına değil g2nin ses kartına bin basar demek daha mantıklı. 5s alınmadan önce ipad minimde g2nin kulaklığı ile müzik dinliyordum inanki hemen hemen aynı seviyedeler yani herşey ses kartına bakıyor. Her neyse şarz olarak halen %100 bir düşüş yaşamadım wifi full açık yani bu beni baya idare eder. Zaten 24 saatin 4 5 saatinde telefonu kullanırım en fazla yoksa kenarda yatar yani. jb olayına gelirsek ilk başta JellyBean işletim sistemi kuruluyor sandım :D:D jailbreak ne işe yarar nedir ne değildir inan bilmiyorum ama rom root işlerini bıraktım :P

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Valla bro şarz ettim sonra mesaj geldi aldım telefonu tam bakıyodum %100 oldu sonra direk çıkarttım. Şimdi app storeye falan kayıt oldum facebook, sayfa yöneticisi bir kaç oyun ve program indirdim. İtunesten şarkılarımı attım 10 dakika şarkı falan dinlemekle geçti inanılmaz iyi sesi var, kulak içi kulaklık değil yani pedleri olan kulaklığı yok ama G2nin kulaklığına bin basar diyebilirim. Fakat yanlış oldu g2nin kulaklığına değil g2nin ses kartına bin basar demek daha mantıklı. 5s alınmadan önce ipad minimde g2nin kulaklığı ile müzik dinliyordum inanki hemen hemen aynı seviyedeler yani herşey ses kartına bakıyor. Her neyse şarz olarak halen %100 bir düşüş yaşamadım wifi full açık yani bu beni baya idare eder. Zaten 24 saatin 4 5 saatinde telefonu kullanırım en fazla yoksa kenarda yatar yani. jb olayına gelirsek ilk başta JellyBean işletim sistemi kuruluyor sandım :D:D jailbreak ne işe yarar nedir ne değildir inan bilmiyorum ama rom root işlerini bıraktım :P

Sen bunları iphone kulübüne anlat. :D

egeboys

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
u3avy9uv.jpg

Telefonumu ios yaptım artık :):)

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
öncelikle s.a yazılım hatalarını geri yükle dediğimde pc suiteyle tarıyo ortamı analiz ediyo indiriyo yükseltme hatalarını sonra bu hatayı veriyo telefonu felan yeniden baslatıyorum gene aynı
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] yardım edermisiniz ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Aranızda [MENTION=122937]What The Hell[/MENTION]'i şikayet eden mi oldu?

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20

Jelibean degil o tatlım jailbreak ve androiddeki root isleminin iostaki karsiligidir. Bu ios a 3.parti uygulama yukleme (yani parali oyunlari beleşe yukleme ye yariyor) baska marka telefonlardan bluetooth aktarimi yapabilmeni, telefona tema yapabilmeni.vs vs vs bircok.ozellik saglamakla birlikte kaldirmasi cok.kolaydir,telefonu acmadan bile kaldirabilirsin pc olmadan ancak telefonu yavaslattigini söyleyenler olmuş. Ben 3gs de denedim yani nasil yavaslatabilirki onu, herneyse 10 dk da g2 yi sattin dostum helal olsun. . .

Aranızda @What The Hell'i şikayet eden mi oldu?

Kim sikayet etmiş

öncelikle s.a yazılım hatalarını geri yükle dediğimde pc suiteyle tarıyo ortamı analiz ediyo indiriyo yükseltme hatalarını sonra bu hatayı veriyo telefonu felan yeniden baslatıyorum gene aynı
@Bloother @Vikings yardım edermisiniz ?

Support tools ile dene, olmadi flastool kullan

u3avy9uv.jpg

Ahahah iyi olmus :D

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Jelibean degil o tatlım jailbreak ve androiddeki root isleminin iostaki karsiligidir. Bu ios a 3.parti uygulama yukleme (yani parali oyunlari beleşe yukleme ye yariyor) baska marka telefonlardan bluetooth aktarimi yapabilmeni, telefona tema yapabilmeni.vs vs vs bircok.ozellik saglamakla birlikte kaldirmasi cok.kolaydir,telefonu acmadan bile kaldirabilirsin pc olmadan ancak telefonu yavaslattigini söyleyenler olmuş. Ben 3gs de denedim yani nasil yavaslatabilirki onu, herneyse 10 dk da g2 yi sattin dostum helal olsun. . .

Kim sikayet etmiş

Support tools ile dene, olmadi flastool kullan

Ahahah iyi olmus :D

Support toolsta 1 bucuk gb indirme yapiyo doğru dmi?

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] yardım edermisiniz ?

Sorun telefonda değil windows 8 de sıkıntı var windows 7 böyle hata alman mümkün değil.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Essek hosaftan ne anlar diye bir atasözümüz vardi degilmi?
Türkiye 20C romunda bluetooth sorunu bitti degilmi?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
win 7 yaptım ama halen var telefonda değil zaten biliyorum

Sorun windows'un 7 8 olmasından kaynaklı değil sorun tamamen virüs ve güvenlik duvarından kaynaklı. Tüm driver ve programları silip virüs ve güvenlik duvarını kapat veya sil artık nasıl yapıcaksan sana kalmış ardından tüm driverleri programları indir sorunsuz çalışıcaktır. Sayfaya zaten bir sürü ss çekip atıyorlar bin bir çeşit sorunlar var bunun sebebi tamamen güvenlik duvarı ve virüs programlarından. Bazılarında bişiler buluyor bize sormadan haber vermeden kafalarına göre iş yapıyorlar, rom falan atarken veya Yüksetle hatalarını gider dediğimizde, LG Mobile Support Tooldan IMEI girerek rom yüklemeye çalıştığımızda Şarzınız az hasar verebilir gibi saçma sapan alakasız hatalar cıkıyor, hepsi dediğim gibi güvenlik d. ve virüs prog. bakıyor.

u3avy9uv.jpg

Home tuşu parmak izi tanıyormu bro :P

Hacı güzelim telefonu ne hale getirmişin :D

Her yer gri siyah, home yuvarlak olmuş :P

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
@Bloother cevaplamış. Şunuda söylim normalde oyunları silerken birde gamecenter'da bilgilerimi tutimmi diyor sen tut demişsin o yüzden sürekli nerde kaldıysan ordan devam eder, aklında bulunsun. :D

Bide bana ayfoncu diyordu gizli ayfoncuu seni kocaman1321 :D

bu @ lar nere gitti
Adam banlanmadan önce damgayı yapıştırdı yok öle şey beyler G2 devam hell e itibar etmeyn :D