LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Hayatn stabilite olmş dün nexus5 bugün ip5s :)

Hocam ben hiç bir şekilde babama bana iphone 5s al demedim. İpad mini aldırttım istemiştim ardından internette şu son stabilite olaylarınla uğraşıyordum bunun konusunu babamada açmıştım. Babamda gitmiş en stabil telefon sorunca iphone demişler 5s gold almış getirmiş, yani ben hiç bir şekilde istemedim haberim bile yoktu birden süprüz yaptılar ya la cok mutlu oldum :P

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hayırlı olsun Viko. Ama bence sen iPhone'a dayanamazsın. ROM için G2'yi satıp Nexus 5 alacaktın yahu. Daha klavyesi bile değişmeyen İOS ile ne yapacaksın şimdi sen? :)

Hocam gayet memnunum. G2de aldığım ekran süresi taş çatlasın 2.5 ile 3 saat ti. Yani telefonu o kadar az kullanıyordumki, 24 saat kullansam 20 saati kenarda durarak geçiyordu. Yani telefonu elinden düşen biri değilim. Rom atardım 1 2 gün sonra rom attığımı anlardım. Bazen bu rom ne lan en son stock atmıştım CM nerden cıktı dediğim bile olmuştu o kadar uzaktım telefondan. 1 2 oyun oynuyordum ve rom işlerine girişince haliyle hepsi silindi baştanda başlamak istemedim kısaca arama ve mesajlaşmadan başka kullanıyorum. Lise bittikten sonra üniye gitmedim çalıştım sonra ayrıldım evde k*ç büyütüyorum kısaca. Facedi falandi filandı hepsini pcden hallediyorum. Parmaklarım kalın olmasına rağmen çok önceden kullandım bir telefon vardı samsungun youngdu modeli onun klavyesine alıştığım için pek bir zorluk çekmedim. Sadece üsteki rakamları arıyor gözüm arada sırada yakında alışırım. :D

Viko olmadı bu viko,bu arada para sizde çok gibi galiba:D G2 si olan adama iphone 5s almak:D

Yok be abi annesi babası çalışan borçları olmayan bir aileyiz. Şu anda g2 5s ve ipad mininin parası ödeniyor onun haricinde internet var ve ailedeki telefon faturaları var nerdeyse borcumuz yok denilecek kadar az. Hem ben istemedim süprüz yapmışlar ya hiç haberim yoktu. :D

Hayırlı olsun ama bişey merak ettim G2 den sonra oyuncak gibi gelmiyor mu ya ben 5 i aldım elime sarmadı hiç. :)

Valla şimdi hiç kimseye yalan söylemek istemiyorum, G2 biraz ağırdı evet 5s birazcık daha hafif ama abi aşırı premium hissi veriyor ciddiyim. İnanılmaz premium hissi katıyor yani malzeme kalitesinden kaynaklı sanırım. İphonede aradığım tek şey g2nin guccaman ekranu :dil:

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Antivirüs, sürücülere hasar vermiş olabilir. Flashtool Offlinefix'i yeniden indir. Rehber'de anlattıklarımı en baştan tekrarla. Antivirüs bazı dosyaları siliyor.

Hocam tam dediğiniz gibi çıktı. Antivirüsü kapatamamışım bazı dosyaları yemiş. Kapatıp yeniden indirdim sorun düzeldi. Çok saol. [MENTION=383050]kocaman1321[/MENTION] size de çok teşekkür ederim .

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] sorun düzeldi sağol. [MENTION=388749]ata1996[/MENTION] kusura bakma kardeş sinirli anima denk geldi. Hakkını helal et. Kirdigim için affet.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Hocam tam dediğiniz gibi çıktı. Antivirüsü kapatamamışım bazı dosyaları yemiş. Kapatıp yeniden indirdim sorun düzeldi. Çok saol. @kocaman1321 size de çok teşekkür ederim .

Tuna abi ben öğrettim zaten hahaha :D :D Geçen bir üyeye bağlandık pcsine tw üzerinden tüm driverleri programları silip güvenlik duvarı ve virüs programlarını kapattık indirdik kurduk açtık programı sıkıntısız atabildik romu. Offilinefix dosyasında bilgisayar virüs tespit ediyor, bazı pcler sormadan silip temizliyor sonrada sorunlu oluyor bir sürü saçma sapan hatalar veriyorlar.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9

Valla şimdi hiç kimseye yalan söylemek istemiyorum, G2 biraz ağırdı evet 5s birazcık daha hafif ama abi aşırı premium hissi veriyor ciddiyim. İnanılmaz premium hissi katıyor yani malzeme kalitesinden kaynaklı sanırım. İphonede aradığım tek şey g2nin guccaman ekranu :dil:

Bu kulupte söyleme premium hissini linç ederler seni tanıdık olmayanlar. :D
Cihazın hayırlı olsun şu son dönem çıkan amiral gemilerinden daha performanslı bi alet. Seneye net fark ortaya çıkar,malum Android :P

iCloud,Appstore,GameCenter ayarlarını falan yapmayı unutma. iCloud'da fotoğraf yayını kaldır boş yere 5 GB dolmasın. Takılırsan özelden soru sorabilirsin ios hakkında. :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Tuna abi ben öğrettim zaten hahaha :D :D Geçen bir üyeye bağlandık pcsine tw üzerinden tüm driverleri programları silip güvenlik duvarı ve virüs programlarını kapattık indirdik kurduk açtık programı sıkıntısız atabildik romu. Offilinefix dosyasında bilgisayar virüs tespit ediyor, bazı pcler sormadan silip temizliyor sonrada sorunlu oluyor bir sürü saçma sapan hatalar veriyorlar.

Bırakın sevinsin arkadaşlar. :D yeni i5s almış zaten fazla yüklenmeyin. :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hocam ben hiç bir şekilde babama bana iphone 5s al demedim. İpad mini aldırttım istemiştim ardından internette şu son stabilite olaylarınla uğraşıyordum bunun konusunu babamada açmıştım. Babamda gitmiş en stabil telefon sorunca iphone demişler 5s gold almış getirmiş, yani ben hiç bir şekilde istemedim haberim bile yoktu birden süprüz yaptılar ya la cok mutlu oldum :P

Hocam gayet memnunum. G2de aldığım ekran süresi taş çatlasın 2.5 ile 3 saat ti. Yani telefonu o kadar az kullanıyordumki, 24 saat kullansam 20 saati kenarda durarak geçiyordu. Yani telefonu elinden düşen biri değilim. Rom atardım 1 2 gün sonra rom attığımı anlardım. Bazen bu rom ne lan en son stock atmıştım CM nerden cıktı dediğim bile olmuştu o kadar uzaktım telefondan. 1 2 oyun oynuyordum ve rom işlerine girişince haliyle hepsi silindi baştanda başlamak istemedim kısaca arama ve mesajlaşmadan başka kullanıyorum. Lise bittikten sonra üniye gitmedim çalıştım sonra ayrıldım evde k*ç büyütüyorum kısaca. Facedi falandi filandı hepsini pcden hallediyorum. Parmaklarım kalın olmasına rağmen çok önceden kullandım bir telefon vardı samsungun youngdu modeli onun klavyesine alıştığım için pek bir zorluk çekmedim. Sadece üsteki rakamları arıyor gözüm arada sırada yakında alışırım. :D

Yok be abi annesi babası çalışan borçları olmayan bir aileyiz. Şu anda g2 5s ve ipad mininin parası ödeniyor onun haricinde internet var ve ailedeki telefon faturaları var nerdeyse borcumuz yok denilecek kadar az. Hem ben istemedim süprüz yapmışlar ya hiç haberim yoktu. :D

Hani full wifi, 3G açık kullanıyordun la. 2 dakkada sattın G2'yi. O telefon suratına piksel atsa yeridir. :P

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Hocam 1 hafta sı bile yok g2 yi kurcalamadan duramaz bu arada konuyu hell bastı kaçın :lol:

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu kulupte söyleme premium hissini linç ederler seni tanıdık olmayanlar. :D
Cihazın hayırlı olsun şu son dönem çıkan amiral gemilerinden daha performanslı bi alet. Seneye net fark ortaya çıkar,malum Android :P

iCloud,Appstore,GameCenter ayarlarını falan yapmayı unutma. iCloud'da fotoğraf yayını kaldır boş yere 5 GB dolmasın. Takılırsan özelden soru sorabilirsin ios hakkında. :D
Siz sadece bu ayarları mı yapabiliyonuz? Gıyamam :(

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Siz sadece bu ayarları mı yapabiliyonuz? Gıyamam :(

Bunlar standart kullanıcı ayarları, Appstore üyeliği malum en kaliteli uygulamaları indirmek için, icloud otomatik yedekleme için, Gamecenter'da en iyi oyunların saveleri için, Android'de olmadığı için bilemezsiniz. :D Fazlası zaman kaybı,atomu parçalamak gibi niyetimde yok açıkcası. :D

Hocam 1 hafta sı bile yok g2 yi kurcalamadan duramaz bu arada konuyu hell bastı kaçın :lol:

Kaçabilirsiniz ama saklanamazsınız.! :lol: :lol: :lol:

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bunlar standart kullanıcı ayarları, Appstore üyeliği malum en kaliteli uygulamaları indirmek için, icloud otomatik yedekleme için, Gamecenter'da en iyi oyunların saveleri için, Android'de olmadığı için bilemezsiniz. :D Fazlası zaman kaybı,atomu parçalamak gibi niyetimde yok açıkcası. :D

Kaçabilirsiniz ama saklanamazsınız.! :lol: :lol: :lol:

Bana mı anlatıyon canım. :P sorduysak bilmediğimizden mi sorduk :D ios'ta gamecenter, androidde de gmail. Üstelik gmail saydıklarının hepsini tek başına yapıyor. Üstüne rehberini de yedekliyor. :D
Edit: Tabi bir de maillerini de kapsıyor asıl olayı unutmuşum. :P

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] sorun düzeldi sağol. [MENTION=388749]ata1996[/MENTION] kusura bakma kardeş sinirli anima denk geldi. Hakkını helal et. Kirdigim için affet.

Estağfurullah helal olsun,ben de sert çıktım kusura bakma zaten bu klup haricinde kendimi tutamıyorum genelde postlarım agresif biraz sen de helal et kardeş:D

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bana mı anlatıyon canım. :P sorduysak bilmediğimizden mi sorduk :D ios'ta gamecenter, androidde de gmail. Üstelik gmail saydıklarının hepsini tek başına yapıyor. Üstüne rehberini de yedekliyor. :D
Edit: Tabi bir de maillerini de kapsıyor asıl olayı unutmuşum. :P

Bizde hepsi var işte ayrı ayrı,düzenli. Ayrıca oyunlar için konusuyorum Game Center gibi bi uygulama yok sizde. :D iCloud ile Kişilerden notlarınıda,maillerine kadar yedekleyebiliyorsun zaten. :D Bide şu var bilgiler Google'a uçmuyor direk. Gmail'de tehlike altındaymış bak yeni konu açıldı. :D

G2 sahipleri saldırmadan kaçtım, herkese iyi geceler. :D

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Bizde hepsi var işte ayrı ayrı,düzenli. Ayrıca oyunlar için konusuyorum Game Center gibi bi uygulama yok sizde. :D iCloud ile Kişilerden notlarınıda,maillerine kadar yedekleyebiliyorsun zaten. :D Bide şu var bilgiler Google'a uçmuyor direk. Gmail'de tehlike altındaymış bak yeni konu açıldı. :D

Dostum bisi sorcam ios ta clash of clans oynuyodm kötü başlangıç yaptığım için save yi silmek istiyom ama uygulamayı verileri silsem bile save gitmiyo napcam jailbreaksiz oluyo mu

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sonunda güncelleme ile Tinted Statusbar'ı stabil hale getirdiler. Şuan sorunsuz çalışıyor. Görsellik açısından harika oldu.

63e744df.png

a0487a23e.png

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Dostum bisi sorcam ios ta clash of clans oynuyodm kötü başlangıç yaptığım için save yi silmek istiyom ama uygulamayı verileri silsem bile save gitmiyo napcam jailbreaksiz oluyo mu
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] cevaplamış. Şunuda söylim normalde oyunları silerken birde gamecenter'da bilgilerimi tutimmi diyor sen tut demişsin o yüzden sürekli nerde kaldıysan ordan devam eder, aklında bulunsun. :D

Bide bana ayfoncu diyordu gizli ayfoncuu seni kocaman1321 :D

bu @ lar nere gitti

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Geç o güvenlik işlerini. Onlar da bizi bekliyordu zaten. :D

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] reis G3 panelini ve kamera modu flashladım 10 numara saolasın,knock code sadece ekran kapalıyken çalışmıyor zaten ben kullanmıyorum deneme amaçlı yaptım,knock on sorunsuz.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
@Bloother reis G3 panelini ve kamera modu flashladım 10 numara saolasın,knock code sadece ekran kapalıyken çalışmıyor zaten ben kullanmıyorum deneme amaçlı yaptım,knock on sorunsuz.

oo sevindim bro adına o zaman. Bizler bahtsız :D TWRP yükleyince telefonun perti çıkıyor, KERNEL yüklüyoruz sonrada şarz sorunu yaşıyoruz :P

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Bugünlük son sorumu soruyom :) bu klavyede türkçe karakterler direk basılı tutunca gelmesini istiyom nası olcak o iş :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] şu kulakliktan gelen ruzgar ugultusu gibi gelen cizirtiyi nasi duzeltiyoduk basim agridi dinledikce :D