Ay sonu telefon alıyorum kararsızım

berke1885

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba 2 ay önce g2 almaya karar verdim forumda ama sonra gelişmeler oldu ve fiyat limitim 2000 tl oldu üstü yok!! bu durumda telefonu 3 - 3,5 yıl kullanıcam ne önerirsiniz aklımda iphone 5s var (şarj için harici şarj şeylerinden alıcam ) yada samsung galaxy s5 düşünüyorum başka ne alınabilir yada hangisini seçmeliyim ?

LeoNScooT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
o paraya kesinlikle iPhone 5s. Ben kullanıyorum iyikede almışım diyorum akıcılığı zaten yeter diğerlerini saymaya gerek yok :)

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
merhaba 2 ay önce g2 almaya karar verdim forumda ama sonra gelişmeler oldu ve fiyat limitim 2000 tl oldu üstü yok!! bu durumda telefonu 3 - 3,5 yıl kullanıcam ne önerirsiniz aklımda iphone 5s var (şarj için harici şarj şeylerinden alıcam ) yada samsung galaxy s5 düşünüyorum başka ne alınabilir yada hangisini seçmeliyim ?
bence xperia z1 yada g2 yada htc one alabilirsin....yada note 3

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Nokia Lumia 930u bekle istersen bu ay sonunca çıkacak muhtemelen fiyatı 1700tl civarı olacak. Bu telefon seni 3 senede götürür 5 senede

Oekry

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Peki telefonu ne için kullanıcaksın ve düşündüğün bir işletim sistemi var mı aklında?

berke1885

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
daha çok sosyal ağlarda dolaşırım oyunu arada oynarım müzik içinde mp3 ten vazgeçmiyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Nokia Lumia 930u bekle istersen bu ay sonunca çıkacak muhtemelen fiyatı 1700tl civarı olacak. Bu telefon seni 3 senede götürür 5 senede
windows phone a pek sıcak bakamıyorum

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Amiral gemi istiyorsan tek tek eleyelim. S5 çöp. Arkadaşımda var ve o paraya hayatta deymez. Z2'yi de ele bence. Z2 Kullanıcıları Kulübü'ndeki yazıları okuyorum ve herkesin sorunları var Z2 hakkında. Ve şimdiden Z3 haberleri çıktı. One M8 ve G3 kaldı. Bana sorarsan G3 almalısın. Ama bu Android telefonlar arasındaki karşılaştırmam. Windows işletimini kullanan telefonlardan bence de uzak durmalısın. Bence iPhone 6'yı bekle. Ama illa şimdi alacaksan iPhone 5s al çünkü 3 seneyi Android götürmez. Ama Android alacaksan G3 al.

TheMechanic

Asistan
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=397389]Sucrofe[/MENTION] s5 çöp haklısın ama lg g3 de çöp dediğin gibi android 3 sene götürmez ama arkadaş 3 sene dayanamayıp yeni çıkan modellerden bi tane alır şimdilik alacaksa htc one m8 alsın piyasadaki telefonların hepsinden daha iyi en azından oyuncak plastik bir kasaya sahip değil tek eksiği kamera çözünürlüğü biraz kötü o kadar güncelleme desteği çok iyi. çok hızlı güncelleme dağıtan bir firma. işlemci hızıda gayet iyi

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
[MENTION=397389]Sucrofe[/MENTION] s5 çöp haklısın ama lg g3 de çöp dediğin gibi android 3 sene götürmez ama arkadaş 3 sene dayanamayıp yeni çıkan modellerden bi tane alır şimdilik alacaksa htc one m8 alsın piyasadaki telefonların hepsinden daha iyi en azından oyuncak plastik bir kasaya sahip değil tek eksiği kamera çözünürlüğü biraz kötü o kadar güncelleme desteği çok iyi. çok hızlı güncelleme dağıtan bir firma. işlemci hızıda gayet iyi
Herkesin fikri farklıdır tabi. Ama Android 3 sene götürmez. Bence iPhone 5s alsın. Ama ben olsam G3 alırdım.

berke1885

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yorumlar için sağolun peki note 3 için ne düşünüyorsunuz

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677

Note serisinin rakibi olmaz. Ama G2 varken o kadar paraya da deymez bence. Zaten Note 4 çıkıyor. Küçük telefon istiyorsan Z1 Compact'a da bak bence. Ama Note 3'ü düşündüğüne göre büyük telefon istiyorsun sanırım.

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70

Boşuna 2000 lira verme.LG G2 nin yeni renkleri çıktı.Arka kapak tasarımında da değişiklik yapıldı son serilerinde.Çok şık ve çok güzel oldular.G2 nin renkli modellerinden tercih etmeni öneririm.1300-1400 lira arasında çok uygun fiyata ve yeni nesille arasında neredeyse hiç bir fark yok.Note 3 te aynı kalemde cihaz.Ancak Note 3 te hala 1900 lira civarında.G2 en mantıklı tecihtir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
isterseniz nokia 3210 gibi ucuz ama iyi telefon alın. paranın geri kalanı ile IPAD alın. cebinizde para kalır.

berke1885

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
note 3 almaya karar vermek üzereyim aklımı çelen başka bir telefon olmadıkça alıcam

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ay sony telefon alıyom kararsızım diye okudum ya la :D

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
eğer havam olsun iyi olsun dersen s5 ama hem güçlü olsun her şeyin üstesinden gelsin hemde güncelleme desteği olsun dersen ip5s derim. android istersen g2 ye bakabilirsin oda güçlüdür zaten üstelik üstüne sana parada kalır :D :thumbup1:

eXen

Asistan
Reaksiyon puanı
4
htc one m8 el seneyi meneyi boşver. bozulana kadar kullan.

obfrau

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şuanda alınacak mantıklı telefon m8 dir. 5s kesinlikle dusunme tabı bunu 5s kotu oldugu ıcın demıyorum ılla ıphone alcam dıyosan ocakta ıphone 6 al. aslında tam şu sırada telefon almakta mantıklı değil.yakında snapdragon 805 yonga seti tanıtılacak ve önceki yongasetlere göre epey fark olcak suanda 800 ile 800ac arasında pek fark yok. bence bıraz daha beklemelısın.