Vikings
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 91
![]()
Duvar kağıdı gibi, 3 boyutlu parallax, tam ekran, canlı, hava durumu isteyen var mı? Varsa pm atsın.![]()
Bende isterim Tuna abi

![]()
Duvar kağıdı gibi, 3 boyutlu parallax, tam ekran, canlı, hava durumu isteyen var mı? Varsa pm atsın.![]()
Bende isterim Tuna abivermessen 63 styleye diss mi attın? başına büyük bela aldın
![]()
Erkencisin hocam,gunaydin![]()
Günaydın. Erken açıldı gözlerim. 1-2 saat daha uyuyacağım. Sonra iş güç![]()
Arkadaşlar bende TWRP yüklü, knock code güncellemesini telefondan indirdim, tam yüklemek için yeniden başladığında telefon recoverye giriyor. ondan sonra ne yapacağımı bilemedim, telefonu başlatamıyorum. yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar 6 ay önce aldığım g2 telefonumun sağ üst köşesinde sararma başladı, garantiye göndersem değişim mi yapıyorlar onarım mı bilgisi olan varmı.
Telefon rootluykenn güncelleme yaparsan telefonu çökertirsin. Telefon brick olmadan zorlama daha fazla. Download moda alıp stock rom yükle. Root kalksın. Ondan sonra güncelleme yap. Sonra istersen rootlarsın.
An itibari ile 20c sürüm güncellemesi geldi. Yükledim Bluethooth sorunu gitmiş ve Knock Code özelliği gelmiş :mrgreen:
![]()
Hayırlı olsun ne diyim LG dengesiz ya Birleşik Arap Emirlikleri daha önce gelir diyordum ama gelmedi napalım beklicez.![]()
An itibari ile 20c sürüm güncellemesi geldi. Yükledim Bluethooth sorunu gitmiş ve Knock Code özelliği gelmiş :mrgreen:
![]()
Seninki nie 91 bnmki 87![]()
Benimki stock rom ondan olabilir seninki de öyleyse uygulamalarımızın ayaları değişiktir vesaire vesaire...
Tıklama kodunuz hayırlı olsun arkadaşlar![]()
Arkadaşlar wi fi ye bağlanır bağlamaz 91 mb lik güncelleme geldi, umarım knock kode dir
Knock code pek stabil calismiyor genelde cebinden cikarinca 2.de algiliyor
Knock code pek stabil calismiyor genelde cebinden cikarinca 2.de algiliyor