LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Hocam neden engelledigini bilmiyorum. Xda da yardim istedim Touch firmware update yapmami istediler. Yaptim fakat hicbirsekilde ekrani knock code ile acamiyorsun. Ayni sorun Vikings'tede oldu.

Bu arada Tinted Statusbar'i kullanan varmi aranizda ? Hicbirsekilde stabil calistiramiyorum. Calismiyor.

Hocam ben sorunu çözdüm. Bugun telefona Almanya 20D romunu tekrar kurdum sonra telefonu rootladım. Knock codede hiç bir problem yoktu. Ardından TWRP yükledim ve çift tıklayıp telefonu uyandırma bozuldu yine çalışmadı. 3845kare*802kare yaptım sonra açılan pencereden settingse girip firmware update touch yaptım sonra çift tıklama düzeldi ama şöyle bir sorun var ki, Knock code olsa bile ekrana 2 kez tıkladığımızda ekran açılıyor. Ekran kapalıyken knock code tuş kombinasyonunu girmeye çalışırken 2 kere tıkladığımız için kilit ekranı açılıyor. Ordan elimiz ile knock codeyi giriyoruz açılıyor aşırı saçma bişi. TWRP sorunlu diye düşünüyorum. CWM Recovery yükleyecem telefona eğer sağlam bir tane sorunsuz bulursam seninle paylaşıcam. Herşeyin başı TWRP miş sorunu çözdüm :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Tinted Statusbar LGnin stock romunda düzgün çalışmıyor bendede bazı hatalar oldu. CM11 Paranoid SlimKat gibi custom romlarda çalışıyor.

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
A101 de otg uyumlu 16 gblık usb bellek satılacak 5 haziranda ilgililere duyrulur :D

r6DD77m.jpg

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] Hocam xda'dakiler yardim etmiyor. Senden haber bekliyorum. Insallah cozulur sorun

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Arkadaşlar bugün elime LG G2 ulaştı. 4.4.2 güncellemesi yaptım kullandım biraz ama şu ses sorunu rahatsız ediyor beni, hem de çok. Sol taraftan cızırtı geliyor kulaklık takınca. Bunu çözmenin bir yolu var mıdır arkadaşlar, telefonumdan soğudum resmen yahu.

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
S3 telefonumda Note 2 nin şarj cihazını kullanıyorum 2A çıkışı var hızlı şarj ediyor nişanlım G2 kullanıyor G2 için de aynı şarj cihazından alsak sıkıntı olur mu ilerde bataryayı bozar mı?

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bugün elime LG G2 ulaştı. 4.4.2 güncellemesi yaptım kullandım biraz ama şu ses sorunu rahatsız ediyor beni, hem de çok. Sol taraftan cızırtı geliyor kulaklık takınca. Bunu çözmenin bir yolu var mıdır arkadaşlar, telefonumdan soğudum resmen yahu.

Ayarlar/Ses/Dokunmatik ekran geribildirim Girip bütün Tik leri kaldır
apuzeman.jpg

5e6a5uhy.jpg

Resimde ki uygularsan düzelir. :)
Hayırlı olsun

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Bende hepsi açık ama ufacık bir cızırtı yok öyle söyledikleri için sana söyledim neyse

Quadbeat kulaklık ile bilgisayarda aynı şarkıyı dinleyince kristal kalitesinde oluyor ama G2 de hem cızırtılı hem de o kadar kaliteli değil. Eğer Android 4.2.2 kullanıyor isen, zaten bu sorun yok.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Quadbeat kulaklık ile bilgisayarda aynı şarkıyı dinleyince kristal kalitesinde oluyor ama G2 de hem cızırtılı hem de o kadar kaliteli değil. Eğer Android 4.2.2 kullanıyor isen, zaten bu sorun yok.
Biliyorum ama 4.4.2 kullanıyorum dediginde haklısın şans işi bence

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Beyler şimdi ilk şarjda bataryayı boşaltıp telefon kapanınca mı şarj edeyim yoksa şarj uyarısı verince takayım mı?

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Bu arada 4.4.2 deki ses sorunu kronikmiş, düzeltmenin de yolu yok. Öve öve öve bitiremediğiniz telefonun biraz da kötülüklerinden bahsrtseydiniz keşke, fanboy olmak kolay, önyargıları kırmak zor.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bu arada 4.4.2 deki ses sorunu kronikmiş, düzeltmenin de yolu yok. Öve öve öve bitiremediğiniz telefonun biraz da kötülüklerinden bahsrtseydiniz keşke, fanboy olmak kolay, önyargıları kırmak zor.

Al diye kafana silah dayamadık ayrıca dediğin sorundan önceki sayfalarda bahsedildi bende öyle sorun yok ve böyle sert çıkmanı gerektirecek birşey de yok. .

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Sen o telefonu iade et usta gelip millete salça olma adam neden kendi malını kötülesin bende 4.4.2 kitkat var hiçbir sorunu yok kulaklıkta sesi sonuna kadar açıyorum gine yok sen o ekolayzer ayarını falan düzgün yap bi yada senin cihaz sorunlu sağa sola saldırmanın bi anlamı yok yani :)

seyithan42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sen o telefonu iade et usta gelip millete salça olma adam neden kendi malını kötülesin bende 4.4.2 kitkat var hiçbir sorunu yok kulaklıkta sesi sonuna kadar açıyorum gine yok sen o ekolayzer ayarını falan düzgün yap bi yada senin cihaz sorunlu sağa sola saldırmanın bi anlamı yok yani :)

Aynen 3 aydır kullanıyorum allaha şükür bi sorun yok ses de de yok sonuçta insan yapımı bi alet herşey olabilir kardeşim ben htc s4 kullandım bu cihazı tek geçerim ısınma yok kasma yok donma yok ne olsun daha ne ister ki insan diyecem ama çebi delik bi dilenci insan ne versen yetmez yetinmez: )

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677

Geçmiş olsun. Ben bugün aldım cihazı. 4.4.2 vardı açtığımda. Çok memnunum. Bence iade isteyin çok geç olmamışsa.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Aynen 3 aydır kullanıyorum allaha şükür bi sorun yok ses de de yok sonuçta insan yapımı bi alet herşey olabilir kardeşim ben htc s4 kullandım bu cihazı tek geçerim ısınma yok kasma yok donma yok ne olsun daha ne ister ki insan diyecem ama çebi delik bi dilenci insan ne versen yetmez yetinmez: )

Katılıyorum, ayrıca bizi suçlu bulan ithamlarda bulunması hiç hoş değil sonuçta teknoloji şans işi bazılarında sorun olur bazıları taş gibi çıkar bu bütün markalar ve teknolojik aletler için geçerli

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Geçmiş olsun. Ben bugün aldım cihazı. 4.4.2 vardı açtığımda. Çok memnunum. Bence iade isteyin çok geç olmamışsa.

Donanımsal bir sorun değil bu. Dün de aldım G2 yi ama onda da vardı, saniyede değiştirdim. Android 4.2.2 varken ses mükemmel geliyor, ona lafım yok. Ama 4.4.2 de binlerce kullanıcı gibi ben de mağdurum. Telefon son seri 32 gb gold renk, çok seksi ve bakmaya kıyamıyorum fakat bu tip sorunların çıkması ve arkadaşların artistik tavırları insanı soğutuyor.

seyithan42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Donanımsal bir sorun değil bu. Dün de aldım G2 yi ama onda da vardı, saniyede değiştirdim. Android 4.2.2 varken ses mükemmel geliyor, ona lafım yok. Ama 4.4.2 de binlerce kullanıcı gibi ben de mağdurum. Telefon son seri 32 gb gold renk, çok seksi ve bakmaya kıyamıyorum fakat bu tip sorunların çıkması ve arkadaşların artistik tavırları insanı soğutuyor.

Artistlik tavır demesek yani sen bi görüşünü sundum yukarda farklı bi dilde ben de yorumu mu yaptım farklı bi dilde

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Dostum 4.4.2 nin her surumunde o sıkınti yok. Kitkatin daha cok ilk surumde oldu o sıkınti,pesinden gelen surumde bu sorun ortadan kalkmis vaziyette.bir nevi bluetooth bug u olarak dusun, ki onuda duzeltmisler 20d surumu ile.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157

Sat kurtul ozaman millete salca olma sorununa cevap alamadin diye