Vikings
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 91
Hocam neden engelledigini bilmiyorum. Xda da yardim istedim Touch firmware update yapmami istediler. Yaptim fakat hicbirsekilde ekrani knock code ile acamiyorsun. Ayni sorun Vikings'tede oldu.
Bu arada Tinted Statusbar'i kullanan varmi aranizda ? Hicbirsekilde stabil calistiramiyorum. Calismiyor.
Hocam ben sorunu çözdüm. Bugun telefona Almanya 20D romunu tekrar kurdum sonra telefonu rootladım. Knock codede hiç bir problem yoktu. Ardından TWRP yükledim ve çift tıklayıp telefonu uyandırma bozuldu yine çalışmadı. 3845kare*802kare yaptım sonra açılan pencereden settingse girip firmware update touch yaptım sonra çift tıklama düzeldi ama şöyle bir sorun var ki, Knock code olsa bile ekrana 2 kez tıkladığımızda ekran açılıyor. Ekran kapalıyken knock code tuş kombinasyonunu girmeye çalışırken 2 kere tıkladığımız için kilit ekranı açılıyor. Ordan elimiz ile knock codeyi giriyoruz açılıyor aşırı saçma bişi. TWRP sorunlu diye düşünüyorum. CWM Recovery yükleyecem telefona eğer sağlam bir tane sorunsuz bulursam seninle paylaşıcam. Herşeyin başı TWRP miş sorunu çözdüm

- - - Mesaj Güncellendi - - -
Tinted Statusbar LGnin stock romunda düzgün çalışmıyor bendede bazı hatalar oldu. CM11 Paranoid SlimKat gibi custom romlarda çalışıyor.