LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Eyvallah hay allah razi olsun simdi oldu iste nasil sevindim :)

Sebebi şu. Bir fotoğraf açmak istediğinde sana hangi uygulama ile açacağını sorar. Sen muhtemelen "Fotoğraflar" yazanı seçip "Daima" demişsin. Doğru olanı ise "Galeri"yi seçip "Daima" diyeceksin.

by6e6y4a.jpg

Bu karşına her çıktığında Galeri'yi seç. Eğer diğerlerini de başka zaman kullanırım dersen "Daima" yerine "Sadece bir defa" yazana tıkla.

Ancak hiçbir zaman "Fotoğraflar" yazanı seçme!

seyithan42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sebebi şu. Bir fotoğraf açmak istediğinde sana hangi uygulama ile açacağını sorar. Sen muhtemelen "Fotoğraflar" yazanı seçip "Daima" demişsin. Doğru olanı ise "Galeri"yi seçip "Daima" diyeceksin.

by6e6y4a.jpg

Bu karşına her çıktığında Galeri'yi seç. Eğer diğerlerini de başka zaman kullanırım dersen "Daima" yerine "Sadece bir defa" yazana tıkla.

Ancak hiçbir zaman "Fotoğraflar" yazanı seçme!
Anladim kardesim saolasin

Evoc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yahu benim sorumu yanıtlayacak arkadaş yokmu bloorher: )

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Arkadaşlar LG G2 alabilirim. Paralel ithalat 32 GB'lik G2 almak mantık lı mı? Hepsiburada'da paralel ithalat için biçilmiş fiyat böyle. Tek güvendiğim site Hepsiburada. Site önerilerine açığım ama sizce paralel ithalat 32 GB G2'yi 1400 TL'ye almak mantıklı mı?

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar LG G2 alabilirim. Paralel ithalat 32 GB'lik G2 almak mantık lı mı? Hepsiburada'da paralel ithalat için biçilmiş fiyat böyle. Tek güvendiğim site Hepsiburada. Site önerilerine açığım ama sizce paralel ithalat 32 GB G2'yi 1400 TL'ye almak mantıklı mı?
Ben Gittigidiyor.com 'dan aldım paralel ithalat en öenmlisi güvenli alış-veriş parayı ödüyorsun ancak satıcıya gitmiyor havuzda toplanıyor ürün eline geçtikten sonra 1 haftaya kadar onaylama süren var böylece memnun kalmazsan iade şansın var para aktarılmaz hemde 32 Gb şuan 1300 küsür e var kardeşim benim önerim böyle :)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119

Bende hbden aldım 403k seri ile geliyor kronik sorunu yok kasa gıcırdaması yada ekrana basınca renk dalgalanması gibi gittigidiyor n11 gibi sitelerde daha ucuza satiolar ama ben 1400 e 9 taksitle aldım şuanlık çok memnunum

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Arkadaslar ben kitkattayim ancak 4 2 yapmak istiyorum.yapimi kolaysa yapabilirmiyim

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
5 i görüyorum bende benim telde. ama daha üstünü görmedim. bir daha alırken yazılıma da iyi dikkat edecem.

anumara7.jpg

Sabah 8'de çektim şarjdan öğlen 12'ye doğru kullanmaya başladım 1 gibi 99'a düştü. Şuan saat 23:22 şarj 39'da ve ekran süresi 6 saat :) bu telefon daha napsın [MENTION=81135]Ahbârî[/MENTION] :D

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
ekranı açmayınca bizimkide kullanmıyor stamina mod sağolsun da ekran açınca yiyor işte.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Ben Gittigidiyor.com 'dan aldım paralel ithalat en öenmlisi güvenli alış-veriş parayı ödüyorsun ancak satıcıya gitmiyor havuzda toplanıyor ürün eline geçtikten sonra 1 haftaya kadar onaylama süren var böylece memnun kalmazsan iade şansın var para aktarılmaz hemde 32 Gb şuan 1300 küsür e var kardeşim benim önerim böyle :)

GittiGidiyor'un öyle bir alışveriş sistemi olduğunu bilmiyordum. Ama kargo gelene kadar zaten 1 haftadan geriye ne kalır ki?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
orjinal rom mu? root custom rom vs var mı?

Stock rom. G2 ile custom rom'a karşıyım artık. :P
Stamina mod bunda kendinden var. Biz öyle bir ayar açmıyoruz yani. Ekranı kapat 1 hafta sonra gel al. Ekran açınca da gördüğün gibi saatte %10 yiyor maksimum.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
belki g4 beklerim :) eldekini satsak ucuza gider. iyi bi kullanak da, babamıza ya da akrabalara filan veririz

NSIndestructibL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
belki g4 beklerim :) eldekini satsak ucuza gider. iyi bi kullanak da, babamıza ya da akrabalara filan veririz
Bence samsung lg sony htc hikaye oppo gibi çinli üreticiler ülkemize gelsede hem tarz hem iyi hemde ucuza alsak :) mesela oppo **** 7 bence harika bir cihaz olmuş.Bu arada cidden fikrine katılıyorum satsak para etmez suyu çıkana kadar kullanıp birine bırakmak daha mantıklı.

Reaksiyon puanı
1
Bu arada slim armorum geldi ama telefona rakili oldugu icin fotosunu atamadim ama cok cool bisey bu

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ha, şimdi oldu işte. 1 hafta içinde iade etsem kesin iade alıyorlar mı?

Ben gittigidiyordan 1169 a aldım 100 lirada word verdi 1069 a geldi yani. Gittigidiyorda ne bahaneyle verirsen ver kesinlikle kabul etmek zorundalar sen paraya onay vermedikten sonra alamazlar paranı

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0

borcvrmeyencorc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Selam millet.. bizim bu G2 nin sar değerini bilen varmı en dandik telefonlarınkini koymuslar ben bulamadım lg2 nin kini :D