Bloother
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 2,327
32144 çıktı benim de. Önce 28bin'deydi. Antutu'yu fazla önemsemeyin. 

32144 çıktı benim de. Önce 28bin'deydi. Antutu'yu fazla önemsemeyin.![]()
S5 arayuzune alismistim direk giydirdim orijinal arayuze dehset oldusnapdragon battery yuklemiyorum o zaman.bir de telefon gorusmelerinde sesim karsidan yankilaniyor bunun da mi ayari var teşekkürler
![]()
Bloother hocamızın dediklerini yapmama rağmen cızırtı bendede oluyor. Sanırım 4.4 ile gelen kronik bir sorun.
Başka kulaklıklarda da oluyor mu? Benim kulaklığımda sıkıntı var mesela.
Bu arada baska kulaklikta da denedim ayni sorun var gene
Acaba bizim cihazlara windows mobile kurulabilir mi ayni işlemci özelliklere sahip windows mobile telefon var aslinda olsa değişiklik açısından iyi olurdu![]()
mümkün gibi olsada mümkün değil windows phone8 tek başına satılmıyor.
Beyler telefonun arkasındaki LG logosunun G si sallanmaya başladı düşer se garantiye vereyimmi kapağı değiştirsinler.
@Bloother kaptan hani bir ayar soylemistin ya kulaklik cizirdamasi icin sendede normalde acikken cizirti yapiyor mu yani kronik bir sorun mu yoksa degisime gondereyim mi
Başka kulaklıklarda da oluyor mu? Benim kulaklığımda sıkıntı var mesela.
Orjinal EarPods iPhone 5 Kulaklıktada cızırtı oluyor. SkullCandy kulakiçi kulaklıkla da denedim cızırtı devam ediyor. Sorun yazılımsal sanırım.
Hangi yazılımı kullanıyorsunuz ? Yani Almanya Türkiye gibi
Hong Kong Stock Rom kullanıyorum. 4.4.2 20b. Cızırtı devamlı olmuyor. Fakat kulaklıkta herhangi bir ses açılmadığı zaman, dokunmatikte herhangi bir noktaya dokunuldugunda Uzaylı parazit'i gibi bir ses çıkıyor.
Herkeste bazi sorunlar var sanirim benim telefon kore çıkışlı 20b guncellemesi yapildi ancak 20d daha gelmedj varsa o tek sorunum gorusmeler sirasinda kulakliktaki cizirti onun disinda bir hata gormedim
Ayarlarda dokunmatik geri bildirim sesini falan kapatirsan duzelebilir bi dene istersen, ben 20b de iken faydasini gormustum