PrestigeMan
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 157
bu günleri de görecektik demek![]()
ısınma sorunu bendede var kitkata gecince oldu evetBana mı öyle geliyor bilmiyorum, Kit Kat'e geçince telefonda ısınma olmaya başladı,4.2'deyken hiç ısınma olmamıştı
Birkac sorun var kulaklikla gorusme yaparken asiri cizirdama ve normal gorusme yaparken yanki problemi arka kapakta citlama problemi var bakalim diger her sey yolunda
Kulaklık cızırtısını engellemenin yolu:dokunmatik ekran geribildirimi ve sistem seçeneğini sıfırlayın.
Nereden yapacagiz tam anlamadim telefonu sifirladim onu diyorsaniz
Geldi beyler telefon hemen güncelledim yalnız kamerNın sol üstü kapak tarafı çıt çıt ediyor bir de ısınıyor gibime geldi ozellikle o kilit tuşunun olduğu taraf ve ölü pixel testi nasıl yapılıyor ayrıca bakmamı istediğiniz yerler neler ne hatalar cıkabilir
quickwindow ekranındaki arkaplan resmini değiştirme şansımız yok mu beyler? çimlerin üzerinde kırmızı elbiseli beyaz ojeli papatyaya uzanan kadın eli görmek istemiyorum![]()
quickwindow ekranındaki arkaplan resmini değiştirme şansımız yok mu beyler? çimlerin üzerinde kırmızı elbiseli beyaz ojeli papatyaya uzanan kadın eli görmek istemiyorum![]()
![]()
![]()
![]()
Kulaklıkta cızırdama yaşayanlar bunların hepsini kapatsın.
Sagolasin simdi birinin aramasini bekliyelim. Genel kronik sorunlar nelerdir bakayim var mi diye
Müzik aç test et
Ben hiç bakmadım ölü noktaya falan. Ekranda sorun göremiyorum. Dürtmenin anlamı yok.![]()
3845#*802# bunu tuşla oradan hw device testten lcd teste tıkla ölü piksel var mı bak,bir de ışık sızması olabiliyor ben de var mesela(mesela lacivert ekranda benimkinde belli oluyor bazı yerler daha açık)bu telefonun tek kronik sorunu boğuk ses deniyor ben daha rastlmadım(3 tanreg2 geçti elimden. )Ben bugun cozerim bu telefonu ancak telefonun kendi yazilim kisminda barkod tarayici var gozukuyor yalniz uygulamalarda goremedim bu arada s3 den sonra sahinden inip Porscheye binmise dondum sanirim
3845#*802# bunu tuşla oradan hw device testten lcd teste tıkla ölü piksel var mı bak,bir de ışık sızması olabiliyor ben de var mesela(mesela lacivert ekranda benimkinde belli oluyor bazı yerler daha açık)bu telefonun tek kronik sorunu boğuk ses deniyor ben daha rastlmadım(3 tanreg2 geçti elimden. )
Olu pixel yok isik sizmasi da yok su an hersey yolunda boguksesi ise bilmiyorum tam zaten ses kalitesi cok iyi degil gibi telefonun
3845#*802# bunu tuşla oradan hw device testten lcd teste tıkla ölü piksel var mı bak,bir de ışık sızması olabiliyor ben de var mesela(mesela lacivert ekranda benimkinde belli oluyor bazı yerler daha açık)bu telefonun tek kronik sorunu boğuk ses deniyor ben daha rastlmadım(3 tanreg2 geçti elimden. )
Turkiyedekilerde fm radyo yok mu normalde ?![]()
Yok; ama 309k ve 310kda uygulama ile rootsuz aktif edilebiliyor.
Rootsuz aktif edilmiyor, spirit fm destekliyor.spirit fm'e, orjinal radio'nun olmadığı yerde abdurrahman çelebi derler.
![]()
Kilifsiz 2 gun kullansam bisey olmaz degil mi bu abdurrahmana![]()
Rootsuz aktif edilmiyor, spirit fm destekliyor.spirit fm'e, orjinal radio'nun olmadığı yerde abdurrahman çelebi derler.
![]()
Kilifsiz 2 gun kullansam bisey olmaz degil mi bu abdurrahmana![]()