Xperia Z1 KitKat sonrası sorunlar!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alig_6
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar bende de oldu ayni ses problemi,bi arkadas chrome uygulamasindan bahsetmis chrome kadirdim simdilik düzeldi diyebilirim,kamera da gec aciliyordu ondaki problemde gitti,tekrar olucak olursa yazarim,

qw1tt2

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yani kitkatla sorunsuz cihazın cıkmadk sorun kalmadı ayıp etti biraz sony z2 cıkarayak böle yaparak. ısınmayan cihaz yanıyor be arkadaş.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben istanbuldan media markt tan alalı 1.5 ay felan oldu aldıktan 1-2 haftaya zaten güncelleme geldi ses sorunları birebir bendede var aynı zamanda kamerada 1 aylık telefonumdan çok memnunum ama biraz üzdü açıkçası bu sorunlar sonuçta koskaca sony bile yapıyorsa artık bilemiyeceğim.

qw1tt2

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bekliyoruz bakalım hata güncellemesi oyun oynamaya korkuyoz ya ısınmayan cihaz yanıyor arkadaş. :)

turkuazzz99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bende de ses sorunu ve kameranın geç açılması gibi sorunlar mevcut; ama ilginç şekilde; 4.3 te deli gibi ısınan cihaz 4.4.2 den sonra fazla ısınmamaya başladı ve şarjı stamina moddayken wifi açık sabahtan akşama kadar, oyun oynuyorum akşam olduğunda bakıyorum daha % 40 larda, güncelleme her telefonda farklı mı etki bırakıyor anlayamadım açıkçası. Güncelleme de daha gelmedi değil mi?

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
güncelleme geldi arkdaşlar pc ye bağlayıp kontrol edin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Evet arkadaşalar herkezde var bu sorun en son güncellemeyle birlikte ses sorunu kamera sorunu telefonun isinmasi oyun oynarken oyundan atmasi sarjin erkenden bitmesi evet ben butun bu sorunlari ilettik ama bir care bulurlarmi bilmem ama bulmazlarsa tüketiçi hakklarina dava acin ben dava acmayi hazirlaniyorum cunku bu kadar pahali telefon al ve sacma sapan sorunlariyla ugraş benim başim agriyacagina onlarin başi agrisin arkadaşalr....

onder_kskn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim telefonumda da alarm problemi var.telefonu alalı 2 hafta oldu ve güncellemeden dolayı mı bu sorun oluştu hiç bir fikrim yok.bazen alarmı kurdugumda çalıyor ama kapatılamıyor..ne bi tusla nede düğmelerine...anca telefonu kapatıyorum öyle sesi kapatabiliyorum..aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı merak ettim

qw1tt2

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaşlar pc den bakın hata güncellemesi arkadaşın dediği gibi geldi cogu şey çözüldü.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu durumda Sony'nin ne kadar saçma işler yapıtığının farkına vardım ve z1 aldığımada pişman oldum Kamera açılışı 30 saniyeye yakın sürüyor sesler ahizeden çıkıyor kasma yapıyor O kadar para verip böyle bi hizmete maruz kalmak üzüyor açıkcası beni .

serdar011

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
acik olan varmi yardim lazim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Reaksiyon puanı
2,148
Z1 Compact son güncelleme yüklü ama seste patlamalar oluyor, 4.3'e geri dönüp tekrar deneyeceğim umarım sorun yazılımdandır.

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
selam arkadaşlar Kitkat sonrası kamera problemim arada sırada devam ediyor. sizde de oluyor mu? bazen kamera yanıt vermiyor. veya snapchat duruyor mesela. ayrıca ram seviyem sürekli %80-85 çok uygulama da yüklü değil ama, nerede yanlış yapıyorum?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende wifi acılmıyor ancak kapatıp acınca düzeliyo yada mobil veri aynı şeyi yapıyo bi ara iyidi telefon ama bi garib haller oldu son güncelleme olan 757 de olan bunlar

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Haa bir de Youtube'a giremiyorum. Acaba yasaklı olduğu dönemde girdiğim için mac adresime ban yemiş olabilir miyim?

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Haa bir de Youtube'a giremiyorum. Acaba yasaklı olduğu dönemde girdiğim için mac adresime ban yemiş olabilir miyim?

Yok öyle bir şey. Adamların işi gücü yok sizinle mi uğracaklar? Kimse giremiyor.

Cavid1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence guncelleme yapmazdin.2GB RAM-li telefon icin bence Kitkat 4.4 fazlar.Benim tel Xperia Z. Android 4.2.2 kullaniyom sorun yok

Kirveee

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Umarım güncelleme geldikçe telefonun sorunu artmaz ...

teenwolf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar telefonum Z1 android 4.2.2 ye geçmek istiyorum lütfen yardımcı olun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba xperia z1 kullanıyorum kamera da hiç bir sıkıntı yokken bugun kamerayı açdığımda siyah bi ekran geliyor nedeni ne olabalir?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonu yeni aldım. Telefonumu 4.4.2 - 14.3.A.0.757 sürümüne güncelledim. Telefonla ilgili önemli bir sorunum var ve bu sorun internette bir çok kullanıcı tarafından gündeme getirilmiş. Telefonumun mikrofonunun sorunlu olduğunu düşünüyorum. Sesim karşı tarafa gitmiyor ya da ses kalitesi çok kötü. Telefonla görüştüğüm tüm kişilerden sesimi anlayamadıklarıyla ilgili bildirim alıyorum. Oldukça yüksek bir fiyata satın aldığım ürünün bu şekilde sorunlu olması sony kalitesine gölge düşürüyor.

İkinci sorunum ise yazılım telefonu yeteri kadar özelleştirmeye müsaade etmiyor. Örnek olarak rehberimdeki bir gruba özel zil sesi belirleyemiyorum. Kişilere özel zil sesi belirlemek kolay değil. Bir melodiyi zil sesi olarak belirlemek ve değiştirmek diğer telefonlara göre daha zor.

Ben Sony Xperia Z1 ürününü kimseye tavsiye etmiyorum.

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
bu hafta 4.4.4 sürümü çıktı. yakında telefonlara gelir arkadaşlar. muhtemelen tüm sorunlar çözülmüştür.

leonardo22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Z1 rezil bir telefon Sony gibi bir marka yakışmıyor telefon kullanmaktan sıkıldım

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
güncelleme sonrası sıkıntı kalmadı, bilginize...