LG G2 Kullanıcıları Kulübü

bqr19o7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bilemiyorum telefonu aldığım günden beri nedense pil konusunda tam tatmin olamadım %90 lara çok geç inerken sonra birken %2 şer %3 er düşmeler oluyo . müzik dinleyip oyun oynarken çok yiyo şarz normalden fazla gibi geldi bana. kitkat tan sonra zaten antutu benchmark taki performans 35binden 28 bine geriledi hala oralarda.

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bilemiyorum telefonu aldığım günden beri nedense pil konusunda tam tatmin olamadım %90 lara çok geç inerken sonra birken %2 şer %3 er düşmeler oluyo . müzik dinleyip oyun oynarken çok yiyo şarz normalden fazla gibi geldi bana. kitkat tan sonra zaten antutu benchmark taki performans 35binden 28 bine geriledi hala oralarda.

Büyütmeyin bu tarz şeyleri. Bu telefon size yetiyor mu ona bakın. Benchmark testi yapmışlığım bile yok benim.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
FIFA 14 oynarken telefon hiç ısınmıyor şarjıda kokluyor ama NFS Most Wanted oynarken bir yarışın sonunu zor getiriyorum yanıyor telefon şarj normal gidiyor keşke FIFA 14 gibi olsa :P

DRS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gynugehe.jpg
Bu nedir ya bluetootu hic acmadigim halde boyle.Turkiye ye ne zaman 20 d yayinlancak acaba

senin telefonda bi sıkıntı var kardeş...

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
u5edebyr.jpg
sadece telefon olarak kullansak 3310la yarışacak : )

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Bu telefonla 2 saat büyük oyun oynasak 2 saat fecede felan gezsek şarj bir günde ne kadar iner ? 1 ay sonra felan alacağım, bataryası hoşuma gidiyor

DRS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
u5edebyr.jpg
sadece telefon olarak kullansak 3310la yarışacak : )

dediğiniz gibi sadece telefon olarak kullansak en az 3-4 gün gideceğinden eminim. Ama uygulamaları kullanınca bana en fazla 2 gün gidiyor. O rekorları kıranlar sadece telefon olarak mı kullanıyorlar bilmiyorum ama programları kullandıkları halde 3-4 gün şarjları gidiyorsa benim telefonda bir sıkıntı var demektir :))

kronikzll

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu telefonla 2 saat büyük oyun oynasak 2 saat fecede felan gezsek şarj bir günde ne kadar iner ? 1 ay sonra felan alacağım, bataryası hoşuma gidiyor
Bu şekilde günü çıkarır gibi geliyor bana. Çünkü bazı oyunlar ciddi şarj tüketiyor. DEAD TRİGGER 2 de falan epey sarj yiyor. Ama günü çıkarırsın. Ben dizi oyun internet face derken hiç yarı yolda kalmadım. İlla ki günü tamamladı telefon.

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
hmm iyi 16 gb alırım heralde işimi görür diye düşünüyorum

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kusura bakmayın da artık "şunu yaptım şu kadar şarj yedi" tarzında mesajlara ayar oluyorum. Sanki telefon durduk yere şarj yiyormuş havasına giriyorsunuz. Kardeşim bu işlemi başka bir telefonda yaptınız da daha mı az şarjınız gitti? Ya sanki G2 size bitmeyen batarya vaadediyor gibi mesajlar atıyorsunuz. Alt tarafı 3000 batarya var 30.000 değil. Note 3'ün 3200 bataryası var. Git kullan aynısını onda dene bakalım % kaç şarj gidecek?
Kullanırsanız biter güzel kardeşim.
Haa durduk yerde anormal düşüşler yaşarsın, telefon bir şey yapmadığın halde ısınır şarj yer. O zaman bir sıkıntı vardır. Gelirsin burda çözüm ararsın. Ama afedersin telefonda 4 saat video izleyip, 3 saat oyun oynayıp şarjım bitti dersen Allah'tan belanı mı istiyon daha derim.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Kusura bakmayın da artık "şunu yaptım şu kadar şarj yedi" tarzında mesajlara ayar oluyorum. Sanki telefon durduk yere şarj yiyormuş havasına giriyorsunuz. Kardeşim bu işlemi başka bir telefonda yaptınız da daha mı az şarjınız gitti? Ya sanki G2 size bitmeyen batarya vaadediyor gibi mesajlar atıyorsunuz. Alt tarafı 3000 batarya var 30.000 değil. Note 3'ün 3200 bataryası var. Git kullan aynısını onda dene bakalım % kaç şarj gidecek?
Haa durduk yerde anormal düşüşler yaşarsın, telefon bir şey yapmadığın halde ısınır şarj yer. O zaman bir sıkıntı vardır. Gelirsin burda çözüm ararsın. Ama afedersin telefonda 4 saat video izleyip, 3 saat oyun oynayıp şarjım bitti dersen Allah'tan belanı mı istiyon daha derim.

Bu arada sarj degil sarz :P muhtar sakin ol ya :(

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2

2 saatlik film izledim %40 azaldi. 2 saatlik buyuk oyun dedigin seyin ne kadar goturecegini burda kimse bilemez. Boyle seyleri kafaniza takmayin. Ben oyun oynayacaksam aksam evdeyken oynuyorum. Sarj problemim kalmiyor.

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116

Helal sana al bende de o kadar