LG G2 Kullanıcıları Kulübü

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bence mantıklı :) birde G3 mini çıkar. Al sana 3 tane telefon. Birde güncelleme de sıkıntı yaratmasalar güzel olacakta Onuda zaten ROM atarak cozuyoruz :P bu aksam kanada romunu yukleyecem 20e gelmiş kanada operator guncellemesiyle :)

Kanadadaki D802 modeli değil, bildiğim kadarıyla bu romu D802 ye yükleyemiyoruz.

TechnoFire

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben bi kere Rom atayim dedim Pc suite surum guncel dedi
Sonra denemedim ,beceremedim

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bitanesine bakmistim ordan denedim olmadi
zaten sonrasinda KK geldi
Roottan korkuyom (illegal 😃 diye) beceremem sonra hic acilmaz diye

Biz buradayken her turlu yardımı yaparız. Ama çok bilginiz yoksa bulasmayin :) yanlış hatırlamıyorsam ya bloother yada oxygen bi konu açmıştı. O konuya bakabilirsiniz.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
G2 çöp gibi telefon. Buruşturup atın. :P
Lgye cop dedi cis sana kotu cocuk :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Burda su gözüme çarptı. Sanırım 2 farklı modeli olacak g3un. 2gb RaM 16 GB depolama ve 3gb RAM 32gb depolama.

G3 te sdkart destegi olacak deniliyor kolay kolay 1 gb ram icinde 32lik versiyonu kimse almaz sanirim cunku gunumuzde 2 gb ram bile telefonlarda fazlasiyla yeterli 16lik alirim 32 gblik sdkart takar yoluma bakarim hem ekonomikte olur mantikli bence

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Lgye cop dedi cis sana kotu cocuk :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

G3 te sdkart destegi olacak deniliyor kolay kolay 1 gb ram icinde 32lik versiyonu kimse almaz sanirim cunku gunumuzde 2 gb ram bile telefonlarda fazlasiyla yeterli 16lik alirim 32 gblik sdkart takar yoluma bakarim hem ekonomikte olur mantikli bence

Mantıklı bir düşünce :)

TechnoFire

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hele bi adamlar kendileri anlatsin telefonuda ne yapacaginiza o zaman kara verirsiniz 😀

Subserosa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar merhabalar. Vatan Bilgisayar 32 GB Siyah ile aranızdayım. 3 gün oldu telefonu alalı ve şu ana kadar memnunum. Açıkçası KitKat'a geçmek istemiyorum çünkü var olduğu yazılan sorunların bana da vurmasından korkuyorum. JellyBean ile aramız iyi şu aralar.

Pil kullanımı kısmında Android sistem, Android IS ve Medya görüntüleme adlı 3 adet işlem %10-15 civarı aktif görünüyor. Bu ne anlama geliyor?

Salih00

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhabalar. Vatan Bilgisayar 32 GB Siyah ile aranızdayım. 3 gün oldu telefonu alalı ve şu ana kadar memnunum. Açıkçası KitKat'a geçmek istemiyorum çünkü var olduğu yazılan sorunların bana da vurmasından korkuyorum. JellyBean ile aramız iyi şu aralar.

Pil kullanımı kısmında Android sistem, Android IS ve Medya görüntüleme adlı 3 adet işlem %10-15 civarı aktif görünüyor. Bu ne anlama geliyor?

Bi onceki telefon neydi ?
Bide ne zaman almistin :)

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
aynen bilirim bende ace kullaniyordum resmen o telefonla cile cekmisim :lol:

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
QuickWindow Ekranında Kemara açılıyor

4.2.2'de de varmıydı bu Hiç dikkat etmedim

Subserosa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
En az 2.5 yıl LG ile ilişkimiz devam edecek, ötesi için kesin bir şey söyleyemiyorum :)
[MENTION=62584]NikeSteeL[/MENTION] hocam galiba KitKat ile gelmiş bu özellik.

Salih00

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Birde kitkatla oyunlarda falan home tuş takimi saklanma özelliği gelmiş.

Subserosa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bu root ve rom olayları gerekli midir? Kusura bakmayın böyle çok genel bir soru oldu fakat araştırdığım kadarıyla telefona daha farklı özellikler eklemeye yarayan ve sistem dosyalarına ulaşmayı sağlayan işlemler sanırım fakat gerçekten gerekli mi? Ne kazandırıyor yani bize temel olarak?

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Arkadaşlar bu root ve rom olayları gerekli midir? Kusura bakmayın böyle çok genel bir soru oldu fakat araştırdığım kadarıyla telefona daha farklı özellikler eklemeye yarayan ve sistem dosyalarına ulaşmayı sağlayan işlemler sanırım fakat gerçekten gerekli mi? Ne kazandırıyor yani bize temel olarak?

Root olayı Kişisel Bir Tercihtir . Açıkçası Kullanma alışganlığında önemli bu durumda bir çok program root yetkisi isteyebilir Bu Programlara ihtiyacınız varmıdır yokmudur ?
Tabi Root Yapınca Garanti dışı kalma durumu ile de karşı karşıya kalacağını unutmaman gerekir .

Salih00

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Root olayı Kişisel Bir Tercihtir . Açıkçası Kullanma alışganlığında önemli bu durumda bir çok program root yetkisi isteyebilir Bu Programlara ihtiyacınız varmıdır yokmudur ?
Tabi Root Yapınca Garanti dışı kalma durumu ile de karşı karşıya kalacağını unutmaman gerekir .

Sende root var mi ?

Subserosa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Vallahi hocam ne yalan söyleyeyim telefonu 32 GB aldım ama ne öyle programlarla ne de oyunlarla çok haşır neşir değilim. Sadece temel iletişim ve haber programları ile futbol-zeka oyunlarını barındırırım telefonumda ben. Telefonu doldurmayı da çok sevmem. Sanırım çok da ihtiyacım yok bu işlemlere?

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157

Bu tele rom gerek yok fikrim ozellestirebilme bile var. Ha canim sikiliyor. Begenmedim daha farkli ozellikler istiyorsan bunun icin konu var. Forumda mevcut