LG G2 Kullanıcıları Kulübü

kronikzll

Asistan
Reaksiyon puanı
1
3. Parti programa hayır :D

Bak Bak Bak şuna. Aynı anda hem video izleyip hem de oyun oynanıyor bak hele bak bak.
ty4a9ugu.jpg

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Ya arkadaşlar illegale sürüklemek gibi olmasın da bu cyanogen mod 11 çok güzel ya :) güç tasarrufunda iken şarj bitmiyo ya :D denemenizi tavsiye etmem yani (simdi illegale sürükleme diyenler olacağı için :D )

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Ya arkadaşlar illegale sürüklemek gibi olmasın da bu cyanogen mod 11 çok güzel ya :) güç tasarrufunda iken şarj bitmiyo ya :D denemenizi tavsiye etmem yani (simdi illegale sürükleme diyenler olacağı için :D )

Hem söyle söyle sonra sürükleme olmasın. Ne iş :D

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Gençler ve genç kalmak isteyenler, bu telefonun üstündeki de altındaki de mikrofon dimi :D reset tuşu diye basanlar olmusda üst mikrofona

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
hala günümüzde ne kadar amiral gemi olsalarda düşük ışıklı ortamlarda çektiği resimlere bak 2bin liralara kadar para verdiğimiz cihazlar bizleri tam anlamıyla memmnun etmiyor haklıyızda dünyanın parasını veriyoruz beklentide hayliyle yüksek oluyor ama işte sonuçlar

ImageThumbnail2.aspx

ImageThumbnail2.aspx

ImageThumbnail2.aspx

ImageThumbnail2.aspx

ImageThumbnail2.aspx

ImageThumbnail2.aspx

ImageThumbnail2.aspx

ImageThumbnail2.aspx

istediğim performasta resim alabilmek için her modda çektim nerdeyse şu kumlanmadan kurtulmak için yok abi naparsan yap düşük ışıkta verdiği performans bu extra bi ayarda yapmadım

tam boy orjinal halleri

Gnovp3.jpg

ydLPmN.jpg

glZkkZ.jpg

nPLALa.jpg

RyoJBa.jpg

YPrMZa.jpg

EsPriTüeL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Millet G2'yi artık Z2 ile kıyaslıyor, birileri de karalama çabasında hala. :D Bir arkadaşım şuan Lumia'nın son modeli G2'den üstün diye nokia ile övünüyor. Evet 7 ay sonra G2'den üstün bi telefon çıkarabildi sonunda nokia. :lol:

Telefon çıkalı 7 ay oldu hala konuşuluyor. Hala son amiral gemilerle kafa kafaya gidiyor. Bu saatten sonra G2'yi kötülesen nolur la? Atı alan üsküdarı geçmiş zaten. :D
Şu espiri nickli arkadaş da çok komik cidden. 5 ay boyunca altını üstüne, sağını soluna getirdiğim cihazı nacizane 2dk'lık incelemesiyle profesyonelce(!) anlatmaya kalkmış. :lol:

Koyarim tlflari yanyana cekerim vidyoyu apisir kalirsin bak. 😄 lg g2 almayin diyoeum bu benim fikrim. Daha. Dusecek o cihaz. 1000 lirayi gorecek. Alacaksanizda bekleyin az. Cidden kalitesiz bir tlf. 😔

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Koyarim tlflari yanyana cekerim vidyoyu apisir kalirsin bak.  lg g2 almayin diyoeum bu benim fikrim. Daha. Dusecek o cihaz. 1000 lirayi gorecek. Alacaksanizda bekleyin az. Cidden kalitesiz bir tlf. 

fanboyluk yapmaya gerek yok güzel kardeşim her telefon her marka kendi dalında iyidir g2 almayın diyerek insanları yanıltmayın fiyatına ve performansına diycek bir şey yok telefonun elbette kusurlu yanlarıda olacaktır g2de yaşanan g2yi alan gözü kapalı almıyor kimseyede silah zoruyla satılmıyor isteyen alır isteyen almaz şunu söylemek buna katılmıyorum g2 kötü bir cihaz değil burda yanlışsın kardeşim her telefon her marka kendi dalında liderdir nokıa lgden üstün sony nokıadan üstün demek doğru değil

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
hala günümüzde ne kadar amiral gemi olsalarda düşük ışıklı ortamlarda çektiği resimlere bak 2bin liralara kadar para verdiğimiz cihazlar bizleri tam anlamıyla memmnun etmiyor haklıyızda dünyanın parasını veriyoruz beklentide hayliyle yüksek oluyor ama işte sonuçlar

ImageThumbnail2.aspx

ImageThumbnail2.aspx

ImageThumbnail2.aspx

ImageThumbnail2.aspx

ImageThumbnail2.aspx

ImageThumbnail2.aspx

ImageThumbnail2.aspx

ImageThumbnail2.aspx

istediğim performasta resim alabilmek için her modda çektim nerdeyse şu kumlanmadan kurtulmak için yok abi naparsan yap düşük ışıkta verdiği performans bu extra bi ayarda yapmadım

tam boy orjinal halleri

Gnovp3.jpg

ydLPmN.jpg

glZkkZ.jpg

nPLALa.jpg

RyoJBa.jpg

YPrMZa.jpg

ISO değerlerini yükselttin mi ?

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Koyarim tlflari yanyana cekerim vidyoyu apisir kalirsin bak. 😄 lg g2 almayin diyoeum bu benim fikrim. Daha. Dusecek o cihaz. 1000 lirayi gorecek. Alacaksanizda bekleyin az. Cidden kalitesiz bir tlf. 😔
Bu kadar eğlence yeter haydi sizi apple forumuna yolcu edelim;)

EsPriTüeL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
fanboyluk yapmaya gerek yok güzel kardeşim her telefon her marka kendi dalında iyidir g2 almayın diyerek insanları yanıltmayın fiyatına ve performansına diycek bir şey yok telefonun elbette kusurlu yanlarıda olacaktır g2de yaşanan g2yi alan gözü kapalı almıyor kimseyede silah zoruyla satılmıyor isteyen alır isteyen almaz şunu söylemek buna katılmıyorum g2 kötü bir cihaz değil burda yanlışsın kardeşim her telefon her marka kendi dalında liderdir nokıa lgden üstün sony nokıadan üstün demek doğru değil

Tamam bende kusurlarini soyluyorum. Arkadaslar israr ediyorda. G2 fiyatina gore iyi. Batarya va konusundada oyle. Ama kasa kalietisini falan babalarinin mali gibi savunuyorlar. Ya kotu iste kardesim. Pire icin yorgan yakmak lazim bazen. Tamam amenna iyi ozellikleri var sarj super vs. Ama alacak arkadaslara bunlari soylememiz lazim. Bizim tlflarinda sarji az gidior yapacak birsey yok. Herseyi super dememek lazim. Alin kullanin imkaniniz varsa hak verirsiniz bana. Benim demek istedigim sadece bu. N5 kasa kalitesi olarak performans olarak bana daha guzel geldi.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Tamam bende kusurlarini soyluyorum. Arkadaslar israr ediyorda. G2 fiyatina gore iyi. Batarya va konusundada oyle. Ama kasa kalietisini falan babalarinin mali gibi savunuyorlar. Ya kotu iste kardesim. Pire icin yorgan yakmak lazim bazen. Tamam amenna iyi ozellikleri var sarj super vs. Ama alacak arkadaslara bunlari soylememiz lazim. Bizim tlflarinda sarji az gidior yapacak birsey yok. Herseyi super dememek lazim. Alin kullanin imkaniniz varsa hak verirsiniz bana. Benim demek istedigim sadece bu. N5 kasa kalitesi olarak performans olarak bana daha guzel geldi.

Kasasının iyi olduğunu savunan kimse yok. Zorlamazsan ses cikarmiyor diyenler var. Sarz dahil her donanımda iyi. İPhone 5 ile kıyaslama sakin :) N5ten iyi olup olmadığını bilemem kullanmadım çünkü. Bende mi gitsem iPhone forumuna arkadaşım da iPhone var sürekli ekran kitleme tuşu bozuluyordu :D kesinlikle almasinlar çok dandik :P