Salih00
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Optimus black içinmiş o güncellemesazan gibi atladim resmen
![]()

Optimus black içinmiş o güncellemesazan gibi atladim resmen
![]()
) peki g2 ye gelse pc suiteden indirebilirmiyim.
Ah bi gelseydi yaz![]()
Doğru didin![]()
3. Parti programa hayır![]()
Bak Bak Bak şuna. Aynı anda hem video izleyip hem de oyun oynanıyor bak hele bak bak.
![]()
Ya arkadaşlar illegale sürüklemek gibi olmasın da bu cyanogen mod 11 çok güzel yagüç tasarrufunda iken şarj bitmiyo ya
denemenizi tavsiye etmem yani (simdi illegale sürükleme diyenler olacağı için
)
Güç tasarrufu ne ya![]()
Hem söyle söyle sonra sürükleme olmasın. Ne iş![]()
Hic kullanmadimnerden açılır bilmem
![]()
Orijinalde de var ama bi ise yaramıyor merak etmeben denedim ama kapatınca daha uzun gidiyor pil ömrü
![]()
![]()
Cm11 de performans , dengeli ve güç tasarrufu olmak üzere 3 güç seçeneği var![]()
Pc mi kaçmış içine![]()
Benim bilgisayar kadar özelliği var bu telefonundemekki PC de olabilir
![]()
Tamam hadi sana iyi geceler
![]()
Millet G2'yi artık Z2 ile kıyaslıyor, birileri de karalama çabasında hala.Bir arkadaşım şuan Lumia'nın son modeli G2'den üstün diye nokia ile övünüyor. Evet 7 ay sonra G2'den üstün bi telefon çıkarabildi sonunda nokia. :lol:
Telefon çıkalı 7 ay oldu hala konuşuluyor. Hala son amiral gemilerle kafa kafaya gidiyor. Bu saatten sonra G2'yi kötülesen nolur la? Atı alan üsküdarı geçmiş zaten.![]()
Şu espiri nickli arkadaş da çok komik cidden. 5 ay boyunca altını üstüne, sağını soluna getirdiğim cihazı nacizane 2dk'lık incelemesiyle profesyonelce(!) anlatmaya kalkmış. :lol:
Koyarim tlflari yanyana cekerim vidyoyu apisir kalirsin bak.  lg g2 almayin diyoeum bu benim fikrim. Daha. Dusecek o cihaz. 1000 lirayi gorecek. Alacaksanizda bekleyin az. Cidden kalitesiz bir tlf. 
hala günümüzde ne kadar amiral gemi olsalarda düşük ışıklı ortamlarda çektiği resimlere bak 2bin liralara kadar para verdiğimiz cihazlar bizleri tam anlamıyla memmnun etmiyor haklıyızda dünyanın parasını veriyoruz beklentide hayliyle yüksek oluyor ama işte sonuçlar
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
istediğim performasta resim alabilmek için her modda çektim nerdeyse şu kumlanmadan kurtulmak için yok abi naparsan yap düşük ışıkta verdiği performans bu extra bi ayarda yapmadım
tam boy orjinal halleri
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bu kadar eğlence yeter haydi sizi apple forumuna yolcu edelimKoyarim tlflari yanyana cekerim vidyoyu apisir kalirsin bak. 😄 lg g2 almayin diyoeum bu benim fikrim. Daha. Dusecek o cihaz. 1000 lirayi gorecek. Alacaksanizda bekleyin az. Cidden kalitesiz bir tlf. 😔
fanboyluk yapmaya gerek yok güzel kardeşim her telefon her marka kendi dalında iyidir g2 almayın diyerek insanları yanıltmayın fiyatına ve performansına diycek bir şey yok telefonun elbette kusurlu yanlarıda olacaktır g2de yaşanan g2yi alan gözü kapalı almıyor kimseyede silah zoruyla satılmıyor isteyen alır isteyen almaz şunu söylemek buna katılmıyorum g2 kötü bir cihaz değil burda yanlışsın kardeşim her telefon her marka kendi dalında liderdir nokıa lgden üstün sony nokıadan üstün demek doğru değil
Tamam bende kusurlarini soyluyorum. Arkadaslar israr ediyorda. G2 fiyatina gore iyi. Batarya va konusundada oyle. Ama kasa kalietisini falan babalarinin mali gibi savunuyorlar. Ya kotu iste kardesim. Pire icin yorgan yakmak lazim bazen. Tamam amenna iyi ozellikleri var sarj super vs. Ama alacak arkadaslara bunlari soylememiz lazim. Bizim tlflarinda sarji az gidior yapacak birsey yok. Herseyi super dememek lazim. Alin kullanin imkaniniz varsa hak verirsiniz bana. Benim demek istedigim sadece bu. N5 kasa kalitesi olarak performans olarak bana daha guzel geldi.