Arama ikonu yukarı kaçmış al aşağı![]()
Burda 5 simge olmasi gerekiodu neden 4e dustu

Arama ikonu yukarı kaçmış al aşağı![]()
Burda 5 simge olmasi gerekiodu neden 4e dustu
Rootladım cihazı sonunda.almanya vodafon 20b romunu yükledim. Gayet stabil geldi bana. Blutooth problemi yok. Şarj çok ama çok iyileşti. Cihazın sesini artırdım. Performans gayet iyi..fakat başka roomlarıda deneyeceğim galiba...
Güncelleme ile şarj (maşallah) baya iyi oldu. Ama bluetooth problem olduğunu sanmıyorum. Stock pil göstergesi hatası olma ihtimali var.
ben kalıcı yaparım hep ama geçici ne bilmiyorumarkadaslar g2 ye geçici root yapma imkanımız varmı z4root gibi bir uygulama ile ?
ben kalıcı yaparım hep ama geçici ne bilmiyorum
kalıcı yapıcagım fakat Güncelleme alamayacagım için endişeliyim çünkü cihaza rom yuklemek istemiyorum. Sadece sanal tusları gizleyeceğim root ile.
Ben fazla kurcalamadigim halde %39 da şu an
Format atsam duzelir mi
Tmm o zaman ben bi format atayim en iyisi aldigimdan beri format atmamistim![]()
Arkadaslar sonunda root yaptim cihaza. Gmd auto hide soft key ile gizleme yapiyorum fakat hava durumu widgetinde problem olustu. Widget yuklenirken hata olustu yaziyor ve widget gozukmuyor.Gmd kapatinca duzeliyor widget.
Hava durumu widgeti tuş olarak algılıyor olmalı. İstisnalar kısmı var ise oraya ekle ?
Arkadaşlar konuyla alakasız olacak ama general mobile discovery elite kafamı karıştırıyor sizce general mobile discovery elite mi lg g2 mi lütfen yardımcı olun
istisnalar kismina nasil girebilirim hocam ?
tapatalktan yukluyunce o tapatalk kendı eklıyo oraya ,ynı oyle bişi yok orda aslındaArkadaslar neden.jimse bana.cevap vermedikibu tapatalk simgesi sag enaltta nasi oluyor
tapatalktan yukluyunce o tapatalk kendı eklıyo oraya ,ynı oyle bişi yok orda aslında
tapatalktan yukluyunce o tapatalk kendı eklıyo oraya ,ynı oyle bişi yok orda aslında
Sanırım ücretsiz diyeProsunda varmı bilmem
![]()
Benimki de ücretsiz kardeşim ama kıyak geçmişler demekki 