LG G2 Kullanıcıları Kulübü

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
ady9u4aj.jpg

Burda 5 simge olmasi gerekiodu neden 4e dustu
Arama ikonu yukarı kaçmış al aşağı:P

vetr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rootladım cihazı sonunda.almanya vodafon 20b romunu yükledim. Gayet stabil geldi bana. Blutooth problemi yok. Şarj çok ama çok iyileşti. Cihazın sesini artırdım. Performans gayet iyi..fakat başka roomlarıda deneyeceğim galiba...

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Rootladım cihazı sonunda.almanya vodafon 20b romunu yükledim. Gayet stabil geldi bana. Blutooth problemi yok. Şarj çok ama çok iyileşti. Cihazın sesini artırdım. Performans gayet iyi..fakat başka roomlarıda deneyeceğim galiba...

:) Güncelleme ile şarj (maşallah) baya iyi oldu. Ama bluetooth problem olduğunu sanmıyorum. Stock pil göstergesi hatası olma ihtimali var.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
:) Güncelleme ile şarj (maşallah) baya iyi oldu. Ama bluetooth problem olduğunu sanmıyorum. Stock pil göstergesi hatası olma ihtimali var.

farklı uygulamayla deneyen olmadı mı ? bn cynogen mod 11 kullandıgım için geri dönmek içimden gelmedi :D

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar g2 ye geçici root yapma imkanımız varmı z4root gibi bir uygulama ile ?

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kalıcı yapıcagım fakat Güncelleme alamayacagım için endişeliyim çünkü cihaza rom yuklemek istemiyorum. Root'u en kolay nasıl kaldırırız yaptıktan sonra? Sadece sanal tusları gizleyeceğim root ile.

vetr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kalıcı yapıcagım fakat Güncelleme alamayacagım için endişeliyim çünkü cihaza rom yuklemek istemiyorum. Sadece sanal tusları gizleyeceğim root ile.

Ben görüyorum ki forumda hemen herşeye çare var..güncelleme konusunda da birçok çözüm olacaktir..

DVi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, sonunda gelen 4.4.2 güncellemesini kurup G2'yi yükselttim. Gördüğüm kadarıyla epet stabil gözüküyor. Pil de baya iyi gibi, gün boyunca %15 pil yemişim. Ancak diğer arkadaşlarda hiç bahseden olmamış acaba bende mi bir problem var anlayamadım. Önceden ekranın açılıp kapanması çok hızlı oluyordu (örneğin bir programı task manager'dan kapatıp normal ekrana dönerken ya da orta tuşu basılı tutup çalışan programları gördüğümüz ekrandan geri dönerken). Ancak Kitkat'tan sonra bariz şekilde bunun yavaşladığını farkettim, 1-2 sn neredeyse bekleyip öyle geçiyor.
Mesajların da gelince status bar yerine açık olarak baloncuk gibi gösterilmesi filan güzel olmuş. Fakat o mesajları öyle baloncuk gibi değil de, örneğin Lock screen'de liste gibi filan görmek mümkün müdür? Widget'larda öyle uygun birşey göremedim. (Iphone'da Lockscreen uygulaması vardı bu iş için de, G2 için öyle uygun bir uygulama var mı önerebileceğiniz?)
Teşekkürler..

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar sonunda root yaptim cihaza. Gmd auto hide soft key ile gizleme yapiyorum fakat hava durumu widgetinde problem olustu. Widget yuklenirken hata olustu yaziyor ve widget gozukmuyor.Gmd kapatinca duzeliyor widget.

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Arkadaslar sonunda root yaptim cihaza. Gmd auto hide soft key ile gizleme yapiyorum fakat hava durumu widgetinde problem olustu. Widget yuklenirken hata olustu yaziyor ve widget gozukmuyor.Gmd kapatinca duzeliyor widget.

Hava durumu widgeti tuş olarak algılıyor olmalı. İstisnalar kısmı var ise oraya ekle ?

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar neden.jimse bana.cevap vermediki :) bu tapatalk simgesi sag enaltta nasi oluyor

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Arkadaşlar konuyla alakasız olacak ama general mobile discovery elite kafamı karıştırıyor sizce general mobile discovery elite mi lg g2 mi lütfen yardımcı olun

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşlar konuyla alakasız olacak ama general mobile discovery elite kafamı karıştırıyor sizce general mobile discovery elite mi lg g2 mi lütfen yardımcı olun

ben inceledim, g2 ile arasında kaldıysan onu kullanamazsın, hem buyuk hemde kapama tusu yukarda hemde donanımsal birkac farklılık var , sorun yaşamazsn ama kullanamazsın , çok buyuk ama kapama tusu yukarda. tabiri caizse 2 kişi gerekiyo kullanmak için :D birisi kapama tusundan sorumlu fln :P