LG G2 Kullanıcıları Kulübü

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Şimdi ben telefonun hızı arttığı için şarjının azalmasının normal olduğunu düşünenlerdenim. Size tavsiyem kalan saate bakmayın pek normal kullanın bir süre. Eski haline göre kıyaslamayın şarjı. Sizin 1 gününüzü çıkarıyormu ona bakın.

conqueror42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şimdi ben telefonun hızı arttığı için şarjının azalmasının normal olduğunu düşünenlerdenim. Size tavsiyem kalan saate bakmayın pek normal kullanın bir süre. Eski haline göre kıyaslamayın şarjı. Sizin 1 gününüzü çıkarıyormu ona bakın.

İste sıkıntı orada yuzde 100 şarjda kalan 6 saat diyor.

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Lg çalışanlarından şimdi 4.4.3 isteme zamanı ve Türkiye 20c yazılımını verip Knock On özelliğini ve Fm eklesin diye günde 1 mail sende Lg yaz gönder kampanya başlatalım biz durmadan istersek onlarda sesimizi duymak zorundalar.
Gerekirse telefonu açıp yazılım departmanına bağlanıp ordan sesimizi duyuralım.
4.4.3 Cihazdaki ufak tefek sıkıntılara hem çare hemde daha sıkıntısız.

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İste sıkıntı orada yuzde 100 şarjda kalan 6 saat diyor.

u8uruhyh.jpg

Bende diyorumki oradaki 6saat o anki kullanımınıza göre belirleniyor. Bakın ben son 3 saatte sadece kitap okuduğum ve şarjı tüketmediğim için tahmini süre çok uzun.

conqueror42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
u8uruhyh.jpg

Bende diyorumki oradaki 6saat o anki kullanımınıza göre belirleniyor. Bakın ben son 3 saatte sadece kitap okuduğum ve şarjı tüketmediğim için tahmini süre çok uzun.

Dostum eskisine göre bildigin yari yariya batarya fazla gidiyor ben bu telefonu bataryasi icin almistim ki eski surume nasil donerim

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Şimdi Arkadaşlar Kalan Şarj Süresi ile ilgili Bir Bilgi Paylaşmak İsterim Bilmeyenler için

Kalan Sarj Süresi Tamamen Sentetik Tahmini Bir Değerdir
Sizin Kullanım Oranınıza göre Bir Sayısal Bir Değer Hesaplıyor
O Yüzden Herkeste Kalan Sarj Süreleri Farklı Kiminde ise Çok Kısa Süreler Kiminde ise Çok Uzun Süreler Çıkıyor
Yani Uygulama Sen Son 3 Saattir Böyle Kullanıyorsan Böyle Kullanmaya Devam Edersen Bu Sarj Sana Ancak Bu Kadar Saat Yeter Diyor En Basiti ile

Son bir Saat Yoğun Kullandıysan Kalan Sarj Süresi Çok Kısa Tahmin Edecektir .!Hesaplamayı Yoğun Kullanıma Göre Yapıyor
Son Bir Saat Çok Az Kullandıysanız Kalan Sarj Süreside Uzun Gösterecektir

Sonuşta Bunu Nasıl Tahmin Edebilir Sayısal Değerleri Hesaplayarak Tabiki ,Son 3 Saatteki Kullanım Oranınız Açık Olan Uygulamalarınızın Sarj Tüketimi Açık Olan Veya Kullanılan Uygulamaların Tüketimini Referans Alarak Size Bilgi Amaçlı Bir Kalan Sarj Süresi Hesaplıyor. Dolayısıyla Pek Dikkate Alınacak bir Şey Değil Tamamen Bilgi Amaçlı ...

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Hard reset nasil atariz rehberdeki numaralarin ve dosyalarin yedeklenmesi gerekiyormu

Yedekleyin tabiki hard reset demek her herseyin silinmesi demektir. Ayarlar kisminda fabrika ayarlarindan yapabilirsin. Bidaha diyorum herseyinizi kontrol edin yedekleyiniz.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
şarj konusunda sıkıntım yok fakat Ram Optimize tuşuna basan biriyim sürekli takıntım var biraz ama güncellemeden önce 850mb boş olurdu acık programları kapattıgımda fakat sımdı 700lerde hep normal midir hard reset gerekli mi

Bence bu takindan vazgec rami bozarsin. Ram sadece gecici hafıza islemini goruyor 1 defa actiginiz programi kapattiginizda sakliyor 2.ye actiginda daha hizli ve yormadan aciyor rami gerekmedikce temizleme isterse 300 200 lerde gezsin

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ben 24 saatten azı görmüyorum çok şükür hiç sorun yok sizinkileri okudukça şaşırdım

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
u8uruhyh.jpg

dostum şöyle soyleyem pili iyi değil diyebilirim tamam süper telefonda pil işini cözemedik cok yiyor anormal bi şekilde takma

kaygu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şarjı iyi gidenler dillendirmeyin de nazar değmesin burda şarjı gitmeyen kaç çift göz var haberiniz var dimi :)