LG G2 Kullanıcıları Kulübü

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
gpro2 rom kullanan varmı arkadaşlar ? kitkat gelmiş sonunda tavsiye ediyormusunuz orjinal kitkati napalım kararsız kaldım

eren1515

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güncellemeyi başlattım dediğiniz gibi çok yavaş yarım saatte yüzde 6 olabildi.Yalnız bir şey sormak istiyorum hiç bir şey yapmadan direk güncellemeye başladım.Yedekleme vs.Gerek var mı ? Herhangi bir sıkıntı olur mu telefonda acaba ?

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
güncellemeyi başlattım dediğiniz gibi çok yavaş yarım saatte yüzde 6 olabildi.Yalnız bir şey sormak istiyorum hiç bir şey yapmadan direk güncellemeye başladım.Yedekleme vs.Gerek var mı ? Herhangi bir sıkıntı olur mu telefonda acaba ?

Sıkıntı olmaz.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
gpro2 rom kullanan varmı arkadaşlar ? kitkat gelmiş sonunda tavsiye ediyormusunuz orjinal kitkati napalım kararsız kaldım

Gpro2 daha iyi. Ben neden yuklemiyorum çünkü kablosuz depolama yok. Sırf bu yüzden dolayı kullanamiyorum. Ama gpro2 yi oneririm kablosuz depolamayi kullanmiyorsan.

gökalpsenyurt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Valla kitkat daha stabil olmus tarayici performansi artmis yarin kamerayi denicem ona gore yazarim buraya :)

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Valla kitkat daha stabil olmus tarayici performansi artmis yarin kamerayi denicem ona gore yazarim buraya :)

4.2.2 ye gore herşey çok daha iyi ve stabil. Kamerayı da deneyince göreceksiniz. Tek sıkıntı arayüz de değişiklik olsaymis iyi olurmuş :P

gökalpsenyurt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dogru diyosun valla o kadar beklettiler biraz degistirselermis :) Sanki sanal tuslar biraz kuculmus bana mi oyle geldi ne

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
KitKatin tek problemi herkesde farklı şekilde hatalar meydana gelebiliyor. Kimisinde zil seslerinde problem var. Kimisinde bluetooth açık kalıyor. Bunlarda 4.4.3 ile düzelecek. Korkmayın :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Gpro2 daha iyi. Ben neden yuklemiyorum çünkü kablosuz depolama yok. Sırf bu yüzden dolayı kullanamiyorum. Ama gpro2 yi oneririm kablosuz depolamayi kullanmiyorsan.

sağol dostum bide [MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] vardı gpro2 rom kullanan o naptı acaba hala gpro2 romdamı kablosuz depolamayı kullanmıyorum yalnız gpro2 romda lg backup yok marketten indireyim dedim orddada bulamadım titaıum kullanıyorum belki daha iyiside vardır bilmiyorum gpro2 rom kullanıyosunuz sanırım sizde bana gpro2 romda iken şarz rahat 45 50 saat hiç şarza takmadan gidiyor vifi 24 saat açık

- - - Mesaj Güncellendi - - -

knock code yokmu güncellemede ?

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
sağol dostum bide @OxGEN vardı gpro2 rom kullanan o naptı acaba hala gpro2 romdamı kablosuz depolamayı kullanmıyorum yalnız gpro2 romda lg backup yok marketten indireyim dedim orddada bulamadım titaıum kullanıyorum belki daha iyiside vardır bilmiyorum gpro2 rom kullanıyosunuz sanırım sizde bana gpro2 romda iken şarz rahat 45 50 saat hiç şarza takmadan gidiyor vifi 24 saat açık

Yok ben Almanya stock ROM kullanıyorum. Sarzda maşallah ya :)

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Knock code 20c ile gelmiş. Vodafone güncellemesiyle. İspanya romunda vardı sanırım.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Yok ben Almanya stock ROM kullanıyorum. Sarzda maşallah ya :)

yalnız bu romları kullanıyoz ama yarın bi gün garanti ile işimiz olduğunda roottu romdu sıkıntı olmasından korkuyorum tek korkum o geçen gün lg teknik servise gittim bu root veya rom olayına bakıyomusunuz dedim bakıyoruz dediler hemen rapor tutuyolarmış hatalı kullanım diye cihazı geri gönderdikleri çok olmuş cihaz teknogaranti gibi özel sigortalı ise yüzde80 hediye çekini onaylıyoruz dediler teknogaranti dedğilse yandı o zaman kullanıcı dedim onlarda madem kişi root rom olayını biliyosa garantilik bi durum olduğunda rootu kaldırıp orjinal romu tekrar geri yüklerse garantide bi sıkıntı çıkmaz dediler ya telefon romlu veya rootlu şekilde arızalanırsa dedim oda artık şansa dediler değneğin iki ucuda :)

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
Arkadaslar güncellemem bittikten sonra hangi ayarlari yenileyebilrim sizce.tecrube edinmis arkadaslar vardir umuyorumki.sunu yaparsaniz cok iyi olur dediginz bi ayar varmidir

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
yalnız bu romları kullanıyoz ama yarın bi gün garanti ile işimiz olduğunda roottu romdu sıkıntı olmasından korkuyorum tek korkum o geçen gün lg teknik servise gittim bu root veya rom olayına bakıyomusunuz dedim bakıyoruz dediler hemen rapor tutuyolarmış hatalı kullanım diye cihazı geri gönderdikleri çok olmuş cihaz teknogaranti gibi özel sigortalı ise yüzde80 hediye çekini onaylıyoruz dediler teknogaranti dedğilse yandı o zaman kullanıcı dedim onlarda madem kişi root rom olayını biliyosa garantilik bi durum olduğunda rootu kaldırıp orjinal romu tekrar geri yüklerse garantide bi sıkıntı çıkmaz dediler ya telefon romlu veya rootlu şekilde arızalanırsa dedim oda artık şansa dediler değneğin iki ucuda :)

LG de root sayacı yok. Anlayamazlar :)

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Knoc code nedemekti ?

knock code ekranın herhangi yerlerine senin belirlediğin şekilde tıklama ile açılan kilit ekranı örneğin ekranın sağ üst köşesine bi tık sonra ekranın saü alt köşesine bi tık ekran açılıyor açıklayıcı oldumu bilmiyorum valla :)

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
knock code ekranın herhangi yerlerine senin belirlediğin şekilde tıklama ile açılan kilit ekranı örneğin ekranın sağ üst köşesine bi tık sonra ekranın saü alt köşesine bi tık ekran açılıyor açıklayıcı oldumu bilmiyorum valla :)

Oldu oldu anladm saolun.suan 4.2.2 dekinden farkli yani.