djvietnam
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 8
gpro2 rom kullanan varmı arkadaşlar ? kitkat gelmiş sonunda tavsiye ediyormusunuz orjinal kitkati napalım kararsız kaldım
Gpro2 rom kullanmadim ama bugun kitkat yukledim şiddetle tavsiye ediyorum
güncellemeyi başlattım dediğiniz gibi çok yavaş yarım saatte yüzde 6 olabildi.Yalnız bir şey sormak istiyorum hiç bir şey yapmadan direk güncellemeye başladım.Yedekleme vs.Gerek var mı ? Herhangi bir sıkıntı olur mu telefonda acaba ?
gpro2 rom kullanan varmı arkadaşlar ? kitkat gelmiş sonunda tavsiye ediyormusunuz orjinal kitkati napalım kararsız kaldım
eyvallah saolun.Sıkıntı olmaz.
Valla kitkat daha stabil olmus tarayici performansi artmis yarin kamerayi denicem ona gore yazarim buraya![]()
olabilirHayirlisi olmustur belki almalari![]()
![]()
ohaKitKatin tek problemi herkesde farklı şekilde hatalar meydana gelebiliyor. Kimisinde zil seslerinde problem var. Kimisinde bluetooth açık kalıyor. Bunlarda 4.4.3 ile düzelecek. Korkmayın![]()
Gpro2 daha iyi. Ben neden yuklemiyorum çünkü kablosuz depolama yok. Sırf bu yüzden dolayı kullanamiyorum. Ama gpro2 yi oneririm kablosuz depolamayi kullanmiyorsan.
Valla kitkat daha stabil olmus tarayici performansi artmis yarin kamerayi denicem ona gore yazarim buraya![]()
sağol dostum bide @OxGEN vardı gpro2 rom kullanan o naptı acaba hala gpro2 romdamı kablosuz depolamayı kullanmıyorum yalnız gpro2 romda lg backup yok marketten indireyim dedim orddada bulamadım titaıum kullanıyorum belki daha iyiside vardır bilmiyorum gpro2 rom kullanıyosunuz sanırım sizde bana gpro2 romda iken şarz rahat 45 50 saat hiç şarza takmadan gidiyor vifi 24 saat açık
Knock code 20c ile gelmiş. Vodafone güncellemesiyle. İspanya romunda vardı sanırım.
Yok ben Almanya stock ROM kullanıyorum. Sarzda maşallah ya![]()
yalnız bu romları kullanıyoz ama yarın bi gün garanti ile işimiz olduğunda roottu romdu sıkıntı olmasından korkuyorum tek korkum o geçen gün lg teknik servise gittim bu root veya rom olayına bakıyomusunuz dedim bakıyoruz dediler hemen rapor tutuyolarmış hatalı kullanım diye cihazı geri gönderdikleri çok olmuş cihaz teknogaranti gibi özel sigortalı ise yüzde80 hediye çekini onaylıyoruz dediler teknogaranti dedğilse yandı o zaman kullanıcı dedim onlarda madem kişi root rom olayını biliyosa garantilik bi durum olduğunda rootu kaldırıp orjinal romu tekrar geri yüklerse garantide bi sıkıntı çıkmaz dediler ya telefon romlu veya rootlu şekilde arızalanırsa dedim oda artık şansa dediler değneğin iki ucuda![]()
Knoc code nedemekti ?
knock code ekranın herhangi yerlerine senin belirlediğin şekilde tıklama ile açılan kilit ekranı örneğin ekranın sağ üst köşesine bi tık sonra ekranın saü alt köşesine bi tık ekran açılıyor açıklayıcı oldumu bilmiyorum valla![]()
LG de root sayacı yok. Anlayamazlar![]()
kırmızıyla rooted yazısı var ama onu görürler
Normale dondururuztr stock ROM da sıkıntı cikmiyor