LG G2 Kullanıcıları Kulübü

hiqhpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler ben 1 saat once guncellemeyi ota yoluyla yaptim (tel paralel ithalat)📱 guncelleme yapmaya korkan arkadaslar varsa benim gibi oneriyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ama dedikleri gibi arama gelirken ekran 1 2 saniye gibi gecikmeyle aciliyor bunu belrtmek gerek

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar lg turkiye sayfası destek kısmı şuan için kapanmış.. Korkudan oluyor bunların hepsi :)

Neyse 4.2.2 ile devam yapacak birşey yok...

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bu kadar da sallama olmaz ki arkadaş. Full ışık 2-3 saat asphalt 8 oyna. %5 şarj yesin. Hadi canım hadi başka kapıya.
Zaten 2-3 saat aralıksız Asphalt 8 oynasa telefon kendini kapatır sıcaktan çünkü ben % 100 parlaklıkta oynadığım zaman 25 dk içinde parlaklığı kısıtlıyor telefon o kadar oynasam kım bılır ne olur ;)

eniscan7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güncelleme 4.4.2 kitkatda sıkıntı varmi ?
Ona göre gelince yükliycem ne zaman gelir :/
Batarya ?
Kamera ?
Ram ?
Bunlar ve Rehber donması olmuyor güncelleme bataryayı Yiyorsa 4.4.3 ne zaman vericek kim bilir Lg yazılım firması olarak Kendine gel G3 kimseye aldırmam alana mani olurum Beni çileden çıkarma.!!!!
ben 4.4.2 kitkat kullanıyorum. bence 4.2.2 ye göre biraz daha hızlı.fazla değişen birşey yok zaten. ama şarjı biraz daha iyi gitmeye başladı diyebilirim.

erti97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu kadar da sallama olmaz ki arkadaş. Full ışık 2-3 saat asphalt 8 oyna. %5 şarj yesin. Hadi canım hadi başka kapıya.

1) fark ettiysen tahmini değerler yazdım. Tamam 2-3 saat diyerek abartmış olabilirim ama en azından 1-2 saat oynadım ve cidden şarj çok az azaldı ve ben gün içinde akşama kadar şarj etmeden kullanmaya devam ettim. Bi arkadaşın dediği gibi ısınınca ekran parlaklığı azalıyordu. Şarjının uzun gitmesine belki etkisi olmuş olabilir onu eklemeyi unuttum. Benim burda bahsetmeye çalıştığım kitkat ta şarj çabuk bitiyor.

2) terbiyeni takın karşında çocuk yok senin.

selepne01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
16 GB daha yok abi nasıl bi oluşumdur bi çalışma sistemidir arkadaş

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
32 Gb modele guncelleme vermedik daha gelmiyor diyor
Lg yazilim calisanlari degil türkiye firmasini kapatsin....
Sorumsuzsunuz.....
Cihaz Tr cihazı pc ve suiteden guncelleme yok 311k
Modeli icin kilini kipirdarmiyan Lg mayisdami vericeksin Guncellemeyi.....

erti97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ve eski sürümün aksine şarjı çabuk bitmeye başladı. Şarj 4.2.2de 2-3 saat full ışık asphalt 8 oynadığımda %5 falan azalıyordu. Şimdi aynı şekilde oynayınca 20 dakikada %10 azalıyor. (ki iki sürümde de arka plandaki herşeyi kapatıyodum)

yhune2y3.jpg
kitkat az şarj yiyomusmus sen hayal dünyasında yaşamaya devam et.

erti97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
konuya yabancı olarak ota ile derkene? ota ne demek :) birde 10c ye geldi mi :(

Ota, telefon üzerinden guncelleme. Güncelleme merkezi diye bir uygulama var o yada ayarlar>genel>telefon hakkında bölümünde de var güncelleme merkezi diye yaziyor

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
311k yalan olucak böyle giderse ama yinede telefon her haliyle yetiyor :thumbup1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben de 32 gb g2 kullanıcısıyım,10 dk önce telefonun yazılım güncellemesine tıkladım,yeni güncelleme olduğu yazıldı,tıkladım ve yükledim, hızlı bir cihazdı zaten ama belirgin bir şekilde hızı arttı,darısı diğer g2 kullanıcılarına...

TechnoFire

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu 309k-311k fln ne oluyo
Bide benim G2 16gb D80210c-TUR-XX ve hala gncelleme gelmedi

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Son dakika bilgisi.arkadaslar..

Telefonuma guncelleme geldi cihazim 5.10.4 oldu :))zuhaha