Evet malesef haklısınız. Daha gelecek bakalım ne zaman olur orası muamma. Tam destek. Hep köstek. Prensipleri sanırım 😤
😀😀😀😀😀
Evet malesef haklısınız. Daha gelecek bakalım ne zaman olur orası muamma. Tam destek. Hep köstek. Prensipleri sanırım 😤
Cidden merak ettim neye göre dağıtılıyor acaba bu güncelleme. 16 sında geldi bana Pc suite den
o zaman ne anladık biz bu güncellemeden, gelmesin daha iyi! LG Türkiye'yi kınıyorum.Ve eski sürümün aksine şarjı çabuk bitmeye başladı. Şarj 4.2.2de 2-3 saat full ışık asphalt 8 oynadığımda %5 falan azalıyordu. Şimdi aynı şekilde oynayınca 20 dakikada %10 azalıyor. (ki iki sürümde de arka plandaki herşeyi kapatıyodum)
arkadaşlar merhaba lg g2 32 gb aldım 2 gün önce bana neler tavsiye edersiniz program vs. ?
birde asıl önemli sorum pil konusunda yukarda foto gördüm kendi pil kullanımı bölümüme baktım şarj %100 şuan bataryada kullanım 27dk kalan tahmini süre 25 saat 8 dakika diyor yukarda arkadaşta 300 saatlerden bahsediyordu şaşırdım. normalmi benim pil ?
Daha 2gun olmus alali o 8dakika yazmasi senin tam olarak neyi ne kadar kullandigini henuz gorememesindendir 1hafta kullan sarj duzene giriyor goreceksin![]()
Ve eski sürümün aksine şarjı çabuk bitmeye başladı. Şarj 4.2.2de 2-3 saat full ışık asphalt 8 oynadığımda %5 falan azalıyordu. Şimdi aynı şekilde oynayınca 20 dakikada %10 azalıyor. (ki iki sürümde de arka plandaki herşeyi kapatıyodum)
*** Kitkat'a Flash Player yuklemek isteyenler icin Adimlar:
# Dolphin Browser indiriyoruz
# Kitkat FlashPlayer apksini kuruyoruz [https://www.dropbox.com/s/2ixb66tv60ovx35/KitKat.Adobe.Flash.Player.11.1.apk]
# Dolphin Ayarlardan web icerigi FlashPlayer daima acik yapiyoruz
# Kullanici aracisini ~Masaustu yapiyoruz..
Haydi hayirli olsun)
O konuyu ben açtım zaten dostum![]()